Тема за flood-ене
Публикувано: 19 January 2009 - 07:58 PM
Цитат
нещо ново свързано с вашите любимци.преди малко отворих прозореца да се проветри и някои отвънка се изкашля и нашия като почна да лаи. ;D голям образ е ;D
При мен свинчето като мирише и си пръскам с ароматизатор ;D На Glade е :P,а другият е на Ambi pur,абе отиваш в някой магазин и казваш,ароматизатор за стая. ;)
Публикувано: 19 January 2009 - 08:04 PM
При мен нещо/някой като мирише - чистя/къпя :P

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 January 2009 - 08:07 PM
Гледала съм прасенце, като му чистиш редовно, не се умирисват ;)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 January 2009 - 08:09 PM
Цитат
Да,ама трябва да къпя свинята,всеки ден,. :o ;D
А за чистене,трябва да чистя през 5 минути.ето вчера тъкмо изчистих и то се изпика и ...щях да ве хвърля през терасата. :gnqv: :gnqv:
А за чистене,трябва да чистя през 5 минути.ето вчера тъкмо изчистих и то се изпика и ...щях да ве хвърля през терасата. :gnqv: :gnqv:
Публикувано: 19 January 2009 - 08:15 PM
и ние имаме ароматизатор някаф Air Wick настоили сме го на 36 мин и то си пръска ама свърши и утре мама ще купи ''пълнител'' така да се каже ;D . а за свинчето му сменят триците задължително през ден /повечето пъти ги сменят всеки ден ама някои път забравям/защото почват да миришат.
Публикувано: 19 January 2009 - 08:45 PM
Здравейте хора,как сте?
Толкова много неща си харесах от "Зоомагазин моята зона" за кучето ;D и сега си търся още които ще са ми полезни ;D
Толкова много неща си харесах от "Зоомагазин моята зона" за кучето ;D и сега си търся още които ще са ми полезни ;D
Публикувано: 19 January 2009 - 09:53 PM
Цитат
Здравейте хора,как сте?
И аз така един ден обиколих и му взех доста неща, ама на копелето за два дена му омръзнаха :angry:
Публикувано: 19 January 2009 - 10:36 PM
Аз не му взимам на моя играчки,а подменям "остарялите" неща,харесах му от този сайт един страхотен нагръдник,италянски,защото тея където ги има по зоомагазините на мен не ми вършат работа :rolleyes:
харесах си сега и един контейнер за храна от плат и майка ми веднага да се хване за тъпата цена :huh: :huh: почти всичките му неща аз съм му ги копувала на кучето и не съм искала от никои пари :rolleyes: а бе кво да ви кажа ;D мама си е мама ;D ;D
харесах си сега и един контейнер за храна от плат и майка ми веднага да се хване за тъпата цена :huh: :huh: почти всичките му неща аз съм му ги копувала на кучето и не съм искала от никои пари :rolleyes: а бе кво да ви кажа ;D мама си е мама ;D ;D
Публикувано: 20 January 2009 - 06:02 PM