инфетка-аз играя симс2 ..много искам да си инсталирам и добавките към нея и дори симс 3 но нямам място в компа....иначе благодаря за съветите...
Фото, моля
Публикувано: 04 September 2009 - 02:32 PM
инфетка-аз играя симс2 ..много искам да си инсталирам и добавките към нея и дори симс 3 но нямам място в компа....иначе благодаря за съветите...
Публикувано: 04 September 2009 - 04:32 PM
Публикувано: 04 September 2009 - 08:06 PM
Публикувано: 04 September 2009 - 11:54 PM
Публикувано: 05 September 2009 - 04:59 PM
Ето малко не профи фото снимки на сладката Кими от днешния урок-ама каква компания се събра направо бомба със закаснител
П.С-Моля ви не разваляйте хубавата темичка с коментари които и в говорилнята ви могат да бъдат помесетни!
Много цунки по муцунки за всички френчита!
Публикувано: 05 September 2009 - 06:04 PM
Публикувано: 06 September 2009 - 02:09 PM
Атака и таз добрааааа-ето най-официално ви отправям покана да вземете участие в съботно-неделното училище по ринг-дресура на кучета и хендлиг-"дресура" на хора!!!
За повече инфо пишете на лични-в смисъл по някога се променя деня или часа-иначе уроците се провеждат на поляната до самия паркинг на хотел Хилтън за сега всяка събота от 11часа!
Уроците се водят от заслужилия майстор на спорта-аджилити и съдия г-н Антоан Хлебаров всички желаещи са добре дошли доброто настроение и хубавите положителни емоции са гарантирани-а постигнатите резултати удивителни!Малееее айде спирам се че ше ми искат пари за реклама
Ще ви чакаме с нетърпение на следващия урок-ще ви пиша на лични а ако и някой друг желае да идва ще пиша в говорилнята деня и часа ако има промяна!
Публикувано: 06 September 2009 - 03:00 PM
Няма да споменавам че ако и аз сколасам да дойда с мойта банда ще трябва да се подготвите за много мачкане,щипане и цункане-по слаките френчи ушленца!
Публикувано: 06 September 2009 - 04:36 PM
О те момичетата нямат нищо против даже само това чакат как взаимно да се понацелуват с някой
Публикувано: 07 September 2009 - 10:01 AM
Ето малко не профи фото снимки на сладката Кими от днешния урок-ама каква компания се събра направо бомба със закаснител
П.С-Моля ви не разваляйте хубавата темичка с коментари които и в говорилнята ви могат да бъдат помесетни!
Много цунки по муцунки за всички френчита!
Мога ли да питам къде се събирате? искаме да се включваме в софийските срещи...

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +