Оток или какво?
Публикувано: 27 October 2008 - 11:39 PM
Цитат
Значи ли това, че в нашия случай цепенето е било неудачно? Защото след упойката и състоянието в което беше кучето при излизането от нея, подобрение няма, напротив, "отокът" е по-голям - с размера на две шепи.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 27 October 2008 - 11:55 PM
Цитат
Според ветовете не е заради инжекциите, които й бяха бити 10 дена преди "отока" да се появи. Всъщност и те не са сигурни от какво е... единия каза, че се е ударила, друг - заради растежа, единия каза - ще се разнесе, другия - да се цепи, а след цепенето - отново се образува и сега - чакане да се разнесе сам. Не знам вече какво да мисля.

Много хора казват, че обичат кучето си, а само му се любуват отстрани. Да обичаш е отговорност, която не тежи. Да обичаш кучето си значи да му осигуриш нормален живот, достатъчно любов и време и да си готов да поемеш цялата любов, с която ще ти отвърне, а тя е безкрайна. Аз обичам моето куче, а вие?

Публикувано: 28 October 2008 - 09:55 AM

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 28 October 2008 - 02:55 PM

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 October 2008 - 02:57 PM
Цитат
:huh:
Нито един пациент с подобна реакция до момента не съм оперирала...След 3-4 месеца изчезват.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 28 October 2008 - 03:06 PM
Ако искате да ви обясня какво точно е...по телефона д-ре, не разбрахте ли.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 October 2008 - 03:15 PM

Публикувано: 28 October 2008 - 03:35 PM
Цитат
Възможно е, но при мен до сега проблем няма.
Желязков, защо по телефона?

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 28 October 2008 - 03:40 PM
Цитат
Именно. Често остава за много дълго време и най-малко е неестетично куче да прилича на камила.... Затова се премахва "механично"- веднъж, завинаги.

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 October 2008 - 04:01 PM
Един потребител на форума наскоро ми сподели че преди е мазал отоците на кучето си с Лиотон 100 вместо с въпросната ветеринарна паста- какво мислите?

Публикувано: 28 October 2008 - 04:10 PM
Цитат
Да, без да дадем, защото ако закъснеем, "механиката" няма да даде резултат и кучето си остава камила... :blink:

СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 28 October 2008 - 04:33 PM

Публикувано: 28 October 2008 - 05:43 PM
Цитат
Мда. Минах сега през докторките ни. Те казаха същото- да не го пипам, само ще се прибере. :blink:
Публикувано: 28 October 2008 - 05:58 PM
Цитат
След инжекции за разстройство имаме 3 подутини. 2 от тях са малки, но третата си е буца... Твърди са, няма течност, но вече 3та седмица си стоят! :angry: Има ли причина да се притеснявам, да го водя ли на вет?
Мнение на НЕ специалист: Понякога си стоят мнооого време. На твое място не бих се притеснявала.

Вход

Горе
Цитиране +