Преди седмица имаше за няколко часа малко снежна покривка ,но много бързо изчезна , така че може да се приеме , че и е за първи път.Кучетата харесват снега А ,Иги представя нова мода при френските булдоци,предпочита шаловете (той поне се радва на повече сняг)
Големи са сладури и тримата. А Иги е като булдозер на третата снимки Може и да си спестят за чистенето на снега. Да го пуснат за няколко часа и ще почисти момчето.
може и за това да го използват ,ще ги включим към работните породи Дакота се опитва да изяде снега ,все още не се е отказала А ,вие да направите много зимни снимки от срещата днес.Ако не ни беше толкова далече и ние щяхме да дойдем да се поовъргалят кучовците
Благодаря, всички сме хубави Страхотни снимки им правите.Аз само от телефона, но се вижда горе долу. Ето от снощи, хайвана умира от студ.Не мога да я махна от печката, както казва мъжът ми по някое време може да започне да пуши Не съм свикнала да я гледам да лежи на земята, все е по диваните, но печката не се изпуска.
Страхотни снимки показвате всички Големи сладури,много се радват на снега и ако при някой той липсва,да заповяда в Приморско където имаме сняг в изобилие