Нов подфорум - Френски булдог Предложения и мнения за развитието на подфорума
Публикувано: 27 October 2008 - 08:36 PM
Добре дошли и на вас!
В най-скоро време е необходимо да си изберете модератор.
Моля, не пропускайте да се запознаете по-подробно с ПРАВИЛАТА на сайта.
Не ви съветвам да продължавате да пишете в старата си тема - по-добре разделете най-важната информация по теми, за да бъде достъпна за новите потребители или пък за референции на старите.
Моля, не повтаряйте вече съществуващи в други раздели на форума теми.
Приятно общуване.
В най-скоро време е необходимо да си изберете модератор.
Моля, не пропускайте да се запознаете по-подробно с ПРАВИЛАТА на сайта.
Не ви съветвам да продължавате да пишете в старата си тема - по-добре разделете най-важната информация по теми, за да бъде достъпна за новите потребители или пък за референции на старите.
Моля, не повтаряйте вече съществуващи в други раздели на форума теми.
Приятно общуване.
Публикувано: 27 October 2008 - 10:18 PM
Благодарим за бързата реакция !
Дано подфорума да стане място за виртуални срещи на всички френчита и техните собственици в Бг.
Относно модератор -bushkata мисля , че доста често преглежда темата и може да върши тази дейност (нали е модератор и на друг подфорум ) , ако няма нищо против разбира се.
Дано подфорума да стане място за виртуални срещи на всички френчита и техните собственици в Бг.
Относно модератор -bushkata мисля , че доста често преглежда темата и може да върши тази дейност (нали е модератор и на друг подфорум ) , ако няма нищо против разбира се.
Публикувано: 27 October 2008 - 10:32 PM
Цитат
Благодарим за бързата реакция !
Но благодаря за доверието. :blink:
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 October 2008 - 11:01 PM
Цитат
Chiita, а защо ти не станеш модератор? :blink:
Това ми се вижда най - добрият вариант. Аз мисля, че за модератора на нашият подфорум е много по - важно да има знанията за породата, отколкото да има опит в модератерстването. Да не пропускаме и факта, че от всички, които са навътре в нещата тя е една от най - активните.
Едит: Модератерстването не е толкова сложно, а и предполагам, че Бушката не би ти отказала съдействие докато разучиш как стават нещата.
Публикувано: 27 October 2008 - 11:18 PM
Цитат
Цитат
Chiita, а защо ти не станеш модератор? :blink:
Това ми се вижда най - добрият вариант. Аз мисля, че за модератора на нашият подфорум е много по - важно да има знанията за породата, отколкото да има опит в модератерстването. Да не пропускаме и факта, че от всички, които са навътре в нещата тя е една от най - активните.
Едит: Модератерстването не е толкова сложно, а и предполагам, че Бушката не би ти отказала съдействие докато разучиш как стават нещата.
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 October 2008 - 10:36 AM
Честит подфорум :wub: :yahoo:
Да го напълните с много грухтящи красавици и красавци :wub:
Да го напълните с много грухтящи красавици и красавци :wub:
"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "
MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNEL
Публикувано: 28 October 2008 - 10:37 AM
Прекрасна новина - Подфорум Френски булдог :yahoo:
Изключително съм щастлива, че темата, която създадох преди три години и дълго бях сама в нея с моята Саричка, сега се превърна в Подфорум с много потребители, с много френчита, с Клуб на породата и т.н. :->)
УСПЕХ на Форум-Френчи, дано породата ни става все по-популярна и по-многобройна за радост на всички, които ОБИЧАТ тези невероятни кучета! :->)
Sari4ka
Изключително съм щастлива, че темата, която създадох преди три години и дълго бях сама в нея с моята Саричка, сега се превърна в Подфорум с много потребители, с много френчита, с Клуб на породата и т.н. :->)
УСПЕХ на Форум-Френчи, дано породата ни става все по-популярна и по-многобройна за радост на всички, които ОБИЧАТ тези невероятни кучета! :->)
Sari4ka
Ели Баранова - Sari4ka, в момента собственик на Adonis Of Angel's Staff
и свидетел на всичко в т.нар. "българска кинология" от 2005-та година насам.
Публикувано: 06 November 2008 - 10:14 PM
Честит подфорум :->)