От bezdom.info Коте с проблем
Публикувано: 20 January 2009 - 05:22 PM

Публикувано: 23 January 2009 - 12:06 PM
Майчето на Джак е най-слаба физически от всички котки там. В събота ще се върна там, за да я снимам, понеже бях достатъчно глупава, за да си забравя фото-то вчера...

Публикувано: 23 January 2009 - 12:32 PM
Пърси, няма съмнение, че условията там са ужасно много по-добри от тук и Съни щеше да е много по-добре там, отколкото тук.
Как да е, да не "отместваме" темата. Ако някой би желал да приюти временно майчето на Джак, аз и тя бихме били много щастливи. За жалост вече не мога да кажа, че поемам консумативите й.

Публикувано: 23 January 2009 - 12:54 PM
Цитат
Ами че те всичките са такива! Да не мислят, че им пращаме домашно гледаните си любимци, за да се оттървем от тях?! :rolleyes:

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 23 January 2009 - 02:30 PM
Публикувано: 23 January 2009 - 02:38 PM
Марког, разбира се, че не си го мислят. Просто аз за няколко дни съм много разочарована, слушайки някой изречения и мисли. Например за котетата на Златка - до миналата година се опитвах да убедя германците да вземат едно от най-тихичките й котета. Някои са запознати - Роузи или Розинка. Тя беше страхливо и мило създание. Млада, кастрирана,ваксинирана, че и чипирана. Ха, на тая пратка, ха на оная, накрая ни казаха, че всъщност няма да замине именно защото излизала навън. Еми нали уж там повечето били такива?! Е, Розинка вече я няма. Не дочака. Златка вчера отново ми се обажда - "Дали ще стане за Тифани".
Пък аз за майчето на Джак, дето пък даже има нужда от социализация съм тръгнала да мечтая...

Публикувано: 23 January 2009 - 02:49 PM
Цитат
Айде да не спамим повече в тая тема, че е за Джак и другите нещастници от бунището ама ... и Златка е за бой!
Публикувано: 23 January 2009 - 03:57 PM
Опитах се да намеря места за обяви в Германия и попаднах на този.
http://nordrhein-wes...re-W0QQCatIdZ52
Доколкото разбрах слагането на обяви е безплатно. (Аз не знам немски и превеждам с електронен преводач, та нямам много попадения, съжалявам)
Не намерих обяви за животинки от България, но намерих от Испания, Гърция, Крит и Малта.
Дали има немскоговорящи форумци, които могат да слагат обяви и тук ( или в някакви други чужди сайтове) ?
Специално от този сайт останах с впечатление , че и в Германия подаряването не е много разпространено. Обикновено се иска макар и символична сума. За кастрирани и ваксинирани сумата е по-голяма. Това е хубаво, защото въпросната сума може да се използва за покриване на част oт транспортните разходи.
Публикувано: 29 January 2009 - 08:37 PM
Иначе все още сме на специална храна, но не от най-специалната. От 2 дни им давам и по малко пастетче, не се е отразило на акитата. Мислех уикенда на ваксина да се водим, но сега се чудя дали да не се кастрираме първо.

Публикувано: 30 January 2009 - 08:38 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 30 January 2009 - 09:14 AM

Публикувано: 30 January 2009 - 09:17 AM

Публикувано: 25 February 2009 - 08:56 PM
Та търсим друг вариант с възможност за личен контакт с осиновителите, за да мога да обясня по-подробно нуждите на Джак и дивотиите на Рижко. Скоро трябва да се появим и на този сайт - сайт И изобщо разпространявам историята им. Все някъде из цяла Европа трябва да има един нормален, сърдечен човек.
Консултирах се с някои от вас, едни казват, че съм права, други че се инатя, в което може би има доза истина, но точно тези хора след толкова време комуникация просто не се държаха адекватно за мен. Писна ми да изписвам фермани с всичко направено и случило се с котетата и да получавам 3 реда отговор, че пък и времето им губя. Студени хора били...студено е когато не ти подадат ръка за поздрав, това си е чиста обида тяхното. Подозренията ми са, че жената вероятно е искала да ги погледа известно време сама в дома си, за да ги опознае и затова не се интересуваше от тях, което също не ме устройва като вариант предвид паниката на Джак.
Та това е...засега :lol: