CAC Лесковац, Сърбия
Публикувано: 11 September 2005 - 08:29 PM
Ха BEER от нас и честито на всички останали спечелили!

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 12 September 2005 - 08:50 AM
Резултати както по горе Vabank написа се:
Басетката Нойзи : САС,ВОВ в конкуренция с още четири басета
Бебе хъски Зизу : Първа изложба на 4м и половина оценка много преспективна
хъски Ушу / Unusual Nover De la Vallee De Morava / : САС,ВОВ & R.BOG в конкуренция на прекрасните хъскита на Far Away Land kennel от Сърбия
Ето и малко снимки
Зизу

Публикувано: 12 September 2005 - 08:54 AM
Ушу и аз позираме пред жаркото слънце след класацията за групата
С Нойзи за ВОВ
С Дори за групата
Публикувано: 12 September 2005 - 09:14 AM
Публикувано: 12 September 2005 - 11:28 AM
При ловните съм затруднена.....имаше ужасно много кучета от различни ловни породи само знам,че Ел Рой взе ВОВ при пойнтерите при конкуренция bravo
slavenа нямаш проблеми макар,че задграничните изложби ще огранича / нали си имам първолак / но пък Пламен и Светлето са на линия d)
Публикувано: 13 September 2005 - 08:17 AM
Публикувано: 13 September 2005 - 09:11 AM
Цитат
честито :)
Публикувано: 13 September 2005 - 11:13 AM
Цитат
Ние не сме били на тази изложба,но потърсих инфо специално за теб.В пета група са се явили следните породи:хъски,чау-чау, акита. Така са се класирали и за групата.Доста сърби се оплакват от некомпетентното съдииство в тази група и непознаване на стандартите на тези породи.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 13 September 2005 - 11:45 AM
Цитат
по прякор - Зеленко l) .Така е известен в сръбските киноложки среди.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 13 September 2005 - 12:12 PM
Цитат
Цитат
Ние не сме били на тази изложба,но потърсих инфо специално за теб.В пета група са се явили следните породи:хъски,чау-чау, акита. Така са се класирали и за групата.Доста сърби се оплакват от некомпетентното съдииство в тази група и непознаване на стандартите на тези породи.
бре bl) аз пък се изумих отдавна не бях виждала съдия,който щателно да опипва кучето,което съди, да измери,да направи подробно описание и т.н. Аз съм доволна и не защото мойто куче е ВОВ а просто ми направи добро впечетление с познанията си за 5гр.
А всъщност кои сърби са се оплакали от съдийството на 5гр.? Че ми е любопитно понеже говорих с повечето след отсъждането и никой не се изказа негагивно.....но знам ли на вас може друго да са ви казали s)
И правилната класация за групата е
1 акита
2 хъски
3 чау-чау

Вход

Горе
Цитиране +