Хей , как сте ? :>
Аз днес си останах вкъщи по уважителни причини

.Вчера след курса ме заболя гърлото и като се прибрах мама и тате ме ядосаха.Стана ми лошо и заспах (към 15.00).Въпреки, че знаех че ще имаме гости продължих да спя ... Мама ме събуди по някое време и осъзнах , че ми е още по-лошо.Натъпка ме с лекарства и пак заспах.Бях събудена безобразно още един път , но тогава най-добрата ми приятелка се обаждаше да ме пита какво ще правим утре (днес).Обясних сънено , че не ми е добре и ,че на сутринта ще и се обадя за да се разберем (дали ще ходя на училище или не).Треснах телефона и пак заспах.Тате ме събуди в 6.30 сутринта за да ме пита как съм и дали съм в състояние да ходя на училище.Казах му , че се чуствам добре и , че ще ходя.Помотах се още малко за да изчакам приятелката ми да се събуди, но докато се мотаех осъзнах , че не съм учила , а ще правим контролно по география и веднага съобщих на родителите , че няма да ходя на училище.Обадих се и казах на милата ми приятелка, че няма да ходя.Горката е била принудена да чака на спирката с някакви цигани вместо милия ми баща да ни закара , но няма значение

Цял ден вися по пижама и уча.Чак към 16.00 успях да се стегна , да се облека и да разходя горкото куче

Е поне си поспах ...