Днес с Елза бяхме на скенер или по научному томограф.
Притесниха ме няколко истории на мозъчно увредени кученца, чието истинско състояние се разбра чак след скенер.
Нищо в състоянието й не подсказваше проблем, бях 99% сигурна, че резултатите ще са добри, но отидохме заради единия процент.
Така и се оказа, всичко е наред, според д-р Аминков няма нищо обезпокоително в снимките, не се виждат никакви аномалии и увреждания. Ще викнат и специализиран рентгенолог, който ще даде писмено становище, ще го получа след няколко дни.
Девойката понесе много лесно упояването, нахалницата дъвкала дъвка и упоена, та я сложили в специално измислена за нея поза. А като си дойдохме хукна залитайки да търси манджа, виждали ли сте хукнало излизащо от упойка куче? Е, ние с Грима вече сме

.
Благодаря на Грима, която дойде от другия край на София, за да ни помогне с транспорта.
С малко закъснение - благодарности също и на S_Mitreva, която осигури чувалче храна за Елза, на благодетелката, която ни осигурява лекарството, за да няма Елза припадъци, на deni_avr и enokitake, които насочиха средства от календари за нея, с тях покрих разходите по чипиране, ваксини и лечение и ми остана възможност да направя и тази неевтина диагностика.