Чита на теб честити бебчовци , да са ти живи и здрави
Фото, моля
Публикувано: 25 June 2009 - 09:01 AM
elia123, в Jun 24 2009, 10:18 PM, написа:
Изключително конструктивен диалог
Konan03, в Jun 25 2009, 12:19 AM, написа:
Някой се мислят за домакини тук,и правят предпложения!!! нека си ги правят
"Предложения" или "предположения"
Предложения нямам
Единствено мога да предполагам и тайно се надявам ,някой хора да се амбицират и да си внесат качествено кученце
Конан ,хлъзгав си като змия,поне мисли преди да пишеш , а не после да не можеш да отговориш или да казваш "Друго исках да кажа"
Успех в Румъния и на двама ви!
Между другото там се очаква много интересно кучило французи
Наслаждавайте се!Красота!
Аrmani-enzo van Мoezels Оever
Публикувано: 25 June 2009 - 12:38 PM
Ееййй,престанете с тези безмислени спорове
До кога ще се караме по тази тема и защо? Нормални ли сте???Естествено,че за всяка майка най-хубавото дете си е нейното....Същата работа и с кучетата...всеки си е влюбен в своето куче и го има за най умното, най-красивото,най-послушното и т.н. Не виждам какъв е проблема да се гордеем с булдоците си щом ги харесваме ,а и не само ние.Потекло....айде няма нужда,аз също не съм от рода Сакскобурготски...
Публикувано: 25 June 2009 - 01:01 PM
raya_buldog, в Jun 25 2009, 10:38 AM, написа:
.Потекло....айде няма нужда,аз също не съм от рода Сакскобурготски...
raya_buldog, не принизявай "конструктивния диалог", до спорове за родословия,при условие, че те са просто една необходимост в определени случаи
Всеки се гордее с неговото си гардже ,лошо няма.
Казах го по нагоре! Защо за едни породи да спазваме правилата и да се стремим да ги развиваме , а за други не?Това ми е интересно.Е, за сьжаление отговор незнам дали ще получа!
Vyazemskyi Angel Hranitel Gardemarin(на 9 месеца)
Публикувано: 26 June 2009 - 11:08 AM
h0nda, в Jun 26 2009, 11:59 AM, написа:
Аз винаги съм си взимала малки кученца. Удоволствието и щастието, което ти носят като бебнца не може да се сравни с нищо друго. Умираш от кеф да го гледаш как спи, как играе, как хапе любимата ти чанта... Няма щастлив човек от теб като се изпикае за пръв път на правилното място, като изръмжи а прив път.....
Публикувано: 26 June 2009 - 11:47 AM
h0nda,няма значение възрастта на която ще го вземеш -дали е на 3 или на 6 месеца ,стига кученцето да е добре гледано.
Незнам кой ти го предлага , но за сьжаление това кученце изглежда много зле за 6 месечно пале(много вероятно е и да е преболедувало нещо).Разгледай снимки на 6 месечни френски булдочета и ще видиш огромната разлика.Да не говоря , че има много малко породни белези.
Незнам кой ти го предлага , но за сьжаление това кученце изглежда много зле за 6 месечно пале(много вероятно е и да е преболедувало нещо).Разгледай снимки на 6 месечни френски булдочета и ще видиш огромната разлика.Да не говоря , че има много малко породни белези.
Публикувано: 26 June 2009 - 12:21 PM
http://frbulldogs.co...photos_Dan.html
по този линк може да разгледаш развитието на PETI LLEVR DANIEL D'ARMANI.На третия -четвъртия ред от долу на горе е на 6 месеца.
Показвам го защото снимките са много хубави и кучето , разбира се
по този линк може да разгледаш развитието на PETI LLEVR DANIEL D'ARMANI.На третия -четвъртия ред от долу на горе е на 6 месеца.
Показвам го защото снимките са много хубави и кучето , разбира се
Публикувано: 26 June 2009 - 02:07 PM
h0nda, в Сърбия в Royal Laszatti има интересно кучило (поне нито един от родителите не е сръбско развъждане, а тоткото е отличен производител)
http://geocities.com...tti/puppies.htm
Можеш да им драснеш едно письмце.
DAULOKKE'S LUFFEE

http://geocities.com...tti/puppies.htm
Можеш да им драснеш едно письмце.
DAULOKKE'S LUFFEE

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +