Изгубени, намерени, търсещи дом чау-вци

Публикувано: 23 February 2010 - 11:48 PM
Това куче обаче много ми прилича на женската по нагоре.Съжалям ама нещо нямам вяра на никой.Да ме извини потребитяля който беше пуснал пост за подаряване на женската и после ,че и е намерил дом.Ама не вярвам и дано да не съм права .Че е видяно и друго на Конна база Славия .Та не знам какво да мисля.Дано хората да са добри и да не вършат гадости.

Публикувано: 24 February 2010 - 07:21 AM
Тези, които се възнамеряват да заплождат своите любимци да вземат да се замислят какво чака малките по-нататък.

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 24 February 2010 - 07:04 PM

Публикувано: 25 February 2010 - 02:44 PM
Мъжки, възрастен, скитал по улиците от началото на януари, кротък е, нито веднъж не изръмжа. Има проблеми - лечението му върви в момента, подробностите тук, тук е цялата тема за него: http://forum.dog.bg/...tml#entry772623

Публикувано: 25 February 2010 - 03:30 PM
Инак е кротушко - това ако беше моето крокодилище щеше да налита да хапе навред. А дядката само се дръгнеше с лапата, когато го бръснаха, защото го сърбеше. И на задната седалка в колата беше допрял нос в коляното ми... Трябват му добри стопани, че втори път не знам как ще преживее той предателството на хората.

Публикувано: 25 February 2010 - 10:13 PM

Публикувано: 25 February 2010 - 10:13 PM

..не е зъл личи по вида, вярвам, че ще намери стопани именно защото е кротък.Бързо ще се сближи с нови стопани, само наистина някой трабва да се смили. А за екземите както и да се гледа все ще цъфне, даже колкото повече трепериш толкова по-голяма напаст са... Просто ме отвращава поведението на хората спрямо животните...гледано, гледано и накрая хвърлено. Имаме пекинез Ричи той е на 11 години вече, трябва да ви го снимам как го обличаме зимата за да му е топло, и той дядо козината от разкош стана "плеши". Има бели мустаци като котка, вече бяла муцунка, и зъби тук-таме, неможе да се качва на фотьойлите дори, все още слиза сам, много тича и хапва само зеленчуци, гранули накиснати и смачкани като пастет и пилешко месце. Много е задължаващо да гледаш вече немощно куче, затова се иска сърце и съзнание.
 ..не е зъл личи по вида, вярвам, че ще намери стопани именно защото е кротък.Бързо ще се сближи с нови стопани, само наистина някой трабва да се смили. А за екземите както и да се гледа все ще цъфне, даже колкото повече трепериш толкова по-голяма напаст са... Просто ме отвращава поведението на хората спрямо животните...гледано, гледано и накрая хвърлено. Имаме пекинез Ричи той е на 11 години вече, трябва да ви го снимам как го обличаме зимата за да му е топло, и той дядо козината от разкош стана "плеши". Има бели мустаци като котка, вече бяла муцунка, и зъби тук-таме, неможе да се качва на фотьойлите дори, все още слиза сам, много тича и хапва само зеленчуци, гранули накиснати и смачкани като пастет и пилешко месце. Много е задължаващо да гледаш вече немощно куче, затова се иска сърце и съзнание.

Публикувано: 27 February 2010 - 09:27 PM

Публикувано: 28 February 2010 - 12:52 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

Публикувано: 28 February 2010 - 02:21 AM
 Тъжна картинка
 Тъжна картинка  пълна с много скръб.
 пълна с много скръб.Хайде хора, действайте.

Публикувано: 28 February 2010 - 09:27 AM
При нас никой не може да го вземе - всички са си с кучета съвестните стопани, че и не по едно. А на верига аз самата няма да го дам, то е ясно...

Публикувано: 28 February 2010 - 03:25 PM

Публикувано: 01 March 2010 - 05:18 PM

Дано не му мине котка  път.

Публикувано: 01 March 2010 - 06:18 PM

Дано не му мине котка  път.Брой ме за което говорихме.
Знаеш)))

Публикувано: 02 March 2010 - 09:12 AM
 А за името, мисля ,че Чубака повече му приляга, сладък,космат и мил като него.Чуи
 А за името, мисля ,че Чубака повече му приляга, сладък,космат и мил като него.Чуи  на галено
 на галено  

Публикувано: 02 March 2010 - 02:27 PM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +