Тема за flood-ене
Публикувано: 09 September 2009 - 10:38 AM

Публикувано: 09 September 2009 - 11:47 AM

Повярвайте ми щях да се гръмна ако сънувахх че съм на мястото на тая паптка...пфу...от както прочетох книгите я мразя!Как може такова нещо!!!!Тая честно ви казжам яката ме дразни

Публикувано: 09 September 2009 - 11:54 AM

Жалко,че не си от Пловдив,защото тук има един уникален магазин с готини дънки,блузки и суичъри...

че всяко си има

Публикувано: 09 September 2009 - 11:56 AM
Това за кое от всичко се отнася?

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 09 September 2009 - 01:29 PM
Това за кое от всичко се отнася?

Опаа моя грешка

Публикувано: 10 September 2009 - 02:30 PM
Днес очаквам да дойде учителката ми по математика и да започнат уроците , които няма да свършат до края на годината

Вие как сте ? Какво правите 4 дена преди започването на новата учебна година

Публикувано: 10 September 2009 - 03:54 PM

Сега отивам за последен път по магазините (не за последен през живота ми /макар, че много бих искала/ а преди училище) ии се надявам, че ще намеря нещо хубаво...

Няма такова нещо като "Шопинг терапия" - пълни глупости. Друн-дрън. Аз по-скоро ще се депресирам, отколкото да се излекувам от нещо...
Стискайте палци

*След това ще ходим с bf да гледаме избирането на мис и мистър Хасково. Дано да си струва

Публикувано: 10 September 2009 - 04:11 PM

Остават ми още 20 мин . и трябва да ходя да посрещам даскалката

Като приключа с урока към 6.30 ще изведа Рокси на разходка и после пак ще пиша да ви кажа как е минал урока

И едно въпросче : С раница или чанта ходите на училище ? Ако някой иска може да пусне снимки

Публикувано: 10 September 2009 - 04:56 PM

Взех си много тетрадки, няколко голям формат с редове, две тефтерчета. Сега някой ще каже "Че за какво са й толкова много неща?" Ето го и отговорът: ЗАЩОТО СА НА "ЗДРАЧ"!!! Има много видове тетрадки в книжарницата и хубаво си напазарувах. Обаче преди да вляза в тази книжарница, си взех 8 тетрадки. Сигурно няма да ги използвам, като имам такива страхотни, невероятни и прекрасни под ръка. На тетрадката на New moon отзад са върколаците *гледа замечтано и въздиша*. :P
Аз пък много си харесвам шопинга. За какво иначе ходя един-два пъти месечно до майната си в София? Заради моловете я!

Какво се оплаквате, ние като имаме един магазин с готини дрехи какво да кажем?? И следователно половината град си купува дрехи от този магазин и много хора са с еднакви дрехи. Ето затова не пазарувам от тук от две години. А, не, всъщност имам един панталон от нашия град.
P.S. Тази година ще съм със същата чанта от миналата година.Тъмно розово с черно и черепчета.
Публикувано: 10 September 2009 - 04:59 PM

Ooo аз ходех на уроци по математика(2 пъти),английски(2 пъти)и БГ(1 път),какво да кажа?!

Ето снимка на новото ми чанте за даскало

Публикувано: 10 September 2009 - 06:30 PM
Казах ли, ча за да стана асистентка на знаменосеца, трябва да си купя черна пола? Ужас! Все едно ще ми става догодина.

Публикувано: 10 September 2009 - 06:50 PM

А иначе самия магазин е малко трудно откриваем,защото има една малка табелка и няма нещо известно,което да те ориентира....
А сега е кеф...няма допълнителни уроци по нищо...кееееееееф

Шъ спирам да пиша,щот LilTed я мързи да натиска клавишите...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 10 September 2009 - 06:54 PM

Вижте един фен-арт:

Страшно, а

LilTed пусни някоя твоя снимка

Публикувано: 10 September 2009 - 07:04 PM

Въй,ся и снимки да пускам

Публикувано: 10 September 2009 - 07:11 PM

goldroks-не се отчайвай-мен пита6 ли ме?!попринцип най-омразното и трудно нещо което трябва да си купя,са дънки или панталони,които
а)да ми седят добре
б)за тази цел,не трябва да са нито тесни надолу,нито с ниска талия
в)ако случааааино намеря такива редки екземпляри,то или няма номер,подходящ за мен,или цената е прекалено висока,за нещо което другата година няма да можеш да си го сложиш на едния пръст.
Така чее...не си само ти,това ми е мисълта

Кво прайте бе?

Публикувано: 10 September 2009 - 08:18 PM

Да ви се похваля - купих си лещи и сега съм много щастлива

Започнах да си купувам тетрадки, защото ще пада яко писане по английски! 22 чАса седмично

Публикувано: 10 September 2009 - 08:52 PM

Разходих зверчето

Я не се оплаквайте за панталони и дънки , че ако знаете на мен пък колко ми е трудно.
1.Имам много странна фигура - краката ми са големи и ханша малък.1-ви вариант : дънките са ми малки в краката 2-ри вариант дънките са ми добре на краката , а са ми широки в ханша.
2.Не обичам дънки с много капсули,паети и т.н ... Обичам абсолютно обикновенни дънки , а такива почти няма.
3.В много малко магазини имат дънки , които да ми стават - или са ми малки или големи.(никак не съм слаба , даже съм доста пухкава

При мен цената за дънки няма значение бих дала 200 лв. стига някой дънки да ми стават и да са ми удобни.
Имах си аз едни черни панталони ... когато ги обуех се раждах , но се скъсаха

Токио , 2 часа английски хич не са много.Аз уча в Британика , а там всички учители са добри и за да не разбереш нещо трябва да си умствено изостанал