Здравейте на кратко ще опиша нашите проблеми, дано скоро имам отговор, че като гледам вече темата не е много активна както преди време. Имаме френско булдоче на почти 4 месеца, прилагам снимка, за да я видите, но първо е много слаба, не пълнее изобщо, второ не си вдига ушите, трето като излизаме навън върши си нещата и след 15 минути най-много след като се приберм започва всичко наново в къщи да върши все едно не е излизала, но не обилно, а локвички еднолевки и малко акита, четвърто все търси тоалетната хартия да си играе с нея, пето по коремчето има разни пъпчици и обриви (ветеринаря каза, че това е от пишането, че все още не знае как да се пази и се обрива, но след всяка разходка ѝ мия и коремчето). Другото което е, седи в клетка (достатъчно е голяма, за да си седи вътре, не е малка) когато не сме в къщи, защото не можем да си позволим втори основен ремонт сега докато попорасне малко, че направихме такъв много скоро. Кажете ми и дали е нормално да скача като кенгуру постоянно.
Имали сме различни породи кучета и почти всички с изключение на една успяхме да възпитаме, но все пак всяко куче е само по себе си с определен характер. Искам да започна да я оставям извън клетката, но скоро почваме и фазата по сменяненото на зъби. Моля дайте ми съвети, за да не я мъча да седи на тясно, а да е свободна, но кабели или каквито и да било свободни неща, които може да докопа и да гризе слава богу няма. Има едно портманто в коридора и това е, стирката от банята я вдигам в мивката, понеже преди време почна да я гризе. другото което е много вода пие и пишка през 20 до 40 минути.
Извинявам се, че пак стана много писнаето, но май и не можах да опиша всичко, следващия път ще се постарая и да е по кратко и нещата които съм забравила да ги напиша.
Благодаря ви много предварително!
преди

, сега