Лора - стафка тъси дом
Публикувано: 13 October 2008 - 11:38 PM
Кучката е великолепна!!Честна истина.Заклевам се.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 14 October 2008 - 12:44 PM

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.
Публикувано: 15 October 2008 - 11:59 AM
ето я и тук. да напомним, че Лора все още чака :(
Тъжно е, че Лора си няма история от 20-30 реда.
Една вечер се прибирах късно от работа и я видях на улицата.
Гърдите и висяха до земята, явно имаше малки. Подминах я.
След около 2 седмици пак я видях с няколко квартални кучета да ровят в кофите за боклук до пътя. Една кола за малко да бутне нея и едно друго куче. Пак я подминах.
Третата ни среща беше - тя се върти около колата ми. Гърдите й вече не висят толко.
Личи си , че не кърми. Позавъртя ми опашка.
- Какво правиш бе момичето ми?
Тя почна да скача по мен да иска да ме целуне.
Отворих си варата на колата тя гледа, гледа
- Я скачай вътре - и тя скочи седна на седалката до мен
И така прпътувахме около 30-тина километра.
Общо взето се държа добре. Искаше да седи в скута ми на няколко пъти.
Прибрах я с идеята да я кастрирам само, че ми се скъса сърцето като я гледах с тези висящи гърди. Докато карах и се буташе в мен от време на време си мислех - питоподобно бездомно куче, какви ли ....... могат да го приберът за спаринг или кой знае с каква цел.
Почнах да се обаждам на познати, приятели.
Да помогнат къде да я закарма какво да правя. Разговор с 1-2-3ти.
И така тя е в клиника- кастрирана, обезпаразитена вътрешно, предстои ваксинация.
На около 5г. До сега не е показала агресия към себеподобни. Контактна и любеобвилна.
Ходи на повод.
Търсят се отговорни стопани за Лора. Няма да я дадем на първият който я пожелае.
също ще и вземат и проба за гъбаруги по кожата, да видим какво си отглеждаме или сме чисти
Благодаря на insomnia, че е дала линк към общата сметка
П.С. - Лора чака
Публикувано: 15 October 2008 - 08:12 PM
Незнам на 100% дали е тя но по снимките е същата!
Публикувано: 15 October 2008 - 08:15 PM
Отделно имаше една друга питка, която беше намерена заедно с току-що родените си бебета, пак в Киноцентъра - но (то е ясно) и тя не беше кастрирана.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 October 2008 - 09:16 PM
Нещо като хематом но няма кръв, а и лимфа!ТО сега като се замисля при нея май си имаше и кръв та си става хемолимфоекстравазат!
в общи линии е просто подутина която се пунктира и изтича съдържнието отвътре!
Май не го обяснх много доре сажалявам!
Публикувано: 15 October 2008 - 09:19 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 October 2008 - 09:23 PM
При нея беше отяво на коремната стена, но високо до към средата на гридния кош.
Едва ли ще си личи нещо освен ако пок не се образува.
Тя се пунктира с малка игличка и не се личи!
п.п взета е от и е върната на бояна филмс
Публикувано: 15 October 2008 - 09:33 PM
Публикувано: 15 October 2008 - 09:38 PM

Публикувано: 15 October 2008 - 09:40 PM
С две думи- според мен бая време трябва, за да не си личи вече.