Dog.bg Форуми : Тема за flood-ене

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (437 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тема за flood-ене

#341 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 October 2008 - 11:09 PM

и аз да разкажа,че преди години като бях по-малка имах какво ли не у нас. ;D
Мама горката беше вдигнала ръце от мен.Първоначално нямахме куче вкъщи,но аз от 4-5годишна де що видех помярче и айде хоп вкъщи на дивана,а майка ми като се прибере от работа и хоп изненада.Та така ми взеха куче кокер първото ми куче,.... явно не ми е било достатъчно,та си домъквах вкъщи още твари  :blink:
Имах си бели мишлета,папагали,червенобузи костенурки,морско свинче,две котета защото старото ми куче беше приятел със всички животни без значение какви,два хамстера тук се сетих да спомена нещо от което много ме е срам,ама съм била малка  :'(
Веднъж исках да почистя с прахосмукачката  :huh: понеже беше нападал талаш по килима и бях пуснала мишлето на дивана,ама то слезнало и аз понеже не го видях и бях махнала накрайника на прахосмукачката та беше само тръба направо го смукнах и чух как издрънча по тръбата  :( :( :( Естествено оживя,веднага го извадих,но се почувствах ужасно и цял ден плаках.
Та мили родители не си оставайте малките деца без надзор при животинките,че от обич могат и да ги уморят
User's Signature

Качена снимка

#342 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 06 October 2008 - 11:16 PM

Хоохо, хем гадно, хем смешно, ама важното е че е оживял мишока. Но наистина -децата приемат тежко подобни случки.
Това, че кучето ти гони котки на вън хич не значи, че няма да се погоди с коте в къщи.

Един от моите хамстери на времето беше избягал. 3 дена го нямаше. На третия майка ми ги намери в гардероба си. В нейния най-любим пеньоар. Беше си изгризал хубава дупка там, голяма, удобна, накъсал парчетата на дребно, постлал си... Майка ми никак не беше щастлива...  ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#343 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2008 - 11:21 PM

И аз съм имала хамстери, естествено  :namigam:
Помня първия си хамстер, ноо това не бе просто някакъв хамстер!
Това бе златисто хомяче - ангорка!
Подариха ми я с огромен аквариум казваше се Мими..
Седяла съм с часове да я наблюдавам..
Доста хамстери произведох навремето.
И като ме канеха на рожден ден дури ходеше с подарък:хамстерче в буркан. ;D
И заек съм имала Чавдар..
И папагали и амадини..
И рибки..
Като дете обожавах да се мъкна до Зоопарка тогава още бе в центъра на София и да си купувам рибки в пликче..
Говорех им..
Шантава работа.. :namigam: :meche: :palqcho:

#344 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:23 PM

Ама пак сте добре, де. Като изпуснах мини хамстера (това е най - злото същество, което някога съм виждала и червените му очи много му отиват) и на втория ден нашите сложиха отрова за мишки на няколко места. Добре, че имаше неблагоразумието да пресече стаята през средата докато си държа една блуза. Захлупих го и от тогава не е излизал повече. Но все пак... може да е злобен, но се радвам, че оживя и никога вече не забравям да си сложа ръкавицата преди да го вадя за чистене.  ;D
User's Signature

Качена снимка

#345 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:24 PM

Дури, давай снимки на Манди и кучовете. Най обичам такива снимки.  :wub:
И аз не мога да имам коте вкъщи.  :( И моя пес не ги обича. А и вкъщи само аз харесвам котки... съдба.  :'( Но няма такова удоволствие да ти седне в скута коте и да ти "запреде" по краката.  :wub:
Април месец бяхме на хижа на Витоша. Хижаря имаше разкашно пухкаво куче и страхотна котка. Котето само чакаше някой да седне на масата и му се настаняваше в скута. Няма познати и непознати, всички обичаше.  :wub: И мъркаше доволно...
П.П. За първи път видях човек(хижаря), направил некролог на кученцето си. Имали болонка и починала на 16г. Като ни разказваше за куч, очите му се насълзяваха.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#346 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:27 PM

Като каза Шадоу за котето и аз се сетих. "Горе", на язовира в кръчмето на брат ми си имат един Макс, черно - бял, много миличък, сладур и половина. И той така... само да се излъже някой клиент да влезе вътре и веднага започва да му се гали по краката. А като му подхвърлят някоя маслина... ех, какъв кеф е да си гониш ти маслинката по пода и да си играеш... не може да се опише с думи.
User's Signature

Качена снимка

#347 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:36 PM

Цитат

Хоохо, хем гадно, хем смешно, ама важното е че е оживял мишока. Но наистина -децата приемат тежко подобни случки.
Това, че кучето ти гони котки на вън хич не значи, че няма да се погоди с коте в къщи.

Един от моите хамстери на времето беше избягал. 3 дена го нямаше. На третия майка ми ги намери в гардероба си. В нейния най-любим пеньоар. Беше си изгризал хубава дупка там, голяма, удобна, накъсал парчетата на дребно, постлал си... Майка ми никак не беше щастлива...  ;D
;D То смешно да сега като се сетя ужас направо,хем както казваш ми става смешно хем жално за горката мишка.
Наистина ако знаеш как издрънка по тръбата.По-лошото дойде после като го вадих миличкото,веднага отворих прахосмукачката и изсипах цялата торба с боклука на килима при което се вдигна едно огромно кълбо прах в хола и измежду боклуците го намерих мишо хванах го за вратлето с два пръста и го тръснах леко да изпада прахта,а то милото само кихна два пъти и протегна лапички да иска да слиза  ;D :rolleyes:
Иначе това с пеньоара е жестоко  ;D сигурно и е имал зъб за нещо хихих.

Дури а ти как ме върна 10години назад хахах,и аз ходех на рожден ден я с бурканче хамстер я с рибка в пликче  ;D
User's Signature

Качена снимка

#348 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2008 - 11:37 PM

Сладури,
принцеса Аманда ви праща среднощен поздрав в скута ми е в момента и преде така сладко- о, ай кукличката ми тя..
Колко различни са котките..
Тази е 3 тата, която попада при нас и..абе..
Нищо общо няма с предните, дали пък пола да не е от значение?
Предните бяха момчетии котачета..
Снимки - утре кат се върна от бачкане, ай промис.
Не стават добри нощем..

#349 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:44 PM

Еххх,как си знам,че не трябва да влизам там!!!!  :gnqv: :gnqv: :gnqv:
http://dog.bg/forum/...,15116.540.html

Съжалявам ако искат и бан да ми треснат.
User's Signature

Качена снимка

#350 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:51 PM

Цитат

мини хамстера (това е най - злото същество, което някога съм виждала и червените му очи много му отиват)
От моите новодомци също единия е такъв - бял, с червени очи. Но и двата са много мили и добри. Аз и за това исках да си вземем от хора, които си ги гледат с либоффф. Всичките им бяха добри, бърках по трите им клетки и ги галих. Хората имат момченце, то си се занимава с мишоците и си ги гали, социализира, опитомява. Само един хапеше - най-първия баща. Но той бил купен от магазин порастнал и за това хапе.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#351 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 October 2008 - 11:52 PM

Все пак ще ви поздравя с нейни среднощни снимки..
Не мога да устоя на изкушението, ей!
*вижте темата на Манди в Бездом  :P

#352 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:53 PM

И на мен всичките хамстери ми бяха добринки,само белите мишита обичаха да гризкат,особено изкушаващо им действаше подаващо се пръстче отгоре във аквариума  ;D

п.п Ама те май така и добричките биха те гризнали?! :-

Дури аз си направих чайче и с удоволствие ще гледам :P :wub:
Не се притеснявай и пускай колкото ти е кеф ... сега е момента да си покажеш емоцията и радостта.
User's Signature

Качена снимка

#353 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:55 PM

май -да, опитват те на вкус  :blink:
User's Signature

#354 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2008 - 11:58 PM

Преди 10-тина години имахме хамстери- Киро и Пешо. Пичове бяха. Оттогава не съм гледала аквариумни животни, жал ми е.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#355 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 12:02 AM

Цитат

Преди 10-тина години имахме хамстери- Киро и Пешо. Пичове бяха. Оттогава не съм гледала аквариумни животни, жал ми е.
М да, и аз заради това не обичам - ни птици (крила в клекта?!), ни мишоци, да не говорим за зайци. Имам специална параноя на детенце да избивам, за това пак взех мишоци. То и за това гледах да са най-малките, та малко от малко да им е по-широко в тия пластмаси.
Преди малко пак ги гледах, умилителни са как се занимават с техните си неща.
User's Signature

#356 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 12:12 AM

Аз искам да питам нещо Бушката и ще си копирам поста от темата за снимките на нашите кученца,защото там май не го е видяла. :blink:

Тааа

Цитат

Бушка,дано не ти прозвучи нахално и тъпо,но от доста време се каня да те попитам нещо  :izcherven:
Понеже не съм виждала да пишеш в нито една тема за Точка,а наистина съм изумена какво същество е създала природата ... та да питам.
Ти как се сдоби с нея? купила ли си си я и каква порода е,ако е така ... уф много ме е срам,ама  :izcherven: :kisel: пусто любопитство.Прилича ми на болонка,ама е по-красива от тях,такава грация и козина има,че просто съм изумена ...

User's Signature

Качена снимка

#357 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 12:21 AM

О да, не съм го видяла това.
Писала съм бре. В темата за Смесени породи, още като я взех.
Ама на кратко - тя е била на една жена, която си е осиновила детенце и това е кученцето на детенцето. Обаче ...  :( жената развива скоротечен рак, изпада в кома, без изгледи да се събуди. Детето връщат в дома :'(, а Точка у нас - да чака да става швейцарка.
Ама като поседя 20 дена и ... остана си.
Виж в Смесените породи, някъде в първите страници е - има снимки на Точка от идването й при нас - много обрасло и смешно нещо е  :blink:
Порода си няма, кой знае какво е забъркано в нея. Но наиситна е очатователно създание, благодаря  :blink:

И по този повод, един цитат, от обидно лс до мен, от гневен потребител:

Цитат

извини ме, че ще намеся кучето ти, но попаднах на снимките му в последната тема и се изумих от визията му. не вярвах, че още има хора, които да се гаврят така с животните си. тъжно е, защото явно, колкото и да го обичаш и да даваш всичко от себе си за него, просто не го приемаш като здравомислещо същество, а по-скоро като кукла.
не хората, които смесват породни трябва да готиш, мила, а хората, които се гаврят с животните си, но явно за теб (както и за повечето хора) животното трябва да изглежда красиво в човешките очи; красота, определена по някакъв извратен патент.

Смееееех  ;D

п.п. Н ебило в началото, а тук - снимка с много коса и после - офъкана.  А тук - вече с малко пораснали коси. Тя много се променя от дължината на козината.
Ми да си довърша, че ми стана мило, като се разрових в тая тема. ей тука - пак промени - сладка с кознка и после ... много офъкана.  Тук - хубава.
User's Signature

#358 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 12:37 AM

Ми аз въобще не съм се сетила да погледна във смесените породи  :rolleyes: Четох в болонка преди време и нищо не открих,а исках да чуя нейната история.
Трогателно просто,изумена съм.
Признавам си рядко болонка може да ми хареса,имам предвид нали знаеш има породи които са ти на сърцето,има и такива които пак харесваш,но не чак толкова,че да ти трепне нещо отвътре.
Ама като видях Точка и особено с тези коси дето ги има,еми ... направо се влюбих,викам си абре гледай какво чудо е създала природата.То финно,то красиво,нежно .... като кукличка направо-картинка!И наистина не ми приличаше на другите болонки,по-красива е от тях пак казвам.
А такива коментари като лс което са ти пратили,направо ...  :- без коментар.
То да ти е кеф да я решиш,да и поддържаш козината чиста спретната и с прическа.А и остави кефа,то кученцето си се нуждае от такава грижа.Не виждам нищо ненормално в това,дори е супер сладко.Тя е от този тип кутрета дето им отива да се кипрят,панделчици и какво ли още не. :wub:

Благодаря,че разказа за нея.Аз не знам защо така съм останала с впечатлението,че не си разказвала за нея и не съм виждала стари снимки,ама пак казвам не съм ровила в темата която казваш.Сега разглеждам,направо ми е мило да я гледам .... каква късметлийка е малката и честно казано каква промяна има преди и сега  :wub:
User's Signature

Качена снимка

#359 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 October 2008 - 12:40 AM

Ей ма то и да се вечеря не било зле.. :namigam:
То стана време - онО за закуска дет се вика ама некои ся вечераа.
За Точката на бушка - въпрос на вкус, но аз я харесвам преди и веднага ще си призная защо.
Преди ми изгледаше на болоноподобие  - имах си такова момче Еди.
А сега ми прилича на китайско, голо качулато куче - и понеже..не съм фен на таз породка..за туй. :prase:
А! Въпрос:защо се казва ТОЧКА?
:P

#360 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2008 - 12:41 AM

:blink:

Ахам. То и аз не съм предполагала, че ще ми е кеф да я стрижа, къпя (много често),кипря, ама - на. И по болонки пък хич не си падах, ма нашта мома е друга. :wub:

п.п. Казва се Точка, защото преди време намерихме подобно на улицата. Рошавко, космато, бяло, само носа му се чернееше като една точка и го кръстихме Точка. Намерихме й стопаните след седмица. И като се появи моята рошавка, първата асоциация беше с онази Точка и така.
User's Signature

• (437 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема