Тема за flood-ене
Публикувано: 20 July 2009 - 01:15 PM
no_brain, не мога да му правя снимки, ама ако продължавам да се съобразявам с моето здраве, до края на лятото ще остане без, така че в близките дни ще чакам слънцето да се покаже и ще щракам. Скоро заминаваме и на море и там вече доста ще снимам. Няма да е скоро де, заради моя крак, ама в близкия един месец...
Публикувано: 20 July 2009 - 04:08 PM

Значи са ме излъгали

Публикувано: 21 July 2009 - 12:43 PM
Не намерих, ама не вярвам да има
Нищо. Мерси все пак

На мен една приятелка ми прати аудио-уроци и сега усилено уча

Почти навих наште догодина да кандидатствам в СОУ В.Левски в Русе, където преподават японски.

Публикувано: 21 July 2009 - 01:54 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 22 July 2009 - 01:20 PM

В тая жега ме мързи даже да отворя форума

Някой нещо да се похвали?

Публикувано: 22 July 2009 - 01:44 PM

Ееех ... вие добре си прекарвате, а аз ... никой не пожела да ме вземе като багаж

Публикувано: 22 July 2009 - 05:05 PM

п.п. Сега си давя мъката в колата

Публикувано: 22 July 2009 - 07:12 PM

Взеха ми лаптопа и ми го дават само по три часа на ден от днес............. Цял ден лежах на дивана и чат-пат гледах някой и друг филм. No words.
Публикувано: 22 July 2009 - 07:39 PM
След толкова уговорки с една софиянка да се запознаем.... Пристигна днес на почивка в "нашия край" и утре щяхме да се видим....
Да, амаа... нашите ми сервираха, че сме щели да ходим из Родопите за няколко дни, ей така на разходка... Разбира се, БЕЗ кучето... Като чуя това и ми призлява...

Попитаха ме- Искаш ли да идваш с нас?
Аз: Имам ли избор? - Ами не...

Утре сутринта ще минем през село да оставим Неро на заточение и заминаваме на някъде си...

И на всичкото отгоре не можах да си пояздя като хората....

Оф...
Б*си!

Публикувано: 22 July 2009 - 11:00 PM

Ех надявам се кучовците да се разберат и да си играят , че Рокси каквато е страхлива ще трябва да я държа изкъсо да не избяга някъде далеч далеч

Публикувано: 22 July 2009 - 11:21 PM

Публикувано: 22 July 2009 - 11:24 PM

Дано

Публикувано: 23 July 2009 - 01:39 PM

Взеха ми лаптопа и ми го дават само по три часа на ден от днес............. Цял ден лежах на дивана и чат-пат гледах някой и друг филм. No words.
Що тъй?? Искам да разказваш за малкото бижу. Четох сега в чихирилнята, че е лакомо момчето - така трябва!! Моя като е злояд знаеш ли с какво се храни?? Варени пилешки сърца - вместо като се прибера да се излегна на дивана, аз започвам да готвя. Та такива ми ти работи...

Публикувано: 23 July 2009 - 03:10 PM

направо нямам думи...по пътя за сливен имаше един участък от около 100-на метра-4-5 прегазени кучета,ако не са и повече и сигурно около 3-4 други животинки...идеше ми да ревна в колата,гушнах си Сънито и се помолих никога,никога да не ни се случи такова нещо

Публикувано: 23 July 2009 - 05:27 PM

Що тъй?? Искам да разказваш за малкото бижу. Четох сега в чихирилнята, че е лакомо момчето - така трябва!! Моя като е злояд знаеш ли с какво се храни?? Варени пилешки сърца - вместо като се прибера да се излегна на дивана, аз започвам да готвя. Та такива ми ти работи...

Еми щото съм злоупотребявала /т.е. съм седяла прекалено много пред лаптопа/. Малкото бижу намира краката ми за изключително апетитни и ги ближе постоянно. С ръцете ми е същата работа. Преди малко се изкъпах и пак ми мина краката с езичето си.

Защо му даваш сърца, а не например само пилешки гърди?
Публикувано: 23 July 2009 - 10:29 PM

Като станах сутринта и тате ми каза , че няма да ходим никъде освен на село ми се искаше да скоча от някъде и изобщо да не ходя.Изведнъж беше решил , че няма смисъл да бием толкова много път за няколко часа , но малко преди да тръгнем успях да го убедя и тръгнахме на нашата дългааа разходка

ПС.Бяхме на Голям Беглик (язовир) в Родопите
Снимки ще кача в фотофорума в тема Първо\a\и

Поздрави,Йоана !