Тема за flood-ене
Публикувано: 20 December 2008 - 10:48 AM
Цитат
Цитат
Ох, вчера шефката пет пъти ме попита знам ли, че днес е работен ден, а ей го колко е часа, още я няма нея :-
Ми предлагам и теб да те хване липсата в такъв случай. ;D
Публикувано: 20 December 2008 - 11:07 AM
Май работят.
Мисля да направя като полицайте - картонен макет на Маргото, поставен зад бюрото, няма да направи впечетление на никого, стига вечер някой колега да го крие отдолу. :blink:
Мисля да направя като полицайте - картонен макет на Маргото, поставен зад бюрото, няма да направи впечетление на никого, стига вечер някой колега да го крие отдолу. :blink:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 December 2008 - 11:20 AM
Цитат
Абе ... покрай новата тема "топ 100 свежарски фрази" ...
Тук няма ли форумски номинации и награди за годината?
Тоест май няма де, защо ? Дали ще се избием ?
Тип най-полезен форумец, най-толерантен, най-изобретателен /Анук ?! /
тема на годината, новак на годината, тема запъртък ( имаше една с разни професори по хъскита), лафче на годината ..
най-полезно нещо, свършено благодарение на форума (протеста с/у забраната за отглеждане на дом.любимци, нещо благотворително .. )
модератор на годината
на всяка манджа мерудия ( за спамър)
и т.н.
Тук няма ли форумски номинации и награди за годината?
Тоест май няма де, защо ? Дали ще се избием ?
Тип най-полезен форумец, най-толерантен, най-изобретателен /Анук ?! /
тема на годината, новак на годината, тема запъртък ( имаше една с разни професори по хъскита), лафче на годината ..
най-полезно нещо, свършено благодарение на форума (протеста с/у забраната за отглеждане на дом.любимци, нещо благотворително .. )
модератор на годината
на всяка манджа мерудия ( за спамър)
и т.н.
Това ще е много яко! :yahoo: Може да си го направим в темата за флуд или нова тема с разрешение от админ или мод? :blink: Ще бъде забавно! :yahoo:

Публикувано: 20 December 2008 - 11:22 AM
Цитат
Май работят.
Аз тържествувам! Така или иначе почивам около 2,5 дни в месец! Ха-хаааааааааа! Хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа! Да видите как е! ХАААА!

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 20 December 2008 - 11:51 AM
Цитат
Моят макет трябва да може да пише на компютър и да се разправя с кретени...някакви идеи?
То и при мен е така, но днес и кретените са се изпокрили...

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 20 December 2008 - 11:57 AM
В такива дни се сещам с особено умиление за училище.....колко хубаво беше.....като не ти се ходи просто не отиваш, все от някъде ще се намери бележка, ако се навиеш да отидеш пък с радост установяваш, че класът решил да избяга и те чакат в кафето, еххх......хубави времена, а сега - няма мърдане братче......ще си остарея на работното място.
Публикувано: 20 December 2008 - 12:00 PM
Е, сега, не така писимистично. Работата е само част от деня. ;)