Dog.bg Форуми : Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (39 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки

#501 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 19 March 2009 - 07:22 PM

twoofo Издаде ни какви сме хаховци :ac_007:

На тези обяви, които са за едно и също кучило, даже не са се постарали да сложат едни и същи снимки на родителите...на едната обява майката е тигрова, а на втората черна :ud_009
User's Signature

Качена снимка

#502 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 March 2009 - 07:33 AM

Искам само да ви успокоя за сивите български бебета,че всичко им е наред,връзката е била осъществена по правилата на БРФК и преди да съществува клуба одобрена от местното Киноложко дружество член на БРФК,което се ръководи от д-р Радо Стойнов-член на УС на БРФК.

Успех!
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#503 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 20 March 2009 - 08:53 PM

А снимки на бебоците има ли някой? :)
User's Signature

Качена снимка

#504 Потребителят е офлайн   mirannda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Книги,музика,кучета,деца,филми,цветя,татуировки,история,компютри,PDA,дрехи и дискотеки.

Публикувано: 20 March 2009 - 08:56 PM

Днес отново говорихме със собственика,но няма възможност да снима бебешочетата.Може би другата седмица.И аз нямам търпение да ги видя.
User's Signature

Няма нищо по-важно от засмените детски очи и четириног верен другар!

#505 Потребителят е офлайн   blz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 March 2009 - 03:36 PM

Видях обявеното кучило и понеже четох, че можело да се проверят родителите и искам да питам как става това. В смисъл пуснах един сърч в чичо гугъл, но бащата и майката не ми ги намери, намерих само един дядо. Някой може ли да ми разясни, ако сте ме разбирали.

#506 Потребителят е офлайн   mirannda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Книги,музика,кучета,деца,филми,цветя,татуировки,история,компютри,PDA,дрехи и дискотеки.

Публикувано: 21 March 2009 - 03:49 PM

Доколкото разбрах може да попиташ на меила canecorsobg@gmail.com или да направиш това,което е посъветвал Vlado zoo:"Преди да е заработил клуба всяко българско родословие може да се провери в БРФК, а и след това :)"
User's Signature

#507 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 08:45 PM

Показване на мнениетоBella C.N., в Mar 22 2009, 07:34 PM, написа:

Честита баня :aa_002: Вчера я гледахме хубавицата в предаването "Моето куче" - даваха цялото й представяне на една от последните изложби в Локомотив - много беше хубава :wub:

Стига бе! Ауу, дали може да се намери?
User's Signature

Качена снимка

#508 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 08:50 PM

Ми чудесна е. :wub: Айде и аз да я видя най-после деее. :fe_079:
Това предаване по някоя екзотична тв ли е?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#509 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 08:57 PM

Ми по ХОБИ ТВ беше предаването - тя май само с Булсатком се лови :bk_022: Нямам идея в какви дни и часове го дават - ние случайно попаднахме на него и гледахме Фиона в цялата й прелест :g_199:
User's Signature

Качена снимка

#510 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 09:03 PM

Показване на мнениетоshadow, в Mar 22 2009, 07:50 PM, написа:

Айде и аз да я видя най-после деее.

Еми айде, ама ще е много уморен после Мечо :) .
Bella C.N. , видяхте ли я как бяга от ринга, а съдията я гони по "батковски" :zz_214:
User's Signature

Качена снимка

#511 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 March 2009 - 09:06 PM

Владе, има повторение на това предаване някъде към 1-2ч през нощта :ac_007: Ако ти се чака до тогава...
Фионка-бонбонка става все по-красива, всеки път като я видя...
User's Signature

Качена снимка

#512 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2009 - 09:24 PM

Аз ще изкарам, ама това има ли го онлайн някъде?
Леле, как ще ни нахока строгата ни модераторка за тоя флууд :)
User's Signature

Качена снимка

#513 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 March 2009 - 10:43 PM

Показване на мнениетоvlado zoo, в Mar 22 2009, 09:03 PM, написа:

Bella C.N. , видяхте ли я как бяга от ринга, а съдията я гони по "батковски" :zz_214:

Е аз специално това исках да видя ама йок - съвсем добре се държа момичето, даже позволи на съдията лично да й провери зъбките :if_147:
User's Signature

Качена снимка

#514 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2009 - 01:03 AM

Показване на мнениетоkristera, в Feb 25 2009, 08:21 AM, написа:

shadow,взехме я за кане корсо...ако излезе шнауцер-ще я оставим на кофите ;)

:ic_133: :ph34r: :ph34r: :ph34r: за шнауцер не знам,но поне от нулевите ми познания от канетата не ми прилича особено ...
User's Signature

Качена снимка

#515 Потребителят е офлайн   mirannda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2009 - 01:17 AM

Показване на мнението**БИЖУ**, в Mar 25 2009, 12:03 AM, написа:

Показване на мнениетоkristera, в Feb 25 2009, 08:21 AM, написа:

shadow,взехме я за кане корсо...ако излезе шнауцер-ще я оставим на кофите ;)

:ic_133: :ph34r: :ph34r: :ph34r: за шнауцер не знам,но поне от нулевите ми познания от канетата не ми прилича особено ...

Малката наистина е много сладка,но след цялото инфо,което изчетох и след всички снимки,които изгледах-въобще не ми прилича на Кане...но пък важното е че е обичана,нали?
User's Signature

#516 Потребителят е офлайн   Megian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни,Цветя,Хора,Мотори, Езотерика

Публикувано: 25 March 2009 - 06:55 PM

Пак сте оспамили подфорума за снимки :gn_167: .Макс на Коrso и Багира на kristera са различни кучета ... все пак едното е мъжко,а другото-женско и може всичко да е,но корсовското у тях е много и то е очебийно.Да са живи,много здрави и стабилни психически! :aa_002:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#517 Потребителят е офлайн   Ultar Икона

Публикувано: 26 March 2009 - 05:36 PM

Показване на мнениетоMegian, в Mar 25 2009, 06:55 PM, написа:

Пак сте оспамили подфорума за снимки :gn_167: .Макс на Коrso и Багира на kristera са различни кучета ... все пак едното е мъжко,а другото-женско и може всичко да е,но корсовското у тях е много и то е очебийно.Да са живи,много здрави и стабилни психически! :aa_002:

Здравейте всички. Явно с моите кучета сме придизвикали голям интерес, щом като сме навсякъде из темите за Кане корсо. Да Ви се представя! Собственик съм на кучката от Плевен(всъщност аз съм нейна собственост, но това е друга тема) , която се отглежда само за разплод !!! Няма да Ви упреквам за това което сте писали, колкото и да ми е неприятно, но бих ви упрекнал за това - Как се съди човек , без да го познавате ?!! Имаше едно кучило 2006 , а сега сме 2009. Явно този период за някои хора (няма да цитирам имена), са около 6 месеца, което само по себе си означава, че аз имам фабрика за кучета. Браво, чудна аритметика, но ви уверявам, че това са 3 години. При условие , че от 2007 имам мъжкар с РОДОСЛОВИЕ което мога да покажа ( болна тема на доста хора) си е направо цяла корпорация. Всъщност регистрирах се тук за да поискам съвет, защото кучката ми наистина има проблем с храната, по точно гастрит(не е епилептичен), но едва ли някои от вас ще ме разбере. Мисля че почуках на грешната врата, но колкото и малко да ми останаха ще продължа да търся.
п.с. До човека с триците- Кучето се храни само с месо (пилешко) което трябва да е предварително отделено от кожата, но въпреки всичко не трупа маса. Боли ме че изглежда по този начин, докато за теб, това е просто повод да оплюеш някои. Ако мислиш че говоря празни приказки винаги мога да ти пусна снимки на другата ми кучка ( също Кане корсо ) която в момента отглежда 5 кученца без да и помага никои . Така ще можеш да прецениш дали се грижа за любимците си

#518 Потребителят е офлайн   Bella C.N. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2009 - 06:00 PM

Ultar, съжалявам за здравословния проблем на кучето Ви, но доколкото ми е известно сред пишещите тук няма ветеринарни лекари, така че не знам как бихме могли да Ви бъдем от полза. Единственото, което мога да кажа по въпроса е, че от пилешко месо няма как кучето да натрупа маса. Най-много да си навлечете повече проблеми ако храните с пилета от магазина - третирани с антибиотици и хранени с индустриална храна. Много е вероятно този проблем да е генетичен, предвид факта, че го има и при някои от потомците й.Въпреки всичко, се надявам, че ще намерите начин да й помогнете.

Цитат

При условие , че от 2007 имам мъжкар с РОДОСЛОВИЕ което мога да покажа ( болна тема на доста хора) си е направо цяла корпорация

След като твърдите, че кучетата Ви са с документи за произход, единственото което е трябвало да направите е да се регистрирате в киноложко дружество по Ваш избор и да следвате правилата му за развъдна дейност. Това, че досега е нямало клуб по породата не е оправдание - има си начин да се легализират и родителите и поколенията им и въобще не е сложно.

Цитат

Как се съди човек , без да го познавате ?!!

Не ми е нужно да Ви познавам за да напиша това, което ме е възмутило в действията Ви - а именно продажба на кученца, на възраст под един месец, от майка, която очевидно има здравословен проблем /дори и Вие го признавате/.
User's Signature

Качена снимка

#519 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 26 March 2009 - 06:02 PM

Здравейте,

съжалявам, че кучето ви е болно, дано намерите лечение на проблема, защото всяко куче заслужава най-доброто.
При всички случаи не мисля, че е редно да го развъждате, това е моята позиция. Как си храните кучетата няма от къде да знам, нито коментирам, за това пък имам контакт с нейни потомци и е видно че съвсем не са безпроблемни. Не съдя за вас като личност, но постъпката за развъждане я осъждам без да крия. Знаете че има проблеми в нейни кучила, знаете за същата измършавялост при добре гледани и хранени нейни потомци (не един), при които са пробвани какви ли не методи да "натрупат маса" или поне да покрият ребрата, проблемът не е в зле гледано куче. За епилепсията мисля, че сте наясно, кучката не е нужно кучето да е епилептик за да го предава. Самата проява на такъв проблем би ме отказала дори от мисълта да имам поколение от същото куче. Не след 3 години, никога. При все, че имате (и) родословни кучета защо ви трябва да въдите кучета без документи и възможност за проследяване кой какъв, които сред случайна среща след 3 години и смяна на 3 стопани ще вземат да се намерат за симпатични и ще си народят също толкова сладки бебета, на които стопаните пак ще тичат по лекари да питат - ама защо изглеждат така, уж яде най-доброто, което дори би било малкото притеснение. За по-страшните диагнози дори не ми се говори, на всеки му е ясно какво значи това.

Относно проблемът на кучката - д-р Бобадова, която пише в този форум с този ник е лекувала неен потомък, може би може да ви помогне с информация какво му е помогнало и какво не е дало резултат.

Мисля, че всички трябва да се стремим към по-здрави кучета преди всичко - това е болната тема.
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#520 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 March 2009 - 01:33 PM

Ultar Не се ласкайте прекалено....чак интерес не сте предизвикали, по-скоро пример за как НЕ трябва да се отнасяме с животните си! При положение, че имате болно куче, защо изобщо я разплождате?! Имате куче с родословие....еми браво на вас, но какво общо има то с развъждането на НЕ родослваната ви женска? Щом имате куче с доказан произход, търсете му и таква женска. И без това сме заринати от всякакви кученца, от всякакви родители, приличащи или не на дадена прода.

П.С. И преди някой да ме е обвинил, че деля кучетата на родословни и не, да напомня, че едното ми куче е без родословие и е също толкова обичан член на семейството, както и това със... Единствената разлика между тях е че единия, един ден, може би ще влезне в разплод, а другият- НЕ! Не разбирам какъв е проблема да си гледаш едно животинче и да го обичаш, без да го оставяш да се множи и да изкарваш пари на негов гръб, за сметка на кученцата с неясна съдба....Аз ли съм луда, не знам...

Цитат

Всъщност регистрирах се тук за да поискам съвет, защото кучката ми наистина има проблем с храната, по точно гастрит(не е епилептичен), но едва ли някои от вас ще ме разбере. Мисля че почуках на грешната врата, но колкото и малко да ми останаха ще продължа да търся.

Ето тук не разбрах какво точно искате да попитате? И на какви грешни врати сте чукали? И какво ще продължите да търсите....?
User's Signature

Качена снимка

• (39 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема