Бебеландия - първи мигове в снимки
Публикувано: 13 November 2008 - 09:21 PM
Кокера не е порода която да мъкне тежести :-Пък и е женска и е малка :rolleyes:Бъди не бих го подложила на това :(
Публикувано: 13 November 2008 - 09:44 PM
ama 4акайте бе хора ние с тара тренираме от къммм 1месец и нещо ти4ане рано сутрин от на4ало по4нахме с няколко обиколки ходом на квартала... сега ве4е правим по няколко обиколки крос на квартала и кви тежести да я карам да тегли та тя е бебе :rolleyes: и + това преди да стане поне на 15 месеца няма да я натоварвам с никакви физи4ески упражнения освен ти4ане..
Публикувано: 13 November 2008 - 10:03 PM
Добре, добре, айде стига. Ивелине, внимавайте с тичането, прекаляването с всичко води до лоши последствия. Брани и останалите, нали си спомняте колко пъти сме обсъждали, че българските кокери могат да са всякакви? И то защо, защото никой не знае каква кръв има в тях. Моята е ниска, към 10 кила, други са високи, към 10 кила, трети са ниски, по-дебели, може да са всякакви и това нищо не може да значи. Може да значи само, че ... си е такова кучето. АКо Ивелин води малката редовно на лекар, който да я следи как се развива /това всяко подрастващо трябва да се следи де/ и лекаря не казва, че има нещо нередно, не виждам защо да не си тренират.
Темата беше до тук, няма да трия, ако видя след мен снимка на бебе куче. А се е обадил някой по темата за спорта, а съм се ядосала. Аааааа ;D
П.п. Точка!
Темата беше до тук, няма да трия, ако видя след мен снимка на бебе куче. А се е обадил някой по темата за спорта, а съм се ядосала. Аааааа ;D
П.п. Точка!

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 November 2008 - 06:56 PM
Веднага му предавам целувките :wub: Между другото Бъди като беше бебе ушичките му бяха по-тъмни от останалата козинка ;D
Публикувано: 10 December 2008 - 08:05 PM
ralica_v, аз тайничко ти разгледах албума с бебешките снимки на Кара ;) и много им си радвах, нали ми липсва този период при Бенджи. Та, пусни още снимки и другите да им се порадват. :blink:
:wub: и на другите бебета, вече пораснали, да са ви живи и здрави.
:wub: и на другите бебета, вече пораснали, да са ви живи и здрави.