Фото, моля
Публикувано: 14 August 2009 - 07:57 PM
Цитат(raya_buldog @ Aug 13 2009, 11:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Elia123,
....не,че не съм пристрастна към комбинацията английски/френски,но двете са страхотни красавици..Чудесно си отиват
...Добре дошло на новото френско бебе във форума 
мерси,и аз си ги харесвам....не само си отиват ами са и страшен тандем ,ШАНЕЛ ОБАЧЕ тормози РАЯ ЧАТ-ПАТ, да и се ненадяваш....ама тя е водещата...за всичко.
Публикувано: 14 August 2009 - 11:21 PM
Цитат(raya_buldog @ Aug 14 2009, 10:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Не се и съмнявам в това,което казваш.И при нас е така
А има нова Рая

ох на рая и излезе обрив по слабините и на едното ухо
и я мажа сега дано е от пастета на педигри джуниър аз го спрях и сега и давам роял канин стартер и вета каза да я мажа с едно мазило
ако ви се е случвало и на ваште дайте съвет

[/colo[color="#F4A460"]румен и рая
Публикувано: 15 August 2009 - 10:47 AM
Цитат(Chiita @ Aug 15 2009, 10:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Белия цвят настъпва
Малката Рая има готина окраска.На колко месеца е ?
Малката Рая има готина окраска.На колко месеца е ?
на 2 месеца е сега я мажа с йодасапт леко спада обрива дано помогне

[/colo[color="#F4A460"]румен и рая
Публикувано: 15 August 2009 - 10:54 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 August 2009 - 11:31 AM
Руснак, с родословие, дала съм коориднатите на клуба на собственичката (рускиня)- тя сама питаше, но май все още не е общувала с клуба. Не разбирам от породата, но май кучето е хубаво. Казва се Круз, не знам имената му по родословие.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 August 2009 - 12:27 PM
Здравейте от мен..Емануела (Еми)...аз от много отдавна искам да си взема френски булдог...и най накрая се здобих с едно невероятно булдоче ето я и историята ми: по работа трябваше да замина за 2 седмици в Ню Йорк....мина седмица и половина и оставаха 3 дена докато трябваше да се прибирам обратно в България...и докато бях в хотела ми хрумна че най-добре ще е от там да си взема желаното куче...за да мога да изненадам и приятеля си..и ззапочнах да се ровя в интер нет за да намеря булдоче....накая открих желаното....малко сладко бежаво булдоче..първо се колебах заради цената..но след като помислих добре..се обадих на посоченият номер и на следващия ден съкровищео беше при мен....бях на седмото небе от щасие....нямах търпение да се прибера в България и моят приятел да ме посрещне с булдочето ми....имахме малко проблем със самолета....но всичко се оправи и ето че се прибрах в България....приятелят ми беше много изненадан....това е моята сторийка...ето малко снимки;
моето сладко френско булдоче се казва Харли..бежаво е на цвят...много любвеобилно,жизнерадостно,и игриво....днес става на 3 месеца и 6 дена...
дано ни приемете в вашето френч общество..
ето и снимки:
моето сладко френско булдоче се казва Харли..бежаво е на цвят...много любвеобилно,жизнерадостно,и игриво....днес става на 3 месеца и 6 дена...
ето и снимки:
Прикачени снимки

Обичам те Харли...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +