Тема за flood-ене
Публикувано: 26 November 2008 - 05:29 PM
Цитат
Публикувано: 26 November 2008 - 06:06 PM
Публикувано: 26 November 2008 - 06:36 PM
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
Публикувано: 26 November 2008 - 07:38 PM
Кученцето на село е на около два месеца и половина. Ако му сложа противопаразитна каишка, има възможност да развие алергия, нали?
Или пък изобщо има ли смисъл от каишка зимата... Според мен май не...
Какво мислите за пудрите? Все чувам лоши думи за тях. И аз съм на това мнение, ама все пак... ;D
Охх... как искам да го видяя... Тази седмица ще отидем до село... надявам се... ;D

Публикувано: 26 November 2008 - 07:47 PM
От тогава не съм ходила на село... Мрънках на брат ми тази седмица да ме закара, та ще видим. :blink: Кой ли знае колко шишкава е станала...
Бях оставила Нерон на баба за една седмица, докато бяхме на почивка. Взех си го като угоено прасенце за Коледа. ;D :wub:
Дарма е, да. :blink: Тааа за противопаразитните средства? ...
Сега като ходя ще й дам за вътрешни паразити... След половин месец ще си я взема за втора ваксина или аз ще й я бия... Те така... :blink:

Публикувано: 26 November 2008 - 07:59 PM
Цитат
Мерси shadow ще видя че вече ми омръзна,какво ли не му слагаме и пак и пак..бълхи :huh: :rolleyes:
Публикувано: 27 November 2008 - 12:35 PM
Цитат
Аз имам една молба.Някои можели да ми каже някаква ефикасна противобълхова каийшка,защото се на боклуци попадаме.На тази последната бълхите си ходят около нея :huh: :rolleyes:
По принцип противопаразитните каишки не убиват бълхите.Те ги правят безплодни и само спират размножаването им.Моя съвет е да пробваш с нещо друго не каишка! ;)
Публикувано: 27 November 2008 - 01:57 PM
Цитат
Цитат
По принцип противопаразитните каишки не убиват бълхите.Те ги правят безплодни и само спират размножаването им.Моя съвет е да пробваш с нещо друго не каишка! ;)
А какво друго да пробвам???
п.п. Това за бълхите не го знаех до сега,че ги прави безплодни ;D ;D мерси за пояснението :P
Човек научава по нещо всеки ден :P :P
Публикувано: 27 November 2008 - 02:31 PM
Цитат
Тя си го е казала ;D
Та пробвай Фронтлайн или Адвантикс за кучето.
Иначе аз от пудра Тапилан съм доволна - към 4 лв. е
За начало си вземи една такава и го напудри хубаво - да изпадат всички бълхи. Те щом са доста ( чак да "щъкат" по него) може да са се завъдили и у вас. С тази пудра Тапилан мисля, че може и у вас да напудриш (където му е леглото, около вратите, където спи ... )
Публикувано: 27 November 2008 - 03:02 PM
Със всичко друго ще пробвам,но не и фронтлайн.Тъй като кучето на най-добрата ми приятелка му бяха сложили фронтлайн след около три четири дена имаше един огромен кърлеж на крема :-
Майка ми и баща ми работят в здравни заведения и се шегуваме в къщи че те носят бълхите на кучето ;D ;D
Ще се разходя да видя какво предлагат и ще взем най-доброто и ефикасното,мерси на всички ;)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +