Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци
Публикувано: 10 October 2013 - 04:35 PM
[/quote]
Имаш ЛС от мен.Ако и друг не вижда линка, ще приготвя снимки, не са ми свалени на компа.

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 12 October 2013 - 08:19 AM
Публикувано: 12 October 2013 - 03:11 PM
tigi, в 12 October 2013 - 06:19 AM, написа:
Еее, това е добра новина! Всички изпадаме в лоши периоди в живота си, не се притеснявай, но щом за себе си категорично си разбрала че не можеш да я дадеш другаде, значи кучето е извадило късмет със стопанката:-))) Спокойно, гушкай си кучето и успех:-)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 12 October 2013 - 04:49 PM
Публикувано: 30 March 2014 - 11:08 AM
"Получих информация от хора в Асеновград, които искат да подадат сигнал за това куче. Кучето е с травма на предната лапа и е трудно подвижно. Козината е много сплъстена. Намира се в квартал Запад. При повече информация, ще допълвам.":
Куче в кояно състояние

Публикувано: 13 May 2014 - 08:16 PM
Мечо, кучето порода чау-чау на снимката, търси свое семейство и ако бихте се грижили за мил, възпитан и невероятно добър куч, пишете ни, но...
Бъдете готови да поговорите с нас. Постарайте се да научите повече за породата на Мечо и нейните особености. Подгответе се да пътувате, за да се запознаете с него, както и с нас.
Мечо е страхотно куче и търси своя страхотен Човек.
Публикувано: 22 May 2014 - 11:01 PM
https://www.facebook...098610/?fref=nf
Целта на групата е да подпомага осиновяване в Англия на чаута в трудно положение от цял свят. Ако имате информация за такива кученца, опитайте с нея - може някой да има късмет!
Публикувано: 26 October 2014 - 11:18 PM
"СПЕШНО! СОФИЯ! КУЧЕ В ОПАСНОСТ! МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ !!! Неделя, циганско гето,пълна мизерия и естествено измъчено животно в средата на бунището...Това прекрасно същество е вързано на един метър верига на забит кол в земята в средата на бунището...Без заслон,без храна и въобще пълна трагедия...Манго Джери каза че е на около годинка и ще го даде само срещу 50 лева и да сме го взимали по -бързо,защото другите кучета го давели...сами съдете по снимките.Дадохме му хляб с моята приятелка и купа гранули,нищо друго не можахе да направим за съжаление...Призовавам ви за съдействие,все съм виждала тормоз над куче но това е може би една от най -гадните ситуации.Ако някой реши може да ми пише на лични и или да ми звънне 0884453481..."
Линк: https://www.facebook...70512630&type=3

Публикувано: 14 January 2015 - 10:29 AM
Изгубено е женско чау-чау в района на ул.Раковска и бул.Сливница. Отговаря на името Аура. Моля ако имате някаква информация да се свържете с нас, защото е член на семейството ни и болката ни е голяма. Много благодаря! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ 0895083783- Мила

Когато положението стане наПЕЧЕНО, ПЕЧЕНИТЕ мацки хукват на пазар!!!
Публикувано: 14 January 2015 - 10:29 AM

MIla@, в 14 January 2015 - 10:29 AM, написа:
Изгубено е женско чау-чау в района на ул.Раковска и бул.Сливница. Отговаря на името Аура. Моля ако имате някаква информация да се свържете с нас, защото е член на семейството ни и болката ни е голяма. Много благодаря! ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ 0895083783- Мила

Когато положението стане наПЕЧЕНО, ПЕЧЕНИТЕ мацки хукват на пазар!!!
Публикувано: 21 January 2015 - 06:51 PM
Приех присърце историята на това красиво и изплашено същество! Отбелязвам хора,които зная,че обичат животните и са готови да помогнат с каквото могат,и хора,които горе долу живеят в района,където се намира сладката топка! Обикаля между блоковете на Ваньо Македонски,това е срещу Сариевския блок през улицата. По думи на мои приятелки-възпитано,добро,общително,но много гладно и наплашено . Нека намерим стопаните му...а ако няма такива-да осигурим постоянен или поне временен дом!
Копирам от facebook
ето и линк към профила на момичето което е пуснало призива
https://www.facebook...a.bg?fref=photo
Публикувано: 26 February 2015 - 11:51 PM
Публикувано: 18 June 2015 - 09:04 AM

https://www.facebook...e=3&pnref=story

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 18 June 2015 - 03:46 PM
Дайте пълно инфо за обстоятелства, град, възраст, пол. Не всички имаме фейс. Ако е в София, аз като стопанин, когото е хапало чау, бих могла да помогна с нещо, което мога, но дайте инфо. И какво значи 1 седмица на хотел? Вместо да работят с кучето са го дали на хотел за една седмица? Много оскъдна информация.

Чау - кучето, близнало небето...