"Бисерите" на хората за нашите мопсове
Публикувано: 22 June 2009 - 07:46 PM
евала че си защитаваш малкото градче и неговия 'правилен'български но грозната истина е че и вие си имате диалект не по малък от някои наши околни села,и точно защото съм патувал не малко из Българиа мога да го кажа със сигорност,но няма значение не ми се обсъжда повече този въпрос защото не намирам за интересно на другите читатели на този форум да ги занимавам с тази тема оставям те да си дискотираш темата сама.
П.С мога да си пиша как си искам и не е твоя работа да ми правиш забележки относно правописа ми.
Публикувано: 23 June 2009 - 02:56 AM
Леле,леле половин месец не бях влизала в сайта и сега що да видя-с вашите уникални писания,пълни с правописни грешки(това е най-малкия проблем)и човешки припирни сте "Укензали"хубавата темичка за смешните изказвания отностно нашите Мопсшондове.
Бих искала да прекратите този глупав и безсмислен спор-(или поне си го продължете на лични съобщения)щото ако така продължите скоро пак ще играе "безпощадната""трийка"
Айде "ко да въ прая жа ви напръя аднъ тема за диалектите па вииш ли мой и кокуть да с напраимъ,ама жа ви га турна нейде из форума да си хуртуате там та белким ви мирясат дели кратуните"
--------Забележка към новодошлите-отностно писането на Конан-Гаро-ако някой от вас си беше направил труда да прочете и други негови писания щеше да ви стане ясно че той така си се изразява неточно и с правописни грешки,е аз съм му свикнала и не ми прави впечатление а си го разбирам какво всъщност иска да каже с писаното!
Молба към мода
Моля те изтрий тези нелицеприятни писания поместени по горе в темичката.
Много благодаря предварително!
Публикувано: 23 June 2009 - 02:34 PM
=================================================================
Ама Ани верно,къде се губиш.Много липсваш на форума.Вземи и се стегни,пиши по често,умничка си и имаш дар слово недей така ни забравя.
Публикувано: 16 July 2009 - 06:15 PM
sky_dream, в Jul 16 2009, 02:59 PM, написа:
Е не тоя "бисер"-ако изобщо може така да се нарече направо ме разби
Публикувано: 16 July 2009 - 06:44 PM
hubavajena6, в Jul 16 2009, 04:15 PM, написа:
А на Джери често му казват "Бременна хлебарка"
Публикувано: 17 July 2009 - 01:00 PM
Публикувано: 17 July 2009 - 01:02 PM
nETq, в Jul 17 2009, 02:00 PM, написа:
А ушите й кога ще се изправят?
Публикувано: 17 July 2009 - 01:11 PM
А ся се сетих и за един приятел, който ме питаше:
"Това куче какъв модел е? Изглежда марково." За съжаление още не съм открила къде и е етикета, че да му го покажа.
Публикувано: 17 July 2009 - 11:49 PM
Любимото ми е, когато го питаха кой му е натиснал нослето навътре.
Или пък едни хора ми се "скараха", че извеждам такова зло куче без намордник, а аз им отговорих, че не мога да му намеря толкова голям (П.П. мопсчо е трошичка още)
Публикувано: 20 July 2009 - 05:08 PM
Последната случка на която присъствах беше:
Разхождаме се и подминаваме мъж и жена.Айки се спира да душка.При което се чува коментар:
Жената:Яяяя виж чао-чао.Колко е сладко!
Мъжа:Нее това е чухуахуа(така го каза с У) ма к'во чао чао,обърка се!
Ж:Абе не бе те са по-малки чухуахуато,аз ги разбирам породите недей спори.
Друга случка:
Жена изпада в паника от вида на Айк
-Аууу!Да го махаш това лошо куче те ги използват за бой и са много злобни!То сега е манинко ама стават големи като коне,дъщеря ми имаха такова.Хииий виж го почна да ме ръмжи(от грухтенето му)
Аз:Оу да ръмжи бягайте,че ще ви захапе!
Направо вече незнам да се смея ли или да плача,тези хора са ненормални.Но най много ме обижда глиган грухтялник
Публикувано: 24 July 2009 - 05:34 PM
Публикувано: 29 July 2009 - 12:25 AM
А аз:Не, на батерии е!
ахаха
А от къде си купувате батерийките Вили
Публикувано: 15 September 2009 - 04:48 PM
Бобс
Маопс
Мопес

Вход

Горе
Цитиране +