Тема за flood-ене
Публикувано: 20 February 2009 - 11:52 PM
Розинка, в Feb 20 2009, 10:27 PM, написа:
Абе как да си сложа лична снимка
Много е лесно в контрол панела има специална опция за слагане на снимка. Новото и разбира се доброто в тази опция е, че ако снимката, която искаш да качиш е по-голяма от позволения размер тя автоматично се преоразмерява, а не ти казва като преди "гледай си работата" :P
Публикувано: 21 February 2009 - 12:36 AM
Явно не всичко е готово или поне аз така си мисля..
При мен проблема е новото изискване за лични съобщения.
Максимума в момента е 350.
А аз имам близо 4 000 съобщения съхранени и пресяти през годините( все пак съм старо форумно куче).
Преди малко се опитах дважди да пратя писма и..не става.
Изтрих 10 тина мои писма - пак не става.
Признавам, че това ме свари "по бели" гащи щот в началото на 2009 доста писма заминаха в коша..
И ся..не мога да пиша и получавам нови писма, докато не изтрия десетки, чудесни, интересни мои писма..
Ей такива нещица!
:lol: ;)
п.с.трудно пускам съобщение.не зная що, но без да искам цитирам някакви чужди пасажи, които се прикрепят към моето..
и да редактирам не се получава..
ама..ще свикна.
Ихихи!
При мен проблема е новото изискване за лични съобщения.
Максимума в момента е 350.
А аз имам близо 4 000 съобщения съхранени и пресяти през годините( все пак съм старо форумно куче).
Преди малко се опитах дважди да пратя писма и..не става.
Изтрих 10 тина мои писма - пак не става.
Признавам, че това ме свари "по бели" гащи щот в началото на 2009 доста писма заминаха в коша..
И ся..не мога да пиша и получавам нови писма, докато не изтрия десетки, чудесни, интересни мои писма..
Ей такива нещица!
:lol: ;)
п.с.трудно пускам съобщение.не зная що, но без да искам цитирам някакви чужди пасажи, които се прикрепят към моето..
и да редактирам не се получава..
ама..ще свикна.
Ихихи!
Публикувано: 21 February 2009 - 12:43 AM
А не съм бях пуснала няква хубава но можеби е от промяната на форума се е появила погрешно някаква злобна :D
А може и по погрешка да съм я пуснала моля извини ме
---
Еми не не ми се спи нещо съм се разсънила с тая музика :D
Ето ти едно поздравче http://www.vbox7.com/play:0f294c00 много хубава песен :lol:
А може и по погрешка да съм я пуснала моля извини ме

---
Еми не не ми се спи нещо съм се разсънила с тая музика :D
Ето ти едно поздравче http://www.vbox7.com/play:0f294c00 много хубава песен :lol:
Публикувано: 21 February 2009 - 09:43 AM
natali11, в Feb 21 2009, 09:40 AM, написа:
a kude sa slojili "novi otgovori na moite suob6teniq" ,4e ne6to ne go namiram.
p.s. izvinqvam se ,4e ne pi6a na kirilica,oba4e kompa mi e preinstaliran i ne6to ne moga da pi6a na bg
p.s. izvinqvam se ,4e ne pi6a na kirilica,oba4e kompa mi e preinstaliran i ne6to ne moga da pi6a na bg

Аз също не открих такава опция сега, но по желание на потребителите и ако е във възможностите на програмата вероятно ще се появи или в стария си вид или в нов....