Намерете го този "касапин" и извикайте полиция, сезирайте РВМС, опитайте се да го снимате и го изнудете да се легитимира!
Котенце си търси дом
Публикувано: 06 November 2008 - 12:10 AM

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 06 November 2008 - 10:44 AM
WizZy, ще ти трябва майка ти!
Публикувано: 06 November 2008 - 12:23 PM
Аз незнам нищо, и нищо немога да направя-сега съм втора смяна-слядващата седмица обръщаме смените и ще навестя котаните-ще видим какво ще заваря-надявам се малките пискуни дето намерихме едвам отворили очи да са живи и здрави... :blink:
Публикувано: 11 November 2008 - 06:49 AM
Няма ги-вчера ходих-нито едно.... :'(
Публикувано: 03 December 2008 - 10:28 AM
http://moreto.net/novini.php?n=21409
Ето на какво попаднах и съм склонна да вярвам,че във Варна си имат собствени закони,които гласят,че общината можа да си прави каквото си пожелае. :huh:
Деца,ако пак попаднете на подобна сцена задължително снимайте "човека".И накарайте някой възрастен да подаде сигнал.
Ето на какво попаднах и съм склонна да вярвам,че във Варна си имат собствени закони,които гласят,че общината можа да си прави каквото си пожелае. :huh:
Деца,ако пак попаднете на подобна сцена задължително снимайте "човека".И накарайте някой възрастен да подаде сигнал.

Вход

Горе
Цитиране +