Японски хин
Публикувано: 09 October 2006 - 02:09 PM
Е, голяма красавица е Шуши!!! Да ви е жива и здрави и да ви донесе много щастие и успехи! Бих се радвала по-често да виждам нейни снимки, нали съм фен на дребните кученца w) .
Поздрави: Светла b)
Поздрави: Светла b)
Публикувано: 01 November 2006 - 09:22 AM
И със мен
Прикачени файлове
-
kanis20064dc6.jpg (22.29K)
Брой сваляния: 2217
Публикувано: 01 November 2006 - 10:37 AM
insult,
Благодаря!
Да, постоянно ще живее при нас. Няма и 40 дена от както е в къщи, а сякаш винаги е била. w) Черните вече ги командва 1super Успя да очарова всички в къщи, дори майка ми която е на 80 години и се радва и са първи дружки. Характера и е чудесен, мислех, че докато свикне ще имаме притеснения, ще трябва да я пазим от ЧРТтата и котарака, а тя се настани у нас и си извоюва позиции веднага.
Дори успява да разиграе Князик, който иначе е доста сдържан в къщи r)
Това е една малка- голяма радост w)
Благодаря!
Да, постоянно ще живее при нас. Няма и 40 дена от както е в къщи, а сякаш винаги е била. w) Черните вече ги командва 1super Успя да очарова всички в къщи, дори майка ми която е на 80 години и се радва и са първи дружки. Характера и е чудесен, мислех, че докато свикне ще имаме притеснения, ще трябва да я пазим от ЧРТтата и котарака, а тя се настани у нас и си извоюва позиции веднага.
Дори успява да разиграе Князик, който иначе е доста сдържан в къщи r)
Това е една малка- голяма радост w)
Публикувано: 01 November 2006 - 07:12 PM
Честно, не знам какво не-похвално може да се каже за японския хин. Голямо куче в малка опаковка: жизнени, енергични, страшно весели твари с чувство за клоунската страна на живота, същевременно достолепни и напълно наясно с факта, че хинът царства, а светът се върти около него.
Хинът ходи по килим от положителни качества: умен е, обучава се изумително лесно, за него главното удоволствие е да зарадва хората, с които контактува; не е упорит (за разлика от другите "императорски кучета"), другарува с радост с всякакви животинки... при това не е съвсем джобен формат, та да го настъпиш лесно b) , но е достатъчно малък да бъде разнасян удобно и лесно. Козината почти не изисква грижи, не се сплъстява, трудно се цапа, няма нужда от сложни прически и процедури или често разресване. Същевременно хинчето е елегантно, изумително красиво и навсякъде привлича погледите.
Изобщо: куче за всеки или почти за всеки, идеалното съчетание от удобен размер домашен любимец и... каквото още ви трябва от домашния любимец. Искате куче за спорт - моля! Хинът с радост ще се състезава в аджилити (и ще печели), може да се обучи на всякакви циркови номера, та дори и ако искате да хапе - ще хапе b)
Искате куче за разходки - моля! Хинът с радост (и без признак на умора) ще търчи с вас в планината, докато капнете; ще тича редом с колелото ви...
Искате просто спътник - моля! Тихо свит на кравайче, хинът ще наблюдава как ловите риба на язовира, ще се вози вярно на седалката до вас, ще се настани в хотелското легло все едно е у дома си...
Искате незабележимо домашно куче - моля, и това го можем! Абсолютно незабележим хинът ще си лежи и ще чака стопанинът да привърши с работата и да му обърне внимание. Почти не прави бели, отнася се сериозно към дома, в който живее, дори го охранява самоотвержено...
С други думи - куче с 1000 различни кимона и невероятно сладка муцунка.
Ето това е то японският хин! 1super
Хинът ходи по килим от положителни качества: умен е, обучава се изумително лесно, за него главното удоволствие е да зарадва хората, с които контактува; не е упорит (за разлика от другите "императорски кучета"), другарува с радост с всякакви животинки... при това не е съвсем джобен формат, та да го настъпиш лесно b) , но е достатъчно малък да бъде разнасян удобно и лесно. Козината почти не изисква грижи, не се сплъстява, трудно се цапа, няма нужда от сложни прически и процедури или често разресване. Същевременно хинчето е елегантно, изумително красиво и навсякъде привлича погледите.
Изобщо: куче за всеки или почти за всеки, идеалното съчетание от удобен размер домашен любимец и... каквото още ви трябва от домашния любимец. Искате куче за спорт - моля! Хинът с радост ще се състезава в аджилити (и ще печели), може да се обучи на всякакви циркови номера, та дори и ако искате да хапе - ще хапе b)
Искате куче за разходки - моля! Хинът с радост (и без признак на умора) ще търчи с вас в планината, докато капнете; ще тича редом с колелото ви...
Искате просто спътник - моля! Тихо свит на кравайче, хинът ще наблюдава как ловите риба на язовира, ще се вози вярно на седалката до вас, ще се настани в хотелското легло все едно е у дома си...
Искате незабележимо домашно куче - моля, и това го можем! Абсолютно незабележим хинът ще си лежи и ще чака стопанинът да привърши с работата и да му обърне внимание. Почти не прави бели, отнася се сериозно към дома, в който живее, дори го охранява самоотвержено...
С други думи - куче с 1000 различни кимона и невероятно сладка муцунка.
Ето това е то японският хин! 1super

Почивайте в мир, мили ангели!
Публикувано: 03 November 2006 - 10:54 AM
Ето един лимонен хин красавец!
Прикачени файлове
-
0001_185.jpg (19.9K)
Брой сваляния: 785
Публикувано: 06 November 2006 - 05:31 PM
Елен, пусни още снимки на малката! И разкажи повече за нея - откъде дойде, как се решихте за хин? Това е една от най-любимите ми породи и ако благоверният не беше толкова упорит по въпроса за малките кучета ("твърдо нье"), щях да се о-хин-я и аз l) Т.е. завиждам ти благородно! Пиши повече. r)
Публикувано: 06 November 2006 - 05:51 PM
insult,
ще я нащракам малката събота неделя и ще пусна още снимки.
Как се сдобих с хинка?!?! (love)
Дълга история w)
Отдавна се оглеждах за нещо дребно, за гушкане и носене на ръце, щото знаеш ЧРТта не са най удобните за носене кучета ouu
Имах обаче доста изисквания към дребосъка:
- да не лае, повечето дребосъци за съжаление много лаят, а аз у дома не толерирам лаенето, освен по много важен повод ;) :
- да е дългокосместо, слабост са ми рошковците и това е;
- да няма нужда от груминг и подстригване, кой ако не ти ще ме разбереш, след ЧРТ да грумвам още някой, нямам нерви ;
- да е с добро здраве, без типични за породата заболявания, не ми се ще и да ми хърка oleeee
- да е с жизнерадостен характер и лесно за обучение.
Е, повярвай не открих друг мъник който да отговаря на всички тези изисквания.
И така на 22 септември Ксюшка долетя с г-н Ерусалимски от Москва
Давай да запознаем половинката ти с нея, ще видиш, че ще ги спечели за каузата на хиновете! 1super
ще я нащракам малката събота неделя и ще пусна още снимки.
Как се сдобих с хинка?!?! (love)
Дълга история w)
Отдавна се оглеждах за нещо дребно, за гушкане и носене на ръце, щото знаеш ЧРТта не са най удобните за носене кучета ouu
Имах обаче доста изисквания към дребосъка:
- да не лае, повечето дребосъци за съжаление много лаят, а аз у дома не толерирам лаенето, освен по много важен повод ;) :
- да е дългокосместо, слабост са ми рошковците и това е;
- да няма нужда от груминг и подстригване, кой ако не ти ще ме разбереш, след ЧРТ да грумвам още някой, нямам нерви ;
- да е с добро здраве, без типични за породата заболявания, не ми се ще и да ми хърка oleeee
- да е с жизнерадостен характер и лесно за обучение.
Е, повярвай не открих друг мъник който да отговаря на всички тези изисквания.
И така на 22 септември Ксюшка долетя с г-н Ерусалимски от Москва
Давай да запознаем половинката ти с нея, ще видиш, че ще ги спечели за каузата на хиновете! 1super

Вход

Горе
Цитиране +

[/url][/IMG]