Dog.bg Форуми : Спорове, разяснения, коментари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спорове, разяснения, коментари

#121 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2011 - 09:46 AM

Малко се обърка - черната станция с голите приказки си ти, а не аз.
И има една друга поговорка - бързата работа - срам за майстора. :db_046:
Ще се появавам когато и колкото си искам, като не мога да ти търпя глупостите няма да си мълча! Или да ти искам разрешение кога да напиша мнение и кога не?!

#122 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 09:59 AM

И ако обичаш спри да ръсиш обидите си на лични съобщения, а във форума да ми се правиш на възпитан и добър (не че успяваш де) .

#123 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 10:42 AM

Показване на мнениетоVessy cc, в 23 June 2011 - 09:59 AM, написа:

И ако обичаш спри да ръсиш обидите си на лични съобщения, а във форума да ми се правиш на възпитан и добър (не че успяваш де) .

Боже,боже ,поредният експерт кинолог!!!!!!
Искам да питам :

1.Имате ли куче?
2.Защо така се държите с другите?(чета и немога да разбера какъв Ви е проблема)
3.Членувате ли в Клуба?
4.Посещава те ли киноложки форуми?

Аз съм любител и следя от страни нещата.Виждам резултатите на г-н Русев и те са явни.В Ниш се видя кой какво е произвел.Той получи отлични оценки за произведени от тях кучета,а произведенията на другите получиха МН.ДОБЪР

#124 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 10:59 AM

Проблема ми е в арогантността на Русев, в това, че взе от Сърбия кучки, които и сърбаците не ги искат и се опива да ги величае. Ако Вие твърдите,че кучките, които Русев внесе от Сърбия са хубави... то е време да спрете да следите " нещата от страни", а да се задълбочите. От кучилата му има сполучливи кученца, добре че е бащата, та замаже положението... И не се държа така " с другите" , а само с Русев, незнайно защо...
А кой какво има скоро ще се разбере, ДИШАЙТЕ!

#125 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 June 2011 - 11:10 AM

Мисля, че дискусията отива в много тъпа посока, а въпроса с изследванията на тазобедрената дисплазия е важен. Той няма общо с това дали някой е получил 100 отлични оценки на екстериорна изложба, а има общо със здравето на кучето, което НЕ се доказва на изложби.
В крайна сметка нещата опират до един простичък въпрос - кого лъжем, аджеба?! На финала излъганите сме самите ние. Винаги. Когато човек се занимава с развъждане трябва да се опита да не лъже най-вече себе си, а дали може да излъже останалите зависи от ценностната система и за това НЯМА клубни правила, които да попречат. Наследствено предаваните заболявания не могат да се скрият и не могат да се тълкуват. Тях или ги има или ги няма, защото медицината е измислила как да ги диагностицира.
Разбирам Русев в аргумента му за въвеждане на кучето в упоено състояние, защото това е сложен и рисков момент. Мога да споделя личното ми решение за такива ситуации - водя си лекаря на изследването. Той си проследява състоянието под упойка, а самата снимка или процедура (дори и да не става дума за изследване за степен на дисплазия) си я провежда съответния оторизиран лекар.
Мога да споделя каква клубна практика съм срещала, но тя предполага клубно разбирателство и липса на съмнения между членовете и съмнение спрямо лекарите. Срещала съм и следната процедура: Самата рентгенография се извършва в клиника, избрана от собственика, маркира се чипа на кучето върху снимката от провеждащия изследването, след което тази снимка се изпраща за разчитане и становище на оторизиран от клуба лекар, като процедурата по изпращането се заплаща от собственика на кучето, а се извършва от лекаря, направил изследването. Впоследствие копие от становището на оторизирания доктор се изпраща в клуба, а оригинала на собственика. като собственика си поема всички разходи по издаване на становище и изпращането му по места.
Последната процедура е измислена в страни, в които има респект към работата на специалистите и няма съмнение относно техните професионални действия. Там отдавна са разбрали, че всичко излиза наяве, дори и да отнеме време. Затова написах, че е важно човек да не лъже себе си. Ако иска да знае истината за здравословното състояние и да бъде сигурен в това, което предлага на хората като своя "продукция" ще се старае да извърши всички изследвания навреме и по най-точния начин.
Освен това, особено важно при изследването на степента на дисплазия във всичките й форми е правилното позициониране на кучето и ясната снимка. В повечето случаи, от практиката, е обществено известно къде се правят добрите снимки. Например, в Пловдив, клиника "Новет" е тази, която прави много качествени и добри снимки точно за този тип изследвания, обаче аз си водя моя доктор там за анестезията и за помощ при позиционирането. Никой не ми е отказал и не го е счел за намеса в професионалната им работа. Всички доктори са разбирали, че все пак това си е моето куче и не ми е все едно кой ще му бие инжекции или ще го приспива.
Мисълта ми е, че този тип проблеми е добре да се обсъждат без да се влага лично отношение. Ще се потретя, но ще го напиша пак. Който шикалкави или лъже, лъже единствено себе си. Всичко става ясно и при това не минава особено много време до този момент. Грешните решения винаги излизат твърде скъпо и то не само от гледна точка на финансовите средства. Ако искате нагледни примери - вижте клуба на лабрадорите и на северните кучета. Там имат какво да споделят точно по отношение на грешните решения.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#126 Потребителят е офлайн   lolera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 11:37 AM

Показване на мнениетоMalinka Todorova, в 23 June 2011 - 10:42 AM, написа:

Показване на мнениетоVessy cc, в 23 June 2011 - 09:59 AM, написа:

Боже,боже ,поредният експерт кинолог!!!!!!
Искам да питам :

1.Имате ли куче?
2.Защо така се държите с другите?(чета и немога да разбера какъв Ви е проблема)
3.Членувате ли в Клуба?
4.Посещава те ли киноложки форуми?

Аз съм любител и следя от страни нещата.Виждам резултатите на г-н Русев и те са явни.В Ниш се видя кой какво е произвел.Той получи отлични оценки за произведени от тях кучета,а произведенията на другите получиха МН.ДОБЪР

Завиждам ви за способността да се появявате винаги когато стане "напечено".
Не е неоходимо да членуваш в клуб, да посещаваш киноложки форуми или пък да имаш куче за да пишеш в който и да е форум.
Vessy cc е един от малкото потребители тук, който или има железни нерви или все още не е разбрал, че тук е безсмислено да се спори, но и това скоро ще стане.
А относно Ниш,къде бяхте вие? Защото аз бях до съдията, когато оценяваше,но не е тук темата за коментари на оценките.Аз като компетентен експерт,с богата биографична история в кинологията, мога само да отбележа, че в клас бебе и подрастващи отлична оценка няма.Но понякога в тези класове има класиране, както в Ниш, а неискам да ви показвам отново кои кучета бяха
на първите места,нали сте ги видели - едва ли ви харесват....

#127 Потребителят е офлайн   elrisha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 12:20 PM

Прочетете заглавието на темата,моля! Ако искате да се разводнява със словесни престрелки,по-добре си пуснете нова,специално за това!

Дали кучетата на този или онзи развъдчик са хубави,решават 1.Съдиите и 2. Хората,които си купуват малки.
Всякакви спорове и обиди са излишни,както и всеки развъдчик си преценява дали иска да прави нещата както трябва или не.С времето плявата се отсява,по най-простата причина - хората започват все повече да се интересуват от породата ПРЕДИ да си вземат куче и знаят как трябва да изглежда и за какво да изискват изследвания.

Спорът между Митко(Русев) и Митко (Лолера) започна от това,че заплождането се е случило ПРЕДИ да излязат резултатите от изследванията за дисплазия,което е в разрез с Правилника за развъдна дейност. Поне аз така разбрах нещата. Спорът не е за лекарят,извършил изследването.
Поправете ме ако греша?!

Писна ми от грозни подмятания и обиди из форумите! Научете се да говорите човешки,ако искате ответната страна да помисли върху думите ви!

ПП: Моля Модератора да почисти темата!

#128 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 01:04 PM

Какво става Митак,разбуди форума!!! Браво,добре отговаряш на тези ,които те величаят и си скептичен за тези ,които ......Само да отбележа в защита на мнението на Милинка,че действително в клас подрастващи няма оценка отличен,но има оценки-не преспективен, преспективен, много преспективен. Мисля ,че при получаване на последната тя е равнозначна на отлична. Ако искаш да кажеш ,че като кучета произведени от нас са класирани на 3 и 4 място ме притеснява .се лъжеш! Страшно ще е ако получа по-ниска от най-високата оценка.
А по темата дисплазия не мога да разбера едно ,какъв ти е проблема.Ти си новият капитан на развъждането на кане корсо ли??????Ти така и не отговори откъде събра опита и знанията си.Аз не се притеснявам да кажа истината и сърцето ми е открито,но арогантно.Не може да си позволя някой да се ***.Не може да ме кара клуба да ходя при ветринар ,който смята себе си за велик и неповторим. ДесиД, експерта в Панчарево не дава мнение по снимка,само той може да снима ,всички други доктори са балъци.Аз съм изпатил от него,след негова оценка посетих още двама доктори,един асистент и един професор завеждаш катедрата по хирургия и ренгенология,които се изсмяха на неговото заключение,за съжаление аз не съм единствен случай.Как да вярвам на този човек,не може клуба да задължава да се посещава само един ветринар,той просто трябва да е специалист в областта,това създава условия за монопол,лобиране,ходатайстване и тн...........Ако това не се промени ще го атакувам по реда определен от закона.А ДесиД е права,ако човек няма лична отговорност всичко е загубено.Клуба не може да бъде полиция или съд,не трябва да има репресивни функции.Там трябва да се залагат правилата и се работи с цел информация в тази посока,за намиране на отговори ,които някой са открили вече,за подобряване познанията на клубните членове любителите на породата,за срещи и удоволствия.Но досега нищо подобно не се е случило.Защото досега се приемаха хора по симпатия,ако това се е промени ,то е защото развъдника ни се противопостави.И защо беше така-цитирам член на управителният съвет и твой много добър приятел- ако не познаваме хората клуба може да се превземе от други хора.И ти друже подкрепяше това.Сега си доволен,избрахме те за отговорник по развъдната дейност и какво ,хоп важничиме.Това горенаписано можеше да ти го кажа и по телефона,но за да не стават интриги ти го казвам публично.
ПП надявам се до дни да изпълниш задълженията си като ОРД и направиш оглед на кучилото С,както и този път в срок да издадете родословията.Дано има къде да ги отпечатате .Да ми предоставиш новият актуален устав,актуален правилник за развъждане,всички актуални бланки и тн заверени от клуба.Това е важно за бъдещата ни работа.Мисля ,че съм си платил чинно всичко,членски внос и тн....Видя се на събранието.

Мод: Редакция! Моля да се въздържате от квалификации на ветеринарни лекари!!!

#129 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 01:13 PM

Показване на мнениетоelrisha, в 23 June 2011 - 12:20 PM, написа:

Прочетете заглавието на темата,моля! Ако искате да се разводнява със словесни престрелки,по-добре си пуснете нова,специално за това!

Дали кучетата на този или онзи развъдчик са хубави,решават 1.Съдиите и 2. Хората,които си купуват малки.
Всякакви спорове и обиди са излишни,както и всеки развъдчик си преценява дали иска да прави нещата както трябва или не.С времето плявата се отсява,по най-простата причина - хората започват все повече да се интересуват от породата ПРЕДИ да си вземат куче и знаят как трябва да изглежда и за какво да изискват изследвания.

Спорът между Митко(Русев) и Митко (Лолера) започна от това,че заплождането се е случило ПРЕДИ да излязат резултатите от изследванията за дисплазия,което е в разрез с Правилника за развъдна дейност. Поне аз така разбрах нещата. Спорът не е за лекарят,извършил изследването.
Поправете ме ако греша?!

Писна ми от грозни подмятания и обиди из форумите! Научете се да говорите човешки,ако искате ответната страна да помисли върху думите ви!

ПП: Моля Модератора да почисти темата!

Деси,проблема бе следният и Митко да не се увърта.НА СЪБРАНИЕТО МУ КАЗАХ ,ЧЕ ЩЕ ЗАПЛОЖДАМЕ ПРИНЦЕС.ЧЕ ЩЕ ПРАВЯ ИЗСЛЕДВАНЕ ,НО НЕ В СИН КРЪСТ А ПРИ ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ-ПРОФЕСОР АМИНКОВ,.ДУМИТЕ МУ БЯХА-ЧАКАЙ ДА МИНАТ ПРОМЕНИТЕ В СЪДА И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ,АЗ ДА НЕ СЪМ НЯКОЕ ЛАПЕ ДА ГО ГЛЕДАМ В ЗАХЛАС И РОБОЛЕПНИЧА. ДА МЕ ПРОЩАВА,НО ТЕЗИ ПРОМЕНИ МИ ПИСНАХА . СОБСТВЕНИКА НА ЖЕНСКАТА СИ НАПРАВИ ПРИ АМИНКОВ ИЗСЛЕДВАНЕТО.КУЧКАТА НЯМА ДА ПРОПУСКА ЗАПЛОДА ПЛАНИРАН ОТДАВНА САМО ЗАЩОТО НЯКОЙ НЕ СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА.ТОЙ ОБАЧЕ ПУБЛИЧНО ЗАЯВЯВА ,ЧЕ ВРЪЗКАТА Е НАПРАВЕНА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО,КОЕТО МЕ ДРАЗНИ.КУЧКАТА Е С ВСИЧКИ ОЦЕНКИ,ЗА ХАДЕС НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ,ТАМ ВСИЧКО ОТДАВНА Е СВЪРШЕНО. КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА НА МИТКО,ИЗВЕСТНОСТ ЛИ ТЪРСИ ИЛИ КАКВО??И НЕ ЗНАМ КОГО СЪМ ОБИДИЛ???

#130 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 June 2011 - 10:49 PM

И сам да си у трамвая, па че се буташ!
Хайде посочи, лекарите при които си ходил с резултатите от д-р Георгиев и са се изсмели, че имам една патрава кучка, поне нея да я заплодя :)))))

lolera- Митко и на теб ще ти писне скоро.

п.п. Когато г-н Русев се добере до мечтаното място в управителния съвет на КККБ, снимките за дисплазия, ще се правят от всеки доктор с Бинокъл и кучето ще трябва да е ходило поне на 100 изложби с оценка отличен, за да се допусне до разплод и разбира се ако поне едно от кучетата е от 'техния' развъдник.

#131 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2011 - 11:39 PM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 23 June 2011 - 01:13 PM, написа:

Деси,проблема бе следният и Митко да не се увърта.НА СЪБРАНИЕТО МУ КАЗАХ ,ЧЕ ЩЕ ЗАПЛОЖДАМЕ ПРИНЦЕС.ЧЕ ЩЕ ПРАВЯ ИЗСЛЕДВАНЕ ,НО НЕ В СИН КРЪСТ А ПРИ ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ-ПРОФЕСОР АМИНКОВ,.ДУМИТЕ МУ БЯХА-ЧАКАЙ ДА МИНАТ ПРОМЕНИТЕ В СЪДА И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ,

Живо ме интересува как ще коментира това ОРД. Много погрешни решения (според мен) се взеха на това събрание, надявам се да не е и пълна либерализация на проблема с дисплазията.
User's Signature

Качена снимка

#132 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 09:07 AM

Показване на мнениетоvlado zoo, в 23 June 2011 - 11:39 PM, написа:

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 23 June 2011 - 01:13 PM, написа:

Деси,проблема бе следният и Митко да не се увърта.НА СЪБРАНИЕТО МУ КАЗАХ ,ЧЕ ЩЕ ЗАПЛОЖДАМЕ ПРИНЦЕС.ЧЕ ЩЕ ПРАВЯ ИЗСЛЕДВАНЕ ,НО НЕ В СИН КРЪСТ А ПРИ ДРУГ СПЕЦИАЛИСТ-ПРОФЕСОР АМИНКОВ,.ДУМИТЕ МУ БЯХА-ЧАКАЙ ДА МИНАТ ПРОМЕНИТЕ В СЪДА И ТОГАВА ЩЕ ГОВОРИМ,

Живо ме интересува как ще коментира това ОРД. Много погрешни решения (според мен) се взеха на това събрание, надявам се да не е и пълна либерализация на проблема с дисплазията.

Владо,действително грешни решения!!!ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е ЧЛЕН НА КЛУБА,А НЕ УПРАВИТЕЛНИЯТ СЪВЕТ ДА ГО ИЗБИРА ПО ХУБОСТ, ТАКА МОЖЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ КЛУБА ВИ- ТОВА Е ТВОЯ КРИЛАТА ФРАЗА,КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ!!!! ТЯ ПОКАЗВА КАК СЕ ОКОПИРАХТЕ 3 ГОДИНИ И ЗАТОВА СТЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ДАЙ ДА ЧУЕМ ОТЧЕТИТЕ В ПУБЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО,КАК СТЕ ИЗБИРАЛИ КОЙ ДА ПЛАЩА И КОЙ НЕ,КАК НАСТОЯЩИЯТ ОРД НЕ Е ЗАПЛАТИЛ 1 ГОДИНА ДЪЛЖИМИ СУМИ ЗА РОДОСЛОВИЯ ,А Е ПРОДАЛ КУЧЕТАТА СИ,ИЛИ ЧЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НЕ СА ПЛАЩАЛИ ЧЛЕНСКИ ВНОС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ,А СА ВЗЕМАЛИ РЕШЕНИЯ.ИМАШЕ ЕДИН ЧОВЕК ОТ НАРОДА,КОЙТО КАЗВАШЕ-ТЕ ПАРИ НЕМАТ,РЕШЕНИЯ ШЕ ВЗЕМАТ!!!!.
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФИРМАТА В КОЯТО РАБОТИШ,ТЯ ПРОВЕЖДАШЕ КАМПАНИИТЕ СИ ЧРЕЗ ВЕТРИНАРЯТ В ПАНЧАРЕВО И ТИ ИЗРИЧНО ДЪРЖЕШЕ ТАМ ДА СЕ ПРАВЯТ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДИСПЛАЗИЯ ПРИ ЦЕНА 180 ЛЕВА, А НА ПРИ ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТ 50-80 ЛВ. ТОВА Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ,ТИ БЕШЕ В ТОЗИ ПЕРИОД ОРД.
И СТИГА СПЕКУЛИРАЛИ С ТЕМАТА ДИСПЛАЗИЯ,НЯМА КАКВО ДРУГО ДА КАЖЕТЕ. САМ ЗНАЕШ ОТ БИОЛОГИЧНИЯТ ФАКУЛТЕТ ,КОГАТО ХОДЕШЕ С "ДИПЛОМАТИЧНОТО КУФАРЧЕ" И КОСИЧКА НА ОПАШКА ,ЧЕ ДОРИ ЗДРАВИ РОДИТЕЛИ- ДИПЛАЗИЯ ОТ А-С МОГАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ КУЧЕ С ТЕЖКА ФОРМА НА ДИСПЛАЗИЯ ОТ Е-.........ВЛАДЕ,ВИДЯХ КАКВО МОЖЕШ В РАЗВЪЖДАНЕТО,ТО НЕ Е САМО ПОЗНАНИЯ ,НО И ШАНС. ГАДНО Е ДА ОБЯСНЯВАШ НА ХОРА КОИТО СА ТИ БРОИЛИ 1500ЕВРО,ЧЕ КУЧЕТО ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ РАЗВИВА.ЗНАЙ ЕДНО,ТЕ СИ ГО ОБИЧАТ И С ТЕЗИ ОЦЕНКИ,НО ТИ ПРОДАВАШ РАЗОЧАРОВАНИЯ,А ТОВА Е ГАДНО.ДАНО НЕ МИ СЕ СЛУЧИ И НА МЕН.
ПИСНАХТЕ МИ С ВАШИТЕ КРЪГОВЕ И ИНТРИГИ !!!!!!!!!!!!! И ЗА МОМЧЕТО ОТ НАДЕЖДА,ХУБАВЕЦ ЧАКАХ ТЕ НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ,НО ТИ НЕ УВАЖИ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ, СКРИ СЕ ЗАД СТРУГА И СЕГА ОТНОВО СИ ВЪВ ВИХЪРА СИ. ЕВАЛА, НО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЧЕ ПОЛЗВАМ МОНОКЪЛ ,А НЕ БИНОКЪЛ.

Няма какво да кажа повече,само чакам отговора на настоящият ОРД ,кога ще направи оглед на кучилото С-кучетата са на 50 дни и дали в срок-60 дни ще си получим родословията??

Мод: Веднъж вече направих забележка за червения цвят! Имате предупреждение! И няма да е лошо да спрете да пишете с ГОЛЕМИ букви!

#133 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2011 - 07:14 PM

Тоз па, пак се вкара в некви филми. Все той онеправдан, отритнат и все той прав. Видиш ли всичките му криви. Предишното ръководство на клуба, криви, лоши, интриганти, че някой се осмелил да ти каже истината. После пък аз ти бях крив, че кучката ми е слаба, че получила отлична оценка на специалката и ти направих забележка да не се държиш по този начин във форума. Сега с Митко се караш. Алоу я се осъзнай бе, не се върти слънцето около тебе или развъдника ти! Баси комплексите! И за кво ме чака на събранието, да гласувам за теб ли ? Нали щеше да унищожаваш клуба, как върви работата ?
Все още има хора като Vessy cc, които виждат как радееш за породата и здравата популация. Я разкажи как се фукаш на полицаите, че твоя развъдник бил най-добрия и всички други неструват ? И как твоя мъжки бил най най хубавото КК в България, понеже имал много титли от изложби.
Цялата ти работа е такава. Всеки който си изкаже мнението и не те кефи е виновен. То дори и Масимо Инзоли беше. А Докторът за какво е крив? Че се изказа като специалист за някое твое куче и понеже не те кефи оценката веднага го оплю и си намери друг доктор, който е велик защото резултатите при него са супер. Я кажи като си толкова баровец, защо неплати изледването за дисплазия на мъжкия от Санге Магнифика да се направи в Белград при доктор специалист, ами повтаряше как той има отличен екстериор доказан на изложби и как неможеш да накараш Бранко да си снима кучето.
Интересно ми е, ако с Аминков небяхте дружки и той беше потвърдил резултатите от дисплазия на твоите кучета, тогава колко ли помия щеше да излееш и върху него? Нали претендираш, че си баровец, нали си за спазване на правилата на клуба, ти си единствения, който реши да не снима при Георгиев, на който толкова много клубове са гласували доверие.

И последното мое мнение, ти произвеждаш количество! Сигурно 90% от популацията на твоя развъдник, няма да си вземе сертификати за дисплазия при признат лекар ( Дано не е така, защото хората купили кучета от теб, не са виновни )

#134 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 10:41 PM

[quote name='IzrodGaden' date='24 June 2011 - 07:14 PM' timestamp='1308935651' post='960110']
Тоз па, пак се вкара в некви филми. Все той онеправдан, отритнат и все той прав. Видиш ли всичките му криви. Предишното ръководство на клуба, криви, лоши, интриганти, че някой се осмелил да ти каже истината. После пък аз ти бях крив, че кучката ми е слаба, че получила отлична оценка на специалката и ти направих забележка да не се държиш по този начин във форума. Сега с Митко се караш. Алоу я се осъзнай бе, не се върти слънцето около тебе или развъдника ти! Баси комплексите! И за кво ме чака на събранието, да гласувам за теб ли ? Нали щеше да унищожаваш клуба, как върви работата ?
Все още има хора като Vessy cc, които виждат как радееш за породата и здравата популация. Я разкажи как се фукаш на полицаите, че твоя развъдник бил най-добрия и всички други неструват ? И как твоя мъжки бил най най хубавото КК в България, понеже имал много титли от изложби.
Цялата ти работа е такава. Всеки който си изкаже мнението и не те кефи е виновен. То дори и Масимо Инзоли беше. А Докторът за какво е крив? Че се изказа като специалист за някое твое куче и понеже не те кефи оценката веднага го оплю и си намери друг доктор, който е велик защото резултатите при него са супер. Я кажи като си толкова баровец, защо неплати изледването за дисплазия на мъжкия от Санге Магнифика да се направи в Белград при доктор специалист, ами повтаряше как той има отличен екстериор доказан на изложби и как неможеш да накараш Бранко да си снима кучето.
Интересно ми е, ако с Аминков небяхте дружки и той беше потвърдил резултатите от дисплазия на твоите кучета, тогава колко ли помия щеше да излееш и върху него? Нали претендираш, че си баровец, нали си за спазване на правилата на клуба, ти си единствения, който реши да не снима при Георгиев, на който толкова много клубове са гласували доверие.

И последното мое мнение, ти произвеждаш количество! Сигурно 90% от популацията на твоя развъдник, няма да си вземе сертификати за дисплазия при признат лекар ( Дано не е така, защото хората купили кучета от теб, не са виновни )

Оооооо ,мишката изпълзя от дупката......Изрод гаден---Йордан и там както се казваш....
Е ,човека поне има какво да покаже за разлика от теб,ти къде скри товото творение" куче бегач "или там каквото беше.....Тегра -Тигра или.........Това което се изписа е доста гнусно и не е редно да те търпим с твойте душевни тезания.Немога да разбера какъв е твоят проблем и на всички останали.Ти какво направи ,какво постигна ,а?Та ти е толкова голяма устата.Да не говорим за Габровският развъдник и за всички други. Поне замълчете и сведете глава .Че, и този новоизбраният отговорниник май не знае къде го боли и сърби.Не разбирате ли ,че сте толкова смешни.Предизвиквате самооо съжаление...

Леле,прост народ хлабава държава. :eg_033:

#135 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2011 - 11:12 PM

Показване на мнениетоMalinka Todorova, в 24 June 2011 - 08:41 PM, написа:

..........

Оооооо ,мишката изпълзя от дупката......Изрод гаден---Йордан и там както се казваш....
Е ,човека поне има какво да покаже за разлика от теб,ти къде скри товото творение" куче бегач "или там каквото беше.....Тегра -Тигра или.........Това което се изписа е доста гнусно и не е редно да те търпим с твойте душевни тезания.Немога да разбера какъв е твоят проблем и на всички останали.Ти какво направи ,какво постигна ,а?Та ти е толкова голяма устата.Да не говорим за Габровският развъдник и за всички други. Поне замълчете и сведете глава .Че, и този новоизбраният отговорниник май не знае къде го боли и сърби.Не разбирате ли ,че сте толкова смешни.Предизвиквате самооо съжаление...

Леле,прост народ хлабава вържава. :eg_033:

Русев, спри го този театър дето го играеш! Пиши си с твоя ник!

#136 Потребителят е офлайн   Malinka Todorova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 11:22 PM

Показване на мнениетоIzrodGaden, в 24 June 2011 - 11:12 PM, написа:

Показване на мнениетоMalinka Todorova, в 24 June 2011 - 08:41 PM, написа:

..........

Леле,прост народ хлабава вържава. :eg_033:

Русев, спри го този театър дето го играеш! Пиши си с твоя ник!

бъркаш .....
Дори не познавам Русев :db_046:

#137 Потребителят е офлайн   GOD OF TROY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 11:22 PM

Аз си имам ник и той е изписан вляво.Може би ти си ВесиЦЦ???Казах ти ,че си във вихъра си!! Само дето много си бърз с телефона да плачеш,трябва ли да ми се обаждат полицаи да ме предупреждават.Почна и да ме клеветиш пред закона.Много насрана работа.
Така е ,ако нещо не ми харесва се противопоставям,не може на всеки,който иска да ме наведа да му се навеждам.Не го мисли, моето производство върви на килограм и най-добре не се напъвай,още малко и ще стане глупаво да се занимаваш с развъждане на кане корсо-няма да носи доходи,ето тогава ще се успокоя ,защото ти и групичката ще увиснете,няма какво да изкарате ,само ще сте вътре.Ще останат само тези ,които се забавляват истински от това което правят,а то е да произвеждат кучета типични представители на породата,преследващи успеха не за пари ,а за чест и "избиване на комплекси".
Това за полицията и казаното от мен е супер.Лошо е ,че ти общуваш с тях и нагло пресъздаваш разговора ни пълен с лъжи. Но едно разбери,най-титулуваното българско кане корсо е BOSS CORSO IMPERIUM-ХАДЕС. Отдавна вече не е тема да се връщам назад.
Знаеш ли защо си толкова нагъл,защото не си ходил на училище! Ако бе по-образован щеше отдавна да спреш и разбереш ,че хич не ми пука какво ще се случи ако реша нещо.Готов ли си да се обзаложим за резултатите на моите бебета след 18 месеца.Ако са под 90 % какво да ти направя,а?Признат лекар ветринар е всеки ,които има диплома и специалност, ти ли си стругарче човека ,които ще оценява това?
Сега пак да не почнат да ме викат по районните управления на МВР, заради твоята параноя,а изродегаден!!
Аз съм до тук,писна ми ,ама много ми писна от хора като теб,обвиняват и нападат другите защото са направили нещо,а дори без да са направили нищо.Дали ако мое производство куче спечели голяма изложба ще кажеш извинявай,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ще кажете че съм баровец и съм подкупил съдията,толкова сте жалки.Едно е ясно,не сте ми критерии.Успех
ПП Браво Митаченце,направи интригата ,а сега си мълчиш,жалко ,имах друга оценка за теб,но?!!Знам,че искаш да ми издействаш БАН знаейки характера ми ,вече получих предупреждение за нещо ,което го няма като нарушение в правилата,ама този форум обслужва определени интереси и лесно се търси причина да те отстранят,някой път и без.

#138 Потребителят е офлайн   Vessy cc Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 07:33 AM

[quote name='IzrodGaden' date='24 June 2011 - 07:14 PM' timestamp='1308935651' post='960110']
Все още има хора като Vessy cc, които виждат как радееш за породата и здравата популация.

Аз съм го видяла, защото от 3 години следя и гледам и съм си направила изводи кой колко струва, ама някой, който от скоро харесва породата ще влезе във форума, ще прочете два реда, ще вземе куче от уж хубав развъдник с много титли и хваления и после ще бъде разочарован, ама като е дал някой лев и той ще иска да заплоди (нещо като Равел) и ще се получи ....the horse went into the river
За това опонирам, ама .... айде стига толкова!

#139 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 June 2011 - 08:00 AM

Колко много глупости написа и нито една по същество. Най явната е тази, в която се правиш на онеправдан пред форумците, как си бил привикван в полицията или са ти се били обаждали оттам заради мен! Може да е за някой друг при който си прекалил със заплахите. Затова ли ми звъниш снощи със скрит номер и започваш да си пееш позната на много хора песен? Продължавай да заплашваш, то накрая на някой много ще му писне!
Я се замисли как разбрах за Малинка Тодорова ? Ха много селско!
Хадес има най много титли, така е сигурно, но прави ли това Хадес най хубавото КК в България ? След като се оплакваше на всички от председатяля на клуба, който ти е помогнал да се сдобиеш с него и как едва ли не той те е прекарал. В последствие обаче, реши че ще му издействаш много титли и хората ще започнат да го мислят за супер екземпляр. Незнам дали хората започнаха да го мислят, но ти със сигурност и ако има някой който незнае ти ще му разкажеш подробно!

Да обясня на тук пишещите и четящите, че съм получавал доста заплахи на лична от русев, накрая дори бях заплашен със съд отнего. Отидох при адвокат със събраните писаници от форума за консултация. Не съм подавал никакви сигнали в полицията!

Писах за връзките, при които родителите са снимани при друг доктор, а не при Георгиев ! Също така ще призная резултатите на потомството снимани пак отнего! Трудно ли е ? Само че като се замисля, за какво да го правиш, аз не съм в управителния съвет, не съм фактор, защо да ме впечатляваш? Е може пък да впечатлиш останалите!

Вземи отговори на нещата от предишните постове, а не като има някаква тема, която е неприятна да я подминаваш. Тук има интелигентни хора, които сами могат да си направят изводите.

#140 Потребителят е офлайн   lolera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2011 - 09:14 AM

Показване на мнениетоGOD OF TROY, в 24 June 2011 - 11:22 PM, написа:

ПП Браво Митаченце,направи интригата ,а сега си мълчиш,жалко ,имах друга оценка за теб,но?!!

Каква интрига правя аз?Че съм изнесъл фактите.Каква интрига?Че не съм отговорил на нито една от провокациите ти, въпреки, че присъствам във всеки твой пост?Няма и да отговоря...разбери, че форумчетата не са моя приоритет, нито място задоказване.Знаеш, че съм те подкрепял винаги, не разбирам като какъв искаш да се докажеш и кого плюеш и клеветиш.Не разбираш ли, че губиш и последния човек в кккб с когото си в добри отношения?Не се напъвай да ми пишеш километрични постове,това беше последното ми мнение в тази тема.

пп дог.бг не е единственото място за комуникация по този въпрос, въпреки това кучилото ви ще бъде прието в срок с което приключват
компромисите в развъдната дейност на клуба.

• (9 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни