Dog.bg Форуми : Елза - има ли смисъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Елза - има ли смисъл

#21 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 November 2008 - 03:15 PM

За приспиването - така ми каза жената на Реп-а. Кучето получава и припадъци, с пяна и всичко както си му е ред. В началото са мислели да го приспят, явно не са.
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2008 - 04:46 PM

Вече 3-ти ден не я виждам,какво става с нея?Някой знае ли?
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

ЗА СВЕТА МОЖЕ ДА СИ НИКОЙ,
НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!

http://www.db-tierhilfe.de/index.php

http://grijaipodslon.hit.bg/

#23 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 November 2008 - 10:14 AM

Днес я видях :kuchence:,беше си подала само нослето от бутката за вестници.Милинката ...  :wub:
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#24 Потребителят е офлайн   polia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2008 - 11:44 AM

Дано да намерите хубав дом за Елза. Стискам палци.

#25 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 09:56 AM

Днес на Елзичка и беше много студено.На спирката има доста лед и тя не можеше да стъпи.Постоянно си вдигаше някой крак.Освен това доста се пързаля  ;D и сега забелязах,че тича много смешно  :blink:.Утре ако пак я видя ,ще я снимам.
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 10 January 2009 - 08:50 PM

Писах за Елза на едно английски дружество, върнаха ми потвърждение за отваряне на писмо, което ме обнадежди леко, но това беше. Елза, за жалост забелязах, че доста се плаши от непознати хора. Няколко пъти опитах да я погаля, да я прилаская, но напразно, изобщо не ми обърна внимание. Има един друг симпатяга там, ужасно миловиден, та с него много играят двамцата. Няколко пъти в играта си излизаха на улицата. Ама чудно място са си избрали всичките тия кучета....на пазара...на булеварда...
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 11 January 2009 - 09:51 AM

Сложете още снимки на Елза и пускайте и на други места обяви за осиновяване, може да има шанс милинката кучица.

#28 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 06 February 2009 - 09:15 AM

Срам не срам писах на моята англичанка, която ще вземе Джак и Рижко за Елза. Тя препратила писмото ми към "ръководител rescue groups", който иска повече информация за цялостното състояние на Елза и изобщо всичко около нея. Да постискаме палци Елза да има късмет! Елза има и другарче, може би нейн брат, с който всяка сутрин си играят. Ще го снимам и него и дано и неговият късмет проработи. Сигурно съм супер нахална да мисля, че и двамата заедно биха намерили домове извън родната действителност...

Та, това исках да ви кажа. Зарадвах се ужасно много и .....сега се надявам  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   SMitreva Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:center][url="http://www.youtube.com/watch?v=EZoC4VsJogQ"][img]http://s57.radikal.ru/i158/0909/fd/d193320d4145.jpg[/img][/url][/center]

Публикувано: 06 February 2009 - 09:17 AM

Пожелавам на Елза и приятелчето й късмет.

#30 Потребителят е офлайн   bis Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 February 2009 - 01:26 PM

Цитат

Срам не срам писах на моята англичанка, която ще вземе Джак и Рижко за Елза. Тя препратила писмото ми към "ръководител rescue groups", който иска повече информация за цялостното състояние на Елза и изобщо всичко около нея. Да постискаме палци Елза да има късмет! Елза има и другарче, може би нейн брат, с който всяка сутрин си играят. Ще го снимам и него и дано и неговият късмет проработи. Сигурно съм супер нахална да мисля, че и двамата заедно биха намерили домове извън родната действителност...

Та, това исках да ви кажа. Зарадвах се ужасно много и .....сега се надявам  :blink:

Ще стискам ужасно силно палци! :blink:

#31 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 21 February 2009 - 01:24 PM

Елза я харесаха и искат да я вземат. Жена, която има 3 кучета и ръководи rescue centre. Иска да започнем възможно най-бързо процедурите по заминаването. Само дето Елза не съм я виждала от седмици наоколо. И представа нямам къде мога да я настаня за следващите 7 месеца, защото не ми се иска тя да седи на улицата. Не знам и кога е ваксинирана, ако изобщо е. И изобщо започва сложното...
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 09 March 2009 - 11:46 PM

Одисеята и на Елза започва...Англичанката пише, че проучвала възможностите... Иска да знае какво е точно състоянието й, какви лекарства взима, как се държи преди, по време и след тях...Търсела застрахователна компания, която да покриела разходите на кучето там. Очевидно е, че не мога да комуникирам така с нея докато кучето е навън и може още утре да е мъртво. На най-най-най първо време трябва да я заведа на лекар за основен преглед. Имам хвърчащ лист, на което е написана диагноза гана и лечението й. Друго нямам от предишния живот на Елза. А за да мога най-точно да предам състоянието й (защото на този етап знам само, че има припадъци и е частично глуха) тя трябва да бъде някъде под наблюдение. Дори и пътуването за Англия да се провали тези неща трябва и по принцип да се знаят за дом тук евентуален. Има ли някой желание за финансова, материална и помощ под формата на временен подслон за Елза? Няма да се справя сама...особено с 5 броя котки у дома и "стационарните" случаи.
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 20 March 2009 - 10:16 PM

Елза все по-рядко излиза от РЕП-а, в който живее. Може би й е студено, не знам. Скоро говорих с жената. Дава й хапчета, чието има имам, за гърчовете. Те са краткотрайни. Елза няма да може да замине за Англия. За нея дори не ми се иска да пресметна колко ще струва превоза. Остава ми надеждата тук да се появи някой като нас, който би поискал една красива кучица. Ще опитам тези дни да я снимам отново и ще й пусна нови обяви. Преди я виждах всеки ден, сега не съм я виждала от месеци. Все се крие някъде. Според жената е все така мила и гальовна.
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 06 April 2009 - 08:30 PM

Преди 2 седмици писах на 10-тина австрийски и немски приюти. Никакъв отговор. Дори стон нямаше. Явно Елза ще си остане на улицата...Ще й подготвя нови обяви за тук, макар че виждайки какво става със здрави, прави кучета...
User's Signature

Качена снимка

#35 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 12 April 2009 - 05:31 PM

Нови снимки най-сетне от днес. Даде ми да я погаля, без кой знае колко близък контакт.
И клип от днес - клип
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 02 December 2009 - 05:49 PM

Oтдавна не съм писала тук...Не знам и какво да пиша. Елза все по-рядко я виждам, може би й е студено. Не знам точно как успява да оцелява на улицата глуха и с припадъци, предполагам само тя си знае.
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   neofly Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 December 2009 - 09:14 PM

Напиши едно разказче за кучинка, направи й нови снимки и отвори нова темичка в Homeless.
Нека да се опитаме да спасим това нещастно животно от улицата.

#38 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2009 - 02:25 PM

Дени, какво става с това кученце? Виждаш ли я?

#39 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 16 December 2009 - 01:06 PM

SMitreva се свърза с мен с предложение Елза да замине за Австрия. Трябва да се свършат няколко неща и аз няма да мога сама да се справя. Първо кучето трябва да бъде заведено на доктор за преглед, който да каже какво и защо смята, ако са нужни някакви изследвания и т.н. Борисов ни е най-близо, но предвид неговите такси може би е по-добре да се обърнем към Димов. Може ли някой да помогне с транспорта за това?

И най-важното - трябва да се направят наистина добри снимки и клип и то преди празниците, за да се качи историята на Елза на австрийския сайт. Моят апарат прави това, което е в тази тема и повече не може. Ако има сред вас някой с по-качествен апарат, който да прави и добри клипове нека се включи.

Моля ви, помогнете ни да подготвим Елза за едно по-добро бъдеще.
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   Veselin Marinov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 December 2009 - 01:55 PM

Дано да има късмет кучицата! Чак сега видях темичката и ми се доплака, докато я четох. Мисля, че точно за Елза има смисъл. Успех на Елза! ba_025.gif

• (11 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни