Цитат
От Правилата:
Цитат
Той има за цел:
- да възпитава положително отношение и любов към животните;
- да подпомага тяхното образовано и отговорно отглеждане;
- да популяризира породите, да разяснява тяхната специфика и да насърчава тяхното опазване, чистопородно развъждане и селекция съгласно принципите на международните киноложки и фелиноложки организации;
Така че не виждам нещо за подигравка в това, че някой иска куче с родословие. Дори е леко глупаво хора с кучета без, да си мислят че е много смешно това, че някой иска куче със.
Който иска да разбира - да разбира. Само без подигравателни емотикнонки, щом не схващате същността.
Нямам нищо против родословията, спецялните им селекции и чистопородност разбира се :blink:
Почетох "малко" из форума тук и ми направи впечатление, че нещо... не се толерират кучетата без родословие а уж форума е за хората влюбени в животните от вид Куче:blink: С ясното съзнание, че мога да получа бан (което изобщо не е демократично разбира се)... имам една въпросност. Защо форума е отворен за свободна регистрация след като... не родословните кучета са леко така... не желани тук. Ами да го направят с покани :blink: Може би ще се броят на пръстите на ръцете потребителите отговарящи на това условие, но всичко ще е бистро като кристал. А и не на последно място, може да се отбележи и това, че... много от хората, които за тях е толкова важно, това родословие си е от... чиста показност а не, че са истински ценители на породата ;) та.. така :blink: А що се отнася лично до мене... аз обичам повече самата животинка в кучето, от колкото породата му. За това се подразних и подпалих...
Поздрави!