Дом за Бъкси
Публикувано: 19 May 2010 - 03:04 PM
Права сте да се страхувате,идиоти всякакви.Ако има нещо с което мога да Ви помогна,не се притеснявайте да ми пишете на лични.
Страхотно е това,което правите за него.
Страхотно е това,което правите за него.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 19 May 2010 - 04:16 PM
Разбирам страха ти, Пърси, но как от обявите ще се разбере къде живееш? Ако могат по тел да те издирят, защо не оставиш само мейл? И после да си вземеш предплатена карта за 10 лева и през нея да комуникираш с хората, които поне са ти отговорили на въпросите по мейла? Да си направиш нов мейл е толкова лесно.
Публикувано: 24 May 2010 - 11:13 PM
Днес Бъкси беше на посещение при мен в клиниката
Извършихме някои задължителни и други разкрасителни манипулации,като: поставяне на микрочип
, маникюр
,контрол на телесното тегло(
закова на 40кг!!!) и някои други,доста миризливи и не толкова приятни за него и за мен процедури
.
После младежа отиде на заслужена дълга разходка,новини очаквайте от Пърси.
Беше доста смирен и притеснен от това,че е в клиниката,няма много хубави спомени от там.Направихме равносметката,че когато беше най-болен в самото начало на историята му беше 28кг.Сега е 40.

Извършихме някои задължителни и други разкрасителни манипулации,като: поставяне на микрочип

После младежа отиде на заслужена дълга разходка,новини очаквайте от Пърси.
Беше доста смирен и притеснен от това,че е в клиниката,няма много хубави спомени от там.Направихме равносметката,че когато беше най-болен в самото начало на историята му беше 28кг.Сега е 40.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 25 May 2010 - 10:45 PM
PURSY, в 25 May 2010 - 11:52 AM, написа:
Ха-ха, благодарим на Теy4е за всички неприятни процедури!
После потича момчето, повъргаля се в тревата на Бистрица, изкопа една дупка колкото главата му. Клипче довечера!

После потича момчето, повъргаля се в тревата на Бистрица, изкопа една дупка колкото главата му. Клипче довечера!

Е,хайде де,чакаме клипчето

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 28 May 2010 - 01:47 AM
Ох,страхотен е.Честно да си кажа,след една неприятна случка все с недоверие ги гледах този тип кучета,но вече ги виждам в друга светлина.Като гледам снимките и клипчетата на Бъкси,направо се разтапям от умиление.Чак си го представям да тича около мен
.Толкова е енергичен на клипчетата,толкова щастие струи от него.Прекрасен е.
Бяхте писала,че вечер напоследък е неспокоен,и леко Ви тормози.Мина ли този период,или все още давате хапче?
PS Ама той вярно си е кюфтенце
-на снимки не личи толкова.
Да го нацелувате и да му намачкате ушите от мен,дано някога да имам удоволствието да го направя лично.

Бяхте писала,че вечер напоследък е неспокоен,и леко Ви тормози.Мина ли този период,или все още давате хапче?
PS Ама той вярно си е кюфтенце

Да го нацелувате и да му намачкате ушите от мен,дано някога да имам удоволствието да го направя лично.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 28 May 2010 - 11:15 AM
Много обича да се "маже"-разпльосква се като смазана жаба-предните крака напред,задните назад и така пълзи по корем в тревата.
Много е смешен.Доколкото знам това си е питска поза.
Не му давам хапчета,сега преди лягане го затварям на балкона,там стои час-два и после го прибирам в стаята да спи. Изяде вече два кипариса на терасата,явно смята,че това са дървета.Все нещо трябва да се дъвче.Устата му не спира.
А сутрин само чака да отворя очи и веднага се мята върху мен да се лигави.Ляга по гръб нагоре с краката и така да го галя по шкембето.Не знам как пази равновеси, като е толкова дебел.
В събота ще си има гости,очаквайте нова фотосесия!

Не му давам хапчета,сега преди лягане го затварям на балкона,там стои час-два и после го прибирам в стаята да спи. Изяде вече два кипариса на терасата,явно смята,че това са дървета.Все нещо трябва да се дъвче.Устата му не спира.
А сутрин само чака да отворя очи и веднага се мята върху мен да се лигави.Ляга по гръб нагоре с краката и така да го галя по шкембето.Не знам как пази равновеси, като е толкова дебел.

В събота ще си има гости,очаквайте нова фотосесия!
Публикувано: 29 May 2010 - 10:16 PM
Съжалявям зя спама, ама е прекрасен този Бъкси

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.