Тема за flood-ене
Публикувано: 10 January 2009 - 02:33 PM
Ооо само да знаете! ;D
Сутринта отиваме с една приятелка на ледената пързалка и докато си караме гледам от другата страна на заграждението някакви крака с кънки да махат. ^_^ Човека просто изхвърчал от пързалката и всички толкова се смяха. ;D После исках приятелката ми да го повтори, ама нещо не успях да я убедя. :sviruka:
Също така си изтеглих 4тия сзон на "Изгубени" и много му се кефя :yahoo: Този филм е направо... гениялен. ;D Не за друго ами е толкова заплетен, а и е толкова зарибяващ. :->)
Сутринта отиваме с една приятелка на ледената пързалка и докато си караме гледам от другата страна на заграждението някакви крака с кънки да махат. ^_^ Човека просто изхвърчал от пързалката и всички толкова се смяха. ;D После исках приятелката ми да го повтори, ама нещо не успях да я убедя. :sviruka:
Също така си изтеглих 4тия сзон на "Изгубени" и много му се кефя :yahoo: Този филм е направо... гениялен. ;D Не за друго ами е толкова заплетен, а и е толкова зарибяващ. :->)

Публикувано: 10 January 2009 - 03:06 PM
http://www.zamunda.n...id=135715&hit=1
Ама маркирай само епизодите/сезоните които искаш, защото тук са всички и са общо 24 GB. :rolleyes:
Ама маркирай само епизодите/сезоните които искаш, защото тук са всички и са общо 24 GB. :rolleyes:

Публикувано: 10 January 2009 - 03:41 PM
Аз преди два часа,а после що кучето ми било толкова мързеливо ;D то от мен взе всичко ;D
Публикувано: 10 January 2009 - 03:45 PM
Цитат
Здравейте аз сега се събудих :izcherven:
:sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen:

Публикувано: 10 January 2009 - 06:26 PM
Цитат
Ух, от един час се опитвам да измамя форума за да си сложа мъъъничко по-голям аватар, ама не! :rolleyes: Пък като започне да ми намалява размера на подписа на дължина... :rolleyes: ;D
И накаря реших да се примиря... :samoubiec: :ribok:
И накаря реших да се примиря... :samoubiec: :ribok: