Френски булдог (проблеми)
Публикувано: 02 September 2009 - 02:30 PM
[/quote]
и нашият вет спомена за такава каишка на Вибрак.....

[/quote]
Данте както каза Чиита не отлагай за 10ти. Състоянието на Чърчи се е влошило само за 2 дена- опадала му е козината на няколко места- мноо мъчно ми стана като го видях снощи. Тия твари се разпространяват бързо- до колкото разбрах за ден два се излюбват нови и така.... Отидете на друг лекар да му вземе проба от кожата.
Аз днес съм на преглед да му вземат проба и да се консултирам с 2-ри специалисто за изписаното му лечение.
Публикувано: 02 September 2009 - 08:39 PM

Канибалка - вече сме сменили доктори..и сега ни препоръчаха този...и сме супер доволни..от обясненията му и всичко останало...личи си че е специалист...
Публикувано: 27 September 2009 - 01:45 PM

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 28 September 2009 - 04:20 PM
Мерси Тара :) след месец инжекции и мазане май започна значително подобряваване. Инжекциите не са болезнени, по трудо се изтърпява мазането с препарата /кошамрно вони/. Даваме му допълнително и витамини за козинка за да му израсте по-бързо.
Публикувано: 28 September 2009 - 04:52 PM
Нашият пробем се оказва даста мистериозен за сега, днес водихме Тара в клиника за изследване на кожата, но лекарката каза, че не виждала някакъв проблем въпреки олисяването, защото кожата била напълно здрава и просто на този етап нямало смисъл да взима проба. Вероятно е накаква форма на алергия,сега ще сменяме вида на храната за да видим дали не е от това, мажем с мехлемчета и даваме витамини, но ако няма ефект ще трябва да се правят хормонални изследвания.....

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Публикувано: 28 September 2009 - 05:06 PM

но все пак нищо не пречи една проба поне за гъбички

Публикувано: 28 September 2009 - 07:00 PM
Аз лично съм малко против ваксината за гъбички,изследваите кучо и ако се окаже,че има гъбички
има и други варианти

Публикувано: 28 September 2009 - 07:52 PM
започва много да му капе козината и чак след втората,третата инжекция започва да се
оправя.
Публикувано: 28 September 2009 - 08:28 PM
Аз лично съм малко против ваксината за гъбички,изследваите кучо и ако се окаже,че има гъбички
има и други варианти

а какви са другите варианти освен ваксина ?
Публикувано: 28 September 2009 - 09:05 PM
тогава аз отказах и й давах низорал около две седмици и отделно мазане с някакъв препарат.
Ветеринара ще ти каже какви са вариантите и ще решиш,но първо трябва да се разбере дали има
гъбички.
Публикувано: 29 September 2009 - 06:34 AM