Сбогом мои любими и верни приятели
Публикувано: 01 October 2008 - 03:42 PM
приемете и нашите най-искрени съболезнования!
сега от празното им място боли, накъдето и да се обърнем ги виждаме, буцата в гърлото тежи и имаме желание за вием срещу бялата луна.
за съжаление такава е съдбата ни - не можем вечно да сме заедно. :'(
знаем какво е да загубиш верен приятел и Ви съчувстваме от сърце!
сега от празното им място боли, накъдето и да се обърнем ги виждаме, буцата в гърлото тежи и имаме желание за вием срещу бялата луна.
за съжаление такава е съдбата ни - не можем вечно да сме заедно. :'(
знаем какво е да загубиш верен приятел и Ви съчувстваме от сърце!
Публикувано: 02 October 2008 - 09:16 AM
... И потекоха реки, реки от сълзи. :'(
Загубата на любимо същество, било то човек или животинка боли повече от всяка друга физическа болка. Ти и семейството ти, бъдете силни и не спирайте да обичате двете душички така, както сте ги обичали от първия миг, та чак до края.
R.I.P.
Загубата на любимо същество, било то човек или животинка боли повече от всяка друга физическа болка. Ти и семейството ти, бъдете силни и не спирайте да обичате двете душички така, както сте ги обичали от първия миг, та чак до края.
R.I.P.

... and through it all,
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 02 October 2008 - 09:57 AM
totschica, приеми моите искрени съболезнования
Публикувано: 04 October 2008 - 11:41 AM
Приеми и мойте съболезнования :'(Знам че мъката е огромна и сигурно си повтаряш защо се е случило това на теб :'(И аз загубих двете си кученца едното преди 3 години а другото преди 2 :'(Много ги обичах и те още ми липсват много но те винаги ще останат в моето сърце и когато и ние си тръгнем от този свят-горе ще бъдем заедно всички и щастливи :'(
Публикувано: 13 April 2009 - 06:50 PM
кучето ми умря преди 3години,приспах я аз ,по мое решение ,много бързо,много ми беше трудно да приема факта ,беше на 13 години,от новородена я гледах ,навсякъде с мен беше,нея я няма--много време вече ,усещам я обаче ,жива е в мен...съжалявам за вашите кучета,според мен винаги трябва да има ново куче в живота.не ,че ще замести загубата ,просто да даваш любов и да получаваш---това е ....

Публикувано: 09 May 2009 - 08:47 AM
На 04.04.09г.почина след 2-3 дни боледуване моята голяма безценна приятелка-моето слънчице! 14 години непрекъснато заедно! Не мога да ви обясня какво изпитвам в момента! Взехме друг мъник, но нейното място в сърцето ми никой никога няма да заеме!

Обичам те слънчице!

Обичам те слънчице!
Публикувано: 10 May 2009 - 11:18 PM
anizi, в May 9 2009, 07:47 AM, написа:
На 04.04.09г.почина след 2-3 дни боледуване моята голяма безценна приятелка-моето слънчице! 14 години непрекъснато заедно! Не мога да ви обясня какво изпитвам в момента! Взехме друг мъник, но нейното място в сърцето ми никой никога няма да заеме!

Обичам те слънчице!

Обичам те слънчице!
Съжалявам за кученцето ти! Те винаги остават в сърцата ни!
Публикувано: 11 May 2009 - 04:55 PM
Благодаря ти Точица, знам, че ти най-добре ме разбираш
аз все още не мога да спра да плача......най-добрата ми приятелка-сестра ми направо! Съжелявам мила и за твоята загуба-те просто са непрежалими, а думите които искам да ти кажа са слаби за мъката, която изпитваш! Сигурна съм само , че нашите ангелчета са и винаги ще бъдат с нас!!!