Тема за flood-ене
Публикувано: 22 October 2008 - 05:59 PM
Цитат
Цитат
Спагетиии ;D ух как ми се ядът ;D
:P А тия спагетки после кой ще ми ги сваля от д-то. ;D Нещо с по-малко въглехидрати... пълнени чушчици ми се въртят в главата. Ням-ням
Публикувано: 22 October 2008 - 06:13 PM
Цитат
Цитат
Цитат
;D
Цитат
Знае, знае, ама нещо се отказа :huh: ;D
Айдее ;D ;D сега,кажи какво е домашното кака ти да го реши (ама кой ще решава мойтеее) ;D
Аз не,че съм го учила де ама кажи ;D
Аз вече го написах...а ти кога си родена...
П.п. що се отнася до бебетата-наистина ли са кукли?
Цитат
и мен ме беше страх но преди три год се появи братчето ми...ако искате мога да ви пусна една снимчица на грозното бебе от изписването на цели 4/5 дни

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 22 October 2008 - 06:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
;D
Цитат
Знае, знае, ама нещо се отказа :huh: ;D
Айдее ;D ;D сега,кажи какво е домашното кака ти да го реши (ама кой ще решава мойтеее) ;D
Аз не,че съм го учила де ама кажи ;D
Аз вече го написах...а ти кога си родена...
П.п. що се отнася до бебетата-наистина ли са кукли?
Цитат
и мен ме беше страх но преди три год се появи братчето ми...ако искате мога да ви пусна една снимчица на грозното бебе от изписването на цели 4/5 дни
95 бе ;) айде качи
Публикувано: 22 October 2008 - 06:42 PM
а ето и брат ми:
1.исписването/около 4/5 дни/
2.вече пораснал колкото кукличките /около 1 месец/

В цялата история на света има едно нещо което неможе да се купи с пари...и то е-размахването на една кучешка опашка!
Джош Билингс
Публикувано: 22 October 2008 - 06:47 PM
Без да иска де, не м исе мисли иначе... ;D Най- много пострада нокътът на десния палец. ;D СИН и така болиии. Ужас направо. ;D
Та така...

Публикувано: 22 October 2008 - 07:08 PM
Цитат
Къде сте всички :podigravka: shadow готвиш ли?! ;D Какво ще ни черпиш тази вечер,ние ти дадохме идеи сега изпълнението и почерпката от теб хи-хи.

Публикувано: 22 October 2008 - 07:11 PM
Цитат
Без да иска де, не м исе мисли иначе... ;D Най- много пострада нокътът на десния палец. ;D СИН и така болиии. Ужас направо. ;D
Та така...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 October 2008 - 07:14 PM
Цитат
Цитат
Та така...
...аа и коликитее...ужас ;D ама май те бяха по-рано :P
Публикувано: 22 October 2008 - 07:18 PM
Цитат
Цитат
Та така...

Публикувано: 22 October 2008 - 07:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Та така...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 22 October 2008 - 07:21 PM

Публикувано: 22 October 2008 - 07:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Та така...

Публикувано: 22 October 2008 - 07:29 PM
Егати.. днеска, не стига че като яздех, коня беше нервен и не ме слушаше, ми и друг ме ухапа.
`Де с късмет кат` моя? B)