Тема за flood-ене
Публикувано: 06 June 2009 - 02:43 PM
TokioHotel, в Jun 6 2009, 12:03 PM, написа:

goldroks, съмняваш ли се??

Виж сега, аз не се съмнявам в него, а в ъкъла на медиите. Радвам се, че не е пак Брад на 1во място или пък лигавия Зак Ефърн, който заема чааак НЕпочетното 6 място

М/у другуто High school musical е голяма тъпотия.

И м/у другуто, кажете като започна да ви дразня с постоянните си приказки за Здрач

Публикувано: 06 June 2009 - 03:58 PM

Ванеса Хъджънс ли имаш в предвид? И аз чак сега се сещам за такива слухове. Сладка е, но е мнооого далеч от вампири.

Сега празнувахме РД-то с родата и вуйчо ми е гледал "Здрач" и не спрях да дрънкам, най-вече за Едуард.

Публикувано: 06 June 2009 - 05:26 PM
TokioHotel, в Jun 6 2009, 04:58 PM, написа:

Ванеса Хъджънс ли имаш в предвид? И аз чак сега се сещам за такива слухове. Сладка е, но е мнооого далеч от вампири.

Сега празнувахме РД-то с родата и вуйчо ми е гледал "Здрач" и не спрях да дрънкам, най-вече за Едуард.

Да, точно Ванеса. Може да е сладка, но е такава ужасна лигла, че нямам думи. Напиши и името в гугъл и виж снимките. На някои ми прилича баш на някоя .....

Цитат
Ама ти пък точно на вуйчо си ли намери да приказваш за Едуард?!

Публикувано: 06 June 2009 - 05:50 PM
1 час се мъча да нарисувам някакъв лъв и накрая го зарязах, защото гривата е сложна.

Това Ванеса ли е?

http://www.topnews.i...a-hudgens22.jpg
http://media.photobu...nude-photos.jpg
http://woodenspears....te-6preview.jpg
Публикувано: 06 June 2009 - 06:05 PM
Накрая ми доскуча и гепих на брадчеда книжката за оцветяване и боичките /той е на 3/.
Еми сигурно е щяла да играе някоя чистачка в замъка на Волтуркови.

Публикувано: 06 June 2009 - 07:31 PM

В "BTV Репортерите" даваха репортаж за окнцерта на AC/DC.

Майка ми днес много се ядоса, защото бях с тениска на White Snake. Аз мислех да облека на AC/DC, но е черна и майка ми откачи. Не ми даде да си сложа шапката на ДиСи!!

Кфо пр?
Публикувано: 06 June 2009 - 07:38 PM

Публикувано: 06 June 2009 - 08:08 PM

Публикувано: 06 June 2009 - 09:35 PM
аха, ясно за тая звезда тогава. Може да я вземат за рецепционистката-тя нали човек беше, не вампир.
Абе да взимат да го пускат тоя филм, че от чакане ще ми писне. Накрая история, която се развива за 2г, ще я гледаме 5г.

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 06 June 2009 - 09:44 PM
Stella_Popova, в Jun 6 2009, 10:35 PM, написа:
аха, ясно за тая звезда тогава. Може да я вземат за рецепционистката-тя нали човек беше, не вампир.
Абе да взимат да го пускат тоя филм, че от чакане ще ми писне. Накрая история, която се развива за 2г, ще я гледаме 5г.
Недей обезсърчава така де

Публикувано: 06 June 2009 - 09:55 PM
goldroks, в Jun 6 2009, 10:44 PM, написа:

Kога????Ооооо, официално се отказвам да следя излзиането на филмите и да ги гледам!!!Моля, ако е възможно след около 4г някой да ми сигнализира, че всички филми са излезнали, че да мога да ги видя накуп и преди това да попрочета книгите, че ще забравя до тогава за какво се разправя!!! Малоумници са тея!

Публикувано: 06 June 2009 - 10:23 PM
Stella_Popova, в Jun 6 2009, 07:55 PM, написа:
goldroks, в Jun 6 2009, 10:44 PM, написа:

Kога????Ооооо, официално се отказвам да следя излзиането на филмите и да ги гледам!!!Моля, ако е възможно след около 4г някой да ми сигнализира, че филмите са излезнали, че да мога да ги гледам всички и преди това да попрочета книгите, че ще забравя до тогава за какво се разправя!!! Малоумници са тея!
Е ти как си мислиш , че се снима филм - хоп от първия път заснемат сцената и така за 1 седмица да стане филма

Публикувано: 06 June 2009 - 10:43 PM
If the people we love are stolen from us the only way to hold the live on is never stop loving them.Buildings burn,people die but the real love is forever...
И да Rest In Peace Brandon Lee... ;(

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 06 June 2009 - 11:31 PM
Е ти как си мислиш , че се снима филм - хоп от първия път заснемат сцената и така за 1 седмица да стане филма

[/quote]
Ами не си мисля баш така, но определено има забавяне, било то умишлено или не. А ако си вършат работата, както в Здрач...мани, мани...Ще стане задължително да си чел книгите, преди да гледаш филма.
А иначе изразих мое мнение, не задължавам никой с него!