Забавих се с регистрацията. Друг ползваше ника ми. И "Бонбона" вече го няма. Отиде си на преклонна възраст. Голяма работа беше! Взех името на негова приятелка. И нея вече я няма!
От bezdom.info Коте с проблем
Публикувано: 28 September 2009 - 03:22 PM
Цитат(deni_avr @ Sep 28 2009, 02:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Но тогава имаше друг ник мисля?
Забавих се с регистрацията. Друг ползваше ника ми. И "Бонбона" вече го няма. Отиде си на преклонна възраст. Голяма работа беше! Взех името на негова приятелка. И нея вече я няма!
Публикувано: 10 October 2009 - 05:59 PM
Голямо, цапащо, но лесно за почистване забавление

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 October 2009 - 10:09 AM
Дени, спомням си, когато взехме Джак от клошарката, беше толкова нещастен, мръсен, мяташе се като пиян на всички страни, мислехме, че ще се наложи да се евтаназира. Сега е едно прекрасно мъжленце, има страхотни очи и ушички, а погледът му е пълен с живот! С две думи-той извади огромен късмет, че ти се появи в живота му!

Публикувано: 12 October 2009 - 11:50 AM
Пърси, ако знаеш колко пъти като го гледам как търчи през глава и се дразни с другите (много е проклет, дума ви давам!) си мисля как и къде го намерихме и се сещам за онази снимка, където преследва една буца сирене. Той е наистина уникален борец, има невероятен дух. А колко гальовен стана...
Така ми се иска да го вземат добри хора. Засега нямам представа кой ще го вземе. Който и да е, дано го гледа така както заслужава.
Благодаря ти! Радвам се, че Джак радва и други освен мен :)
Така ми се иска да го вземат добри хора. Засега нямам представа кой ще го вземе. Който и да е, дано го гледа така както заслужава.
Благодаря ти! Радвам се, че Джак радва и други освен мен :)

Публикувано: 25 October 2009 - 01:14 PM
Рико, да
Лошото е, че Рижко вече си отговаря на името и нещо на Рико хич не се обръща. Но засега и от английско няма новини.
Рижко си смени козината. Сега е една гъста и плътна. Уникално красиво това животно. И характерът му е прелестен. Разбира се с всички. Който дойде в нас, просто се влюбва в него. А той целува, целува, непрекъснато иска да те ближе. Към всички останали животни само той не е конфликтен. Как го прави, не знам. Може да спи с всеки, като преди това обилно го оближе. Джак напоследък обаче все го гони, та снимки като долните по-рядко правя. Мъжки му работи.

Рижко си смени козината. Сега е една гъста и плътна. Уникално красиво това животно. И характерът му е прелестен. Разбира се с всички. Който дойде в нас, просто се влюбва в него. А той целува, целува, непрекъснато иска да те ближе. Към всички останали животни само той не е конфликтен. Как го прави, не знам. Може да спи с всеки, като преди това обилно го оближе. Джак напоследък обаче все го гони, та снимки като долните по-рядко правя. Мъжки му работи.

Публикувано: 07 November 2009 - 07:35 PM
Джак и Рижко

Много им е тъжно и на двамата. Котките на брат ми си тръгнаха миналата седмица и ако щете ми вярвайте, но в нас е ....тихооо. Много се комбинираха с другия Рижко на брат ми и явно си липсват. Той пък също вървал и мяукал търсейки ги в Търново. Сега тук няма игри, не си играят двамата вече. Като пусна малките тогава настава само оживление. Много се забавляват с тях.
Ето как си се оплакват двамцата
"Мрън, мрън"

Много им е тъжно и на двамата. Котките на брат ми си тръгнаха миналата седмица и ако щете ми вярвайте, но в нас е ....тихооо. Много се комбинираха с другия Рижко на брат ми и явно си липсват. Той пък също вървал и мяукал търсейки ги в Търново. Сега тук няма игри, не си играят двамата вече. Като пусна малките тогава настава само оживление. Много се забавляват с тях.
Ето как си се оплакват двамцата
"Мрън, мрън"

Публикувано: 13 November 2009 - 02:58 PM
Хайде, сега, ако някой го е трогнала историята на моите малчугани, сега е момента за вашата подкрепа. Получих днес това:
"Hi Deni
Just to let you know that I have a possible lovely home with garden for the boys at the end of January. Fingers crossed.
Jenny"
Стискайте и вие палци това най-сетне да бъде техния НОРМАЛЕН истински, пълен с грижа и обич единствен дом. След толкова месеци някой да прояви интерес към тях ми се вижда направо чудо. Стискайте!
"Hi Deni
Just to let you know that I have a possible lovely home with garden for the boys at the end of January. Fingers crossed.
Jenny"
Стискайте и вие палци това най-сетне да бъде техния НОРМАЛЕН истински, пълен с грижа и обич единствен дом. След толкова месеци някой да прояви интерес към тях ми се вижда направо чудо. Стискайте!

Публикувано: 13 November 2009 - 03:28 PM
Айде дано! Наистина ще стискам палци много здраво за двете момченца! Дано този път всичко да е на 6 и това да е една от историите с най-чуден и щастлив край!