Тема за flood-ене
Публикувано: 06 October 2008 - 11:09 PM
Мама горката беше вдигнала ръце от мен.Първоначално нямахме куче вкъщи,но аз от 4-5годишна де що видех помярче и айде хоп вкъщи на дивана,а майка ми като се прибере от работа и хоп изненада.Та така ми взеха куче кокер първото ми куче,.... явно не ми е било достатъчно,та си домъквах вкъщи още твари :blink:
Имах си бели мишлета,папагали,червенобузи костенурки,морско свинче,две котета защото старото ми куче беше приятел със всички животни без значение какви,два хамстера тук се сетих да спомена нещо от което много ме е срам,ама съм била малка :'(
Веднъж исках да почистя с прахосмукачката :huh: понеже беше нападал талаш по килима и бях пуснала мишлето на дивана,ама то слезнало и аз понеже не го видях и бях махнала накрайника на прахосмукачката та беше само тръба направо го смукнах и чух как издрънча по тръбата :( :( :( Естествено оживя,веднага го извадих,но се почувствах ужасно и цял ден плаках.
Та мили родители не си оставайте малките деца без надзор при животинките,че от обич могат и да ги уморят

Публикувано: 06 October 2008 - 11:16 PM
Това, че кучето ти гони котки на вън хич не значи, че няма да се погоди с коте в къщи.
Един от моите хамстери на времето беше избягал. 3 дена го нямаше. На третия майка ми ги намери в гардероба си. В нейния най-любим пеньоар. Беше си изгризал хубава дупка там, голяма, удобна, накъсал парчетата на дребно, постлал си... Майка ми никак не беше щастлива... ;D

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2008 - 11:21 PM
Помня първия си хамстер, ноо това не бе просто някакъв хамстер!
Това бе златисто хомяче - ангорка!
Подариха ми я с огромен аквариум казваше се Мими..
Седяла съм с часове да я наблюдавам..
Доста хамстери произведох навремето.
И като ме канеха на рожден ден дури ходеше с подарък:хамстерче в буркан. ;D
И заек съм имала Чавдар..
И папагали и амадини..
И рибки..
Като дете обожавах да се мъкна до Зоопарка тогава още бе в центъра на София и да си купувам рибки в пликче..
Говорех им..
Шантава работа.. :namigam: :meche: :palqcho:
Публикувано: 06 October 2008 - 11:23 PM

Публикувано: 06 October 2008 - 11:24 PM
И аз не мога да имам коте вкъщи. :( И моя пес не ги обича. А и вкъщи само аз харесвам котки... съдба. :'( Но няма такова удоволствие да ти седне в скута коте и да ти "запреде" по краката. :wub:
Април месец бяхме на хижа на Витоша. Хижаря имаше разкашно пухкаво куче и страхотна котка. Котето само чакаше някой да седне на масата и му се настаняваше в скута. Няма познати и непознати, всички обичаше. :wub: И мъркаше доволно...
П.П. За първи път видях човек(хижаря), направил некролог на кученцето си. Имали болонка и починала на 16г. Като ни разказваше за куч, очите му се насълзяваха.
Публикувано: 06 October 2008 - 11:27 PM

Публикувано: 06 October 2008 - 11:36 PM
Цитат
Това, че кучето ти гони котки на вън хич не значи, че няма да се погоди с коте в къщи.
Един от моите хамстери на времето беше избягал. 3 дена го нямаше. На третия майка ми ги намери в гардероба си. В нейния най-любим пеньоар. Беше си изгризал хубава дупка там, голяма, удобна, накъсал парчетата на дребно, постлал си... Майка ми никак не беше щастлива... ;D
Наистина ако знаеш как издрънка по тръбата.По-лошото дойде после като го вадих миличкото,веднага отворих прахосмукачката и изсипах цялата торба с боклука на килима при което се вдигна едно огромно кълбо прах в хола и измежду боклуците го намерих мишо хванах го за вратлето с два пръста и го тръснах леко да изпада прахта,а то милото само кихна два пъти и протегна лапички да иска да слиза ;D :rolleyes:
Иначе това с пеньоара е жестоко ;D сигурно и е имал зъб за нещо хихих.
Дури а ти как ме върна 10години назад хахах,и аз ходех на рожден ден я с бурканче хамстер я с рибка в пликче ;D

Публикувано: 06 October 2008 - 11:37 PM
принцеса Аманда ви праща среднощен поздрав в скута ми е в момента и преде така сладко- о, ай кукличката ми тя..
Колко различни са котките..
Тази е 3 тата, която попада при нас и..абе..
Нищо общо няма с предните, дали пък пола да не е от значение?
Предните бяха момчетии котачета..
Снимки - утре кат се върна от бачкане, ай промис.
Не стават добри нощем..
Публикувано: 06 October 2008 - 11:44 PM
http://dog.bg/forum/...,15116.540.html
Съжалявам ако искат и бан да ми треснат.

Публикувано: 06 October 2008 - 11:51 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 06 October 2008 - 11:53 PM
п.п Ама те май така и добричките биха те гризнали?! :-
Дури аз си направих чайче и с удоволствие ще гледам :P :wub:
Не се притеснявай и пускай колкото ти е кеф ... сега е момента да си покажеш емоцията и радостта.

Публикувано: 06 October 2008 - 11:55 PM

Публикувано: 07 October 2008 - 12:02 AM
Цитат
Преди малко пак ги гледах, умилителни са как се занимават с техните си неща.

Публикувано: 07 October 2008 - 12:12 AM
Тааа
Цитат
Понеже не съм виждала да пишеш в нито една тема за Точка,а наистина съм изумена какво същество е създала природата ... та да питам.
Ти как се сдоби с нея? купила ли си си я и каква порода е,ако е така ... уф много ме е срам,ама :izcherven: :kisel: пусто любопитство.Прилича ми на болонка,ама е по-красива от тях,такава грация и козина има,че просто съм изумена ...

Публикувано: 07 October 2008 - 12:21 AM
Писала съм бре. В темата за Смесени породи, още като я взех.
Ама на кратко - тя е била на една жена, която си е осиновила детенце и това е кученцето на детенцето. Обаче ... :( жената развива скоротечен рак, изпада в кома, без изгледи да се събуди. Детето връщат в дома :'(, а Точка у нас - да чака да става швейцарка.
Ама като поседя 20 дена и ... остана си.
Виж в Смесените породи, някъде в първите страници е - има снимки на Точка от идването й при нас - много обрасло и смешно нещо е :blink:
Порода си няма, кой знае какво е забъркано в нея. Но наиситна е очатователно създание, благодаря :blink:
И по този повод, един цитат, от обидно лс до мен, от гневен потребител:
Цитат
не хората, които смесват породни трябва да готиш, мила, а хората, които се гаврят с животните си, но явно за теб (както и за повечето хора) животното трябва да изглежда красиво в човешките очи; красота, определена по някакъв извратен патент.
Смееееех ;D
п.п. Н ебило в началото, а тук - снимка с много коса и после - офъкана. А тук - вече с малко пораснали коси. Тя много се променя от дължината на козината.
Ми да си довърша, че ми стана мило, като се разрових в тая тема. ей тука - пак промени - сладка с кознка и после ... много офъкана. Тук - хубава.

Публикувано: 07 October 2008 - 12:37 AM
Трогателно просто,изумена съм.
Признавам си рядко болонка може да ми хареса,имам предвид нали знаеш има породи които са ти на сърцето,има и такива които пак харесваш,но не чак толкова,че да ти трепне нещо отвътре.
Ама като видях Точка и особено с тези коси дето ги има,еми ... направо се влюбих,викам си абре гледай какво чудо е създала природата.То финно,то красиво,нежно .... като кукличка направо-картинка!И наистина не ми приличаше на другите болонки,по-красива е от тях пак казвам.
А такива коментари като лс което са ти пратили,направо ... :- без коментар.
То да ти е кеф да я решиш,да и поддържаш козината чиста спретната и с прическа.А и остави кефа,то кученцето си се нуждае от такава грижа.Не виждам нищо ненормално в това,дори е супер сладко.Тя е от този тип кутрета дето им отива да се кипрят,панделчици и какво ли още не. :wub:
Благодаря,че разказа за нея.Аз не знам защо така съм останала с впечатлението,че не си разказвала за нея и не съм виждала стари снимки,ама пак казвам не съм ровила в темата която казваш.Сега разглеждам,направо ми е мило да я гледам .... каква късметлийка е малката и честно казано каква промяна има преди и сега :wub:

Публикувано: 07 October 2008 - 12:40 AM
То стана време - онО за закуска дет се вика ама некои ся вечераа.
За Точката на бушка - въпрос на вкус, но аз я харесвам преди и веднага ще си призная защо.
Преди ми изгледаше на болоноподобие - имах си такова момче Еди.
А сега ми прилича на китайско, голо качулато куче - и понеже..не съм фен на таз породка..за туй. :prase:
А! Въпрос:защо се казва ТОЧКА?
:P
Публикувано: 07 October 2008 - 12:41 AM
Ахам. То и аз не съм предполагала, че ще ми е кеф да я стрижа, къпя (много често),кипря, ама - на. И по болонки пък хич не си падах, ма нашта мома е друга. :wub:
п.п. Казва се Точка, защото преди време намерихме подобно на улицата. Рошавко, космато, бяло, само носа му се чернееше като една точка и го кръстихме Точка. Намерихме й стопаните след седмица. И като се появи моята рошавка, първата асоциация беше с онази Точка и така.