Японски хин
Публикувано: 14 March 2007 - 12:20 AM
Здравейте!
Зная, че не е редно да питам за такива неща, но една леля, която имаше пекинез, който умря иска да си вземе яп. хин. Наистина не зная към кого да се обърна. Гледах в интернет и все тук и тук ми е хвърлен пъпа. Дайте съвет как да й намерим ново приятелче от породата яп. хин.
Зная, че не е редно да питам за такива неща, но една леля, която имаше пекинез, който умря иска да си вземе яп. хин. Наистина не зная към кого да се обърна. Гледах в интернет и все тук и тук ми е хвърлен пъпа. Дайте съвет как да й намерим ново приятелче от породата яп. хин.

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 14 March 2007 - 09:43 AM
Hardy,
породата японски хин е много рядка в цял свят. Много са малко хиновете и у нас, да не говорим за "истински" родословни, не омешани във времето с други дребни породи.
Има два начина леля ти да се сдобие с такъв хин: да се внесе от чужбина или да дочака раждането на кучило което чакаме есента.
Поздрави я за прекрасния избор и и кажи какви са възможностите. Ако искате се свържете с мен на лични.
породата японски хин е много рядка в цял свят. Много са малко хиновете и у нас, да не говорим за "истински" родословни, не омешани във времето с други дребни породи.
Има два начина леля ти да се сдобие с такъв хин: да се внесе от чужбина или да дочака раждането на кучило което чакаме есента.
Поздрави я за прекрасния избор и и кажи какви са възможностите. Ако искате се свържете с мен на лични.
Публикувано: 21 March 2007 - 04:40 PM
Страхотна новина! 1super С нетърпение ще чакам снимки на малкото сладурче! w)
Публикувано: 21 March 2007 - 08:49 PM
Цитат
Ох, днес явно някой ме дърпа за езика, ама чакаме не едно а две хинчета r) w)
Ето това е новина като за първа пролет.Супер 1super Евентуално ще чакаме снимчици.А бебета ли ще внасяте или поотраснали ще са?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 22 March 2007 - 09:35 AM
Цитат
Ох, днес явно някой ме дърпа за езика, ама чакаме не едно а две хинчета r) w)
Честито bravoS Дай да те подърпам още малко....какъв цвят ще са и пол?
Публикувано: 22 March 2007 - 12:10 PM
Аз предпочитам женски, но и двете ще са мъжки. Едното е бебе на 3 месеца, а другото тинейджър l) на 10 месеца. Тинейджъра освен всичко е миниатюрен w) И вдамата са черно бели, но И двамата имат и риж ген, което означава, че в бъдеще ще можем да получим рижи - лимонени хинове.
В тях има кръв от Япония, Швеция, Финландия!!!
Единия го очкваме още за Пловдивската изложба, а за втория търсим начин да пристигне от Москва.
В тях има кръв от Япония, Швеция, Финландия!!!
Единия го очкваме още за Пловдивската изложба, а за втория търсим начин да пристигне от Москва.
Публикувано: 25 March 2007 - 02:16 PM
1super
Прикачени файлове
-
DSC_0270.jpg (48.73K)
Брой сваляния: 366
Публикувано: 25 March 2007 - 02:17 PM
1super
Прикачени файлове
-
DSC_0273.jpg (57.29K)
Брой сваляния: 347