Здравейте от мен..Емануела (Еми)...аз от много отдавна искам да си взема френски булдог...и най накрая се здобих с едно невероятно булдоче ето я и историята ми: по работа трябваше да замина за 2 седмици в Ню Йорк....мина седмица и половина и оставаха 3 дена докато трябваше да се прибирам обратно в България...и докато бях в хотела ми хрумна че най-добре ще е от там да си взема желаното куче...за да мога да изненадам и приятеля си..и ззапочнах да се ровя в интер нет за да намеря булдоче....накая открих желаното....малко сладко бежаво булдоче..първо се колебах заради цената..но след като помислих добре..се обадих на посоченият номер и на следващия ден съкровищео беше при мен....бях на седмото небе от щасие....нямах търпение да се прибера в България и моят приятел да ме посрещне с булдочето ми....имахме малко проблем със самолета....но всичко се оправи и ето че се прибрах в България....приятелят ми беше много изненадан....това е моята сторийка...ето малко снимки;
моето сладко френско булдоче се казва Харли..бежаво е на цвят...много любвеобилно,жизнерадостно,и игриво....днес става на 3 месеца и 6 дена...

дано ни приемете в вашето френч общество..
ето и снимки: