Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 02 July 2009 - 02:58 PM
Публикувано: 05 July 2009 - 03:34 PM
raya_buldog, в Jul 2 2009, 11:00 PM, написа:
Боледуват за съжаление
Точно сега имаме такива проблеми с англичанина...
ooo горкият...дано се оправи бързо....като гледам Джими май това мазило доста помага....вече всичко му изчезна остана само още една мъничка раничка...но и тя зараства вече...сега на 13 юли ще му бият втората инжекция за болеста...и вече ще си е здравичък
Публикувано: 07 July 2009 - 09:33 AM
lonesome, в Jul 6 2009, 03:49 PM, написа:
Не, че ми е някакъв проблем, ама да питам все пак. Досега не съм гледала мъжко куче... Моя кифльо много взе да си вади инструмента. Това от топлото ли е или може да е проблем някакъв?
Аз съм гледала само мъжки кучета. Обикновенно си го вадят когато са превъзбудени. Има такива, които се превъзбуждат по-лесно...
Публикувано: 10 July 2009 - 01:25 PM
Нов проблем. На моето мъжле му се протрива кълките. Точно там, в основата на предните крачка... понеже не знам как тоно да го обясня, съответства на нашите, човешки мишници. От време на време се подсича там и прави едни големи струпчета кафява кора като на рана. На друг случвало ли се е? И ако третирам в домашни условия с домашно приготвен крем от свинска мас и невен дали мога да го повредя?

Публикувано: 10 July 2009 - 01:37 PM
Не е от протриване.Моята Хера ги правеше сьщите неща ,преди доста години.И кожата седи една влажна, все едно са се изпотили или спарили.Тогава учех още и бях подлудила един от преподавателите по паразитология да и прави изследвания всяка седмица.Обикновенно е от алергия кьм нещо и/или бактериална инфекция.Няма да го повредиш от крема
невена е добър за рани по-принцип,но няма да помогне ако е алергичен .
Публикувано: 10 July 2009 - 01:54 PM
lonesome, в Jul 10 2009, 02:25 PM, написа:
Нов проблем. На моето мъжле му се протрива кълките. Точно там, в основата на предните крачка... понеже не знам как тоно да го обясня, съответства на нашите, човешки мишници. От време на време се подсича там и прави едни големи струпчета кафява кора като на рана. На друг случвало ли се е? И ако третирам в домашни условия с домашно приготвен крем от свинска мас и невен дали мога да го повредя?
Аз съм слагала Дефламол на една раничка на мойто псе и се оправи още на следващия ден. Дефламолат се слага и на бебета.
Публикувано: 10 July 2009 - 08:30 PM
Еми ние преди няколко седмици се бяхме опъпчивили целите. Някакъв дерматит каза, че е доктора, не си спомням как го каза, но било от тревите 'дето се вре и не било страшно. Може ли да е от същото? Колкото до Дефламола, аз не си падам по третирането с човешки лекарства на своя глава. Пък макар и да са за бебета.

Вход

Горе
Цитиране +