САС - София - 11.09.05
Публикувано: 12 September 2005 - 09:15 AM
И сега искам да добавя още нещо-това което се случи ловно куче да се промъкне за BIS се случва много рядко на българските изложби!Поради тази причина и традиционно е слабо участието на ловните породи.Моля колегите които по някакъв начин са се почувствували ощетени да помислят как се чувствуваме ние на много от изложбите!
Благодаря и на Росен,че даде от своите кучета на малкия ми син Йордан Даниславов да го води на конкурса!И на Нанко за хубавите снимки които чакаме всички да качи и както винаги го притискаме!!! b)
Публикувано: 12 September 2005 - 09:18 AM
1 - немска овчарка
2 - ротвайлер
3 - йорки
4 - няма представител
5 - хъски
6 - барак
7 - курцхар
8 - голден ретривър
9 - лхаса апсо
10-авганка

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 12 September 2005 - 09:36 AM
Цитат
АНДИ,винаги когато се засечем на някоя изложба,моите кучета са на разположение за твоите прекрасни синове! b)

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 12 September 2005 - 09:40 AM
В 6-та група не спечели ли българското гонче? Много смешно, аз така не очаквах второто място на Реджи, бях притеснена от мъжките кучета в ринга, развълнувах се и не обърнах внимание коя от българските породи спечели bl)
Публикувано: 12 September 2005 - 09:57 AM

Публикувано: 12 September 2005 - 09:59 AM

Публикувано: 12 September 2005 - 10:01 AM
Ето я класацията при далматините
Да започна с бебетата:
Мъжки
Divalinor Count of Gold - кафяво точкувано, много преспективен, Best Baby, BIS-II
Женски
Divalinor Cream Vanilla - черно точкувано, много преспективен
(Тези двете бебета са от връзката Sweet Emotion Panthera Unica и Bad & Mad Serbian Sensation in Raul )
Клас Интермедия:
Мъжки
Spotmaniac Al Caponne - Отличен 1, R. CAC
Женски
Divalinor Blazing Star - за съжаление тя неможа да участва, понеже се беше разгонила предния ден :(
Клас Открит
Женски
Panthera Unica Sweet Emotion - Отличен 1 R.CAC (тя е майка на двете бебета който участваха)
Клас Шампиони
Мъжки
Ch. BG MK SCG RO Ch BGJCH BAD & MAD SERBIAN SENSATION IN RAUL -отчлиен 1, CAC, BOB, BOG-III
Женски
Ch. BG. BACARDI BLACK BY MEDIOLANUM - отличен 1, CAC
Развъдна група - 1-во място р-к Spotmaniac
Група на потомците - - 1-во място р-к Spotmaniac
Това беше калсирането при нас.
Бебета ни се представиха много, добре в ринга, това беше първата изложба за тях. добре бяха развити за възраста си, нядявам се че ще оправдаят нашите очаквания.
:lol:
Публикувано: 12 September 2005 - 10:28 AM
Публикувано: 12 September 2005 - 11:32 AM
Публикувано: 12 September 2005 - 12:06 PM

http://yorkanastasia.com
facebook: Mariya Tsaneva
tel za Bg :+359 888 600 751
tel za Croatia :+385 977 600 751
Публикувано: 12 September 2005 - 12:31 PM
Иглика ще се видим на друга изложба ще бъде супер b) r)
Публикувано: 12 September 2005 - 06:52 PM
За изложбата можете да четете във вестниците Монитор, Стандарт, Новинар, Дума и Пари! Предстоят да излязат статии във Вестник за жената другия понеделник и "Знаме - Пазарджик", за който не може да го намери ще сканирам и ще кача статията в нета! Гледайте и предаването на Нова телевизия!
Кате има твоя прекрасен Йорки сниман в Дума, както и децата на Баркли - Грита и Вотан, победителя голдена Майк с неговото 30 дневно бебе, самоедите от конкурса за двойка и т.н
Догото на Догомен в игра с хъски в Монитор! Другите вестници още не съм ги прегледала!!!!
За доброто медиино отразяване на изложбата искам специално да благодаря на Дани, Владо Танев и екипа на нова телевизия, които снимаха почти през цялото време! Харесва ми статията във вестник Дума, специално благодаря на журналистката Славена Злъчкин, която максимално точно и подробно е описала атмосферата около ринговете! Съжалявам само, че не можах да и отделя необходимото внимание, но Росен Стоев умело ме е заместил!!!! Само дето го изкарват собственик на Голден ретривър, а неговия ретривър е лабрадор, но въпреки това статията е хубава!
Публикувано: 12 September 2005 - 07:09 PM
ЗАБРАВИХ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ КОЙТО МЕ ПОДКРЕПИХА И СИЛНО МЕ АПЛОДИРАХА НА БИСА ХОРА БЛАГОДАРЯ ТОЛКОВА МИЛО И СЪЩЕВРЕМЕННО ТОЛКОВА ВЪЛНУВАЩО ЩЕ МЕ РАЗРЕВЕТЕ НЯКОИ ДЕН ТАКА...

MADE IN MEASURE KENNEL
Публикувано: 12 September 2005 - 07:23 PM