Снимки и клипове на нашите бандити
Публикувано: 10 May 2009 - 10:40 PM
Ей, дочакахме снимки! Всички ми се виждат променени, Кармен е пораснала, батковците по-зрели изглеждат.
Алира добави още посещение на още едно специално място в портфолиото си - водопадът Полска скакавица. Изкачи се по кози патечки чак до горе. Мисля, че вече ми се чуди къде ще я замъкна следващия път
За съжаление няма снимков материал от там, затова пък днес падна голямо щуреене на воля с Принцес. Ето и любимата ми и шантава принцеска

Алира добави още посещение на още едно специално място в портфолиото си - водопадът Полска скакавица. Изкачи се по кози патечки чак до горе. Мисля, че вече ми се чуди къде ще я замъкна следващия път

Публикувано: 10 May 2009 - 11:10 PM
twoofo, в May 10 2009, 11:40 PM, написа:

Олеееее, че Принцес кога беше бебе, кога настигна кака си Алипа

То бива да се расте така бързо, ама направо не я познах, ако не беше писала, че това е тя щях да питам коя е тази госпожица...
Норче, снимката с тримата е уникалнаааааа!

Публикувано: 11 May 2009 - 10:37 AM
Korso - значи и вие вървите към прякор "магаренце"
феx - от снимката е, Принцес наистина е много пораснала, но още е далеч от размерите на Алира, просто на тази снимка е по-близо от нея, затова изглежда така

феx - от снимката е, Принцес наистина е много пораснала, но още е далеч от размерите на Алира, просто на тази снимка е по-близо от нея, затова изглежда така

Публикувано: 16 May 2009 - 06:52 PM
redika, в May 14 2009, 10:37 PM, написа:
Ей, много голямо станало това момче!
Колко килограма е? Разкажи ни как е, какво прави (освен, че расте безумно) :)

Еми вчера направихме 4 мес. и сме 22 кг.всеки ден тичаме на стадиона с една стабилна групичка от 2-ва Ротвайлера,1-н Немски Дог ,Голдан Ретривар и Немска овчарка и вапреки това пак щуреем в кащи :) общо взето така ни минава деня :)
Публикувано: 20 May 2009 - 06:29 PM
morski, в May 20 2009, 07:17 PM, написа:
HAPPY BIRTHDAY TO ME !!!
Днес и ние порастваме!
Днес и ние порастваме!
Честит рожден ден! Да ти е жив и здрав и много да те радва
Много пораснало това момче! morski, пускай по-често снимки на Ленард :)))

Successful people never worry about what others are doing!
Публикувано: 21 May 2009 - 09:38 AM
vlado zoo, в May 20 2009, 07:02 PM, написа:
Жив и здрав да ти е. И верно го научи да пише :)
Абе може да пише той, ама само на румънски......

Благодаря на всички за поздравленията!
Жив и здрав е Ленард, в процес на преместване на местожителството от тъпия балкон в новата къща.
Там естествено се кефи много, за разлика от майсторите-плочкаджии, които не споделят същите чувства към него.
Но малко остана и Леонсио ще се шири в нов мезонет.
Иначе форума го следим, но нещо не остава време за активно участие. А и след като ми се счупи СониЕриксончето вече няма с кво и снимки да правя... Тези които излизат от скапаната Нокия не са за показване.
Информациите за разни изложби също следим, с откровена благородна завист! Пак по същата причина (късо време) нямаме възможност нито да се подготвим като хората, нито да участваме... А как ни се иска! Може би някой ден...
Публикувано: 23 May 2009 - 09:49 PM