Тема за flood-ене
Публикувано: 09 December 2008 - 02:44 PM
Цитат
Аз пък съм страшно притеснена! Чакам един... "съдбоносен" отговор ;D
Иначе Роксана сега има фалшива бременност и се разкарва като луда с играчките в устата ;D А ако я взема тя започва да скимти като идиот :rolleyes:
Иначе Роксана сега има фалшива бременност и се разкарва като луда с играчките в устата ;D А ако я взема тя започва да скимти като идиот :rolleyes:
Изобщо - не е зле да се консултирате с лекар.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 December 2008 - 02:48 PM
Цитат
Цитат
Аз пък съм страшно притеснена! Чакам един... "съдбоносен" отговор ;D
Изобщо - не е зле да се консултирате с лекар.
Вече съм ги скрила. Това не и е за пръв път. След всяко разгонване се получава и минава след седмица-две.

Публикувано: 09 December 2008 - 03:12 PM
Цитат
Това не и е за пръв път. След всяко разгонване се получава и минава след седмица-две.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 09 December 2008 - 03:22 PM

Публикувано: 09 December 2008 - 07:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Здравейте флоодари как сте ?
Какво правят животинкие?
Аз сега обядвам и после ще снимам Ричката, че отдавна не съм го снимала.
:P
Какво правят животинкие?
Аз сега обядвам и после ще снимам Ричката, че отдавна не съм го снимала.
:P
Зле сме :sos: ама кучето май е много добре като го гледам как се е излегнал мързел4ето ;D
Eee защо сте зле ?
Защото имам класно :samoubiec:
Публикувано: 09 December 2008 - 09:57 PM
Утре. ;) Ние ще те подсетим спокойно няма да останеш без да почерпиш,макар и виртуално. ;D

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +