Фото, моля
Публикувано: 04 September 2009 - 09:08 AM
За сьжаление Хонда се оказа прав !
http://www.dogbreedi...ldogphotos7.htm
Вижте и кой е братовчеда на Франческа/Mugsy, "ROCKY
http://www.dogbreedi...ldogphotos6.htm
Тези хора не са в ред!
Девойче , какьв ти е проблема?
При следваща подобна проява , ще трия постове! Проявете малко уважение към потребителите тук!Не е задьлжително да имате куче ,за да пишете във форума!
http://www.dogbreedi...ldogphotos7.htm
Вижте и кой е братовчеда на Франческа/Mugsy, "ROCKY
http://www.dogbreedi...ldogphotos6.htm
Тези хора не са в ред!
Девойче , какьв ти е проблема?
При следваща подобна проява , ще трия постове! Проявете малко уважение към потребителите тук!Не е задьлжително да имате куче ,за да пишете във форума!
Публикувано: 04 September 2009 - 10:14 AM
Всьщност нещата се изясниха!
При предишния случай не бях модератор,сега сси направих труда да сравня IP адресите.И излезна нещо интересно и доста жалко , за сьжаление!
magiz. получаваш предупреждение за бан , защото използваш няколко профила!Прочети правилата!!!!
Пишеш от различни IP адреси , но при историята с виртуалния Харли ,е влизано от един и сьщ адрес от твое име и от името на Харли,в рамките на няколко минути(сама си си отговаряла, че даже си искала бан за Харли)
Вчера цял ден пишеш от един адрес и вечерта регистрираш нов профил Францеска_пипъл"Регистриран: Вчера, 10:01 PM г." (2 минути след като си напуснала твоя" magiz
Потребили Последно: Вчера, 09:59 PM") от сьщия този адрес и ме караш да си губя днес времето с теб и да ти сравнявам адресите!
И в двата случая сьвпадат!
Имаш си кученце , радвай му се и вместо да висиш пред компютъра и да се чудиш каква нова история и профил да измислиш , се занимавай с него!!!
При предишния случай не бях модератор,сега сси направих труда да сравня IP адресите.И излезна нещо интересно и доста жалко , за сьжаление!
magiz. получаваш предупреждение за бан , защото използваш няколко профила!Прочети правилата!!!!
Пишеш от различни IP адреси , но при историята с виртуалния Харли ,е влизано от един и сьщ адрес от твое име и от името на Харли,в рамките на няколко минути(сама си си отговаряла, че даже си искала бан за Харли)
Вчера цял ден пишеш от един адрес и вечерта регистрираш нов профил Францеска_пипъл"Регистриран: Вчера, 10:01 PM г." (2 минути след като си напуснала твоя" magiz
Потребили Последно: Вчера, 09:59 PM") от сьщия този адрес и ме караш да си губя днес времето с теб и да ти сравнявам адресите!
И в двата случая сьвпадат!
Имаш си кученце , радвай му се и вместо да висиш пред компютъра и да се чудиш каква нова история и профил да измислиш , се занимавай с него!!!
Публикувано: 04 September 2009 - 10:52 AM
По добре си замьлчи ,иначе ще ме накараш да копирам всички твои отговори заедно с IP адресите от които е писано и тези на Харли(а той е един и сьщ),както и вчерашните ти постове ,които са писани от един и сьщ адрес ,с този от който е писала "Франческа".
Използваш много и различни адреси , аз поне преброих 6 , но в двата случая е писано от еднакви адреси.
Защото не знаеш за какви адреси става дума ,затова и вършиш такива неща.
Използваш много и различни адреси , аз поне преброих 6 , но в двата случая е писано от еднакви адреси.
Цитат
а и не разбрах за какви съвпадащи адреси става въпрос.....просто съм ШОКОРАНА че обвинявате мен.... dh_188.gif
Защото не знаеш за какви адреси става дума ,затова и вършиш такива неща.
Публикувано: 04 September 2009 - 12:01 PM
Нека си затвориме очите и този път,
да приемем,че момиченцето е малко и не разбира какво върши,
допусне ли грешка пак ще си понесе последствията.
Деца,какво да ги правиш
да приемем,че момиченцето е малко и не разбира какво върши,
допусне ли грешка пак ще си понесе последствията.
Деца,какво да ги правиш

Публикувано: 04 September 2009 - 12:02 PM

Публикувано: 04 September 2009 - 12:13 PM
До тук добре, ама не мога да схвана с каква цел
са тези различни регистрации.Като имаш една пиши си от нея.
На мен също ми пише Симона по скайпа, не знам на колко години е,
дано си вземе поука.А колкото до това, че не знае какво е IP адрес,
вече и децата в детската градина май са наясно.
Хайде да простим, за последно
На мен също ми пише Симона по скайпа, не знам на колко години е,
дано си вземе поука.А колкото до това, че не знае какво е IP адрес,
вече и децата в детската градина май са наясно.
Хайде да простим, за последно

Публикувано: 04 September 2009 - 12:23 PM
Всъщност ,няма да поискам бан за магиз и то точно заради възрастта и.Надявам се , че няма да се повтаря.Но предупреждавам ,че от тук нататък ще следя какво пише и ако е поредния спам , просто ще изтривам ,без предупреждения и без обяснения.Появата на ново виртуално куче от някой от адресите ,от които пише тя ,сьщо ще бьде трито(дано не пострада някой реален потребител)
Така че ,ще е добре да спре с желанието ,да влиза в някакви измислени класации
...целта е била да представи някакво ново куче/нов измислен потребител/друг начин на живот/ ,от своята регистрация няма как да пише , че има еди какво си куче/нещо му е купено /или ходим в командировки -а защо -не ме питай -нямам обяснение -вероятно наистина фантазията и работи.
Не бързай ,дете да порастваш.Всичко ще си дойде с времето.
Така че ,ще е добре да спре с желанието ,да влиза в някакви измислени класации

Цитат(Marfieta @ Sep 4 2009, 01:13 PM) <{POST_SNAPBACK}>
До тук добре, ама не мога да схвана с каква цел
...целта е била да представи някакво ново куче/нов измислен потребител/друг начин на живот/ ,от своята регистрация няма как да пише , че има еди какво си куче/нещо му е купено /или ходим в командировки -а защо -не ме питай -нямам обяснение -вероятно наистина фантазията и работи.
Не бързай ,дете да порастваш.Всичко ще си дойде с времето.
Публикувано: 04 September 2009 - 01:26 PM
Това не е първия случай на дете с няколко регистрации. Преди време имаше момиче, което от едната регистрация обясняваше на всички за чистопородност, развъждане, как трябва всеки, който няма родословие да си кастрира кучето.... а от другата си регистрация предлагаше за осиновяване рожбичките на собствената и кучка. Мисля, че се досещам защо става цялата работа, но ще си го запазя за мен. На магиз препоръчвам да си избере някое малко булдоче от добър развъдник и да му следи развитието, вместо да се представя за собственичка на чужди кучета. И, магиз, вместо да се извиняваш всеки път се постарай да не създаваш излишни проблеми. Не е важно какво ще си помислим ние (та постоянно да се извиняваш), а да не пилееш времето на хората. Аз, ти или който и да е ако има свободно време за форума, то други имат задължения и извън него.

Публикувано: 04 September 2009 - 02:08 PM
minkmink е, чак пък да се лекува...стига крайни твърдения, глупости
тва си е част от интернет порастването, да имаш друга самоличност, да имаш виртуално куче, да си в топ 1 и т.н
богата фантазия и много свободно време - това е всичко
а, аз Магиз ти препоръчвам играта СИМС3, където можеш да си когото си искаш и да правиш каквото си искаш. Идеална симулация на истинския живот, да си твориш и да си креативна колкото си щеш.
А в Симс 2 има дори СИМС ПЕТС (животни, та там развихри въображенето си)
Форумите, особено този,са за друга цел.
тва си е част от интернет порастването, да имаш друга самоличност, да имаш виртуално куче, да си в топ 1 и т.н
богата фантазия и много свободно време - това е всичко
а, аз Магиз ти препоръчвам играта СИМС3, където можеш да си когото си искаш и да правиш каквото си искаш. Идеална симулация на истинския живот, да си твориш и да си креативна колкото си щеш.
А в Симс 2 има дори СИМС ПЕТС (животни, та там развихри въображенето си)
Форумите, особено този,са за друга цел.