Моето скромно мнение е да давате на кучето качествена храна и да следите за признаци за болка или отоци.Прочетете малко за храната и се ориентирайте към друга марка.Ако давате добра храна,няма нужда от добавки-предозирането на вещества не е полезно.Качествената храна си има от всичко и колкото трябва.
Имайте предвид,че кучетата с недоказан произход е малко вероятно да са като тези на снимките,които виждаме и е нормално да имат отклонения от стандарта и неговите схеми.Четете и пресейте информацията.И аз една година тичах по ветеринари за всяка болест която срещнех по форумите,кучето ми има сигурно повече изследвания от тези в развъдниците 

Все виждах че нещо му се криви,че трудно ляга,става,изследвания за дисплазия и т.н.
Пазете я да не качва бързо и много,много игра,като стане по-голяма тренировки да е стегната и мускулеста,не я претоварвайте със скачане и следете за промяна в поведението при движение.На ветеринар само при нужда.Хубаво е че се притеснявате,правете го с мярка.Казвам го от опит.А това с кривенето на последната снимка и моето го прави,а и съм виждала и други кучета в тази поза.Ако я боли няма да стои така със сигурност.
Аз от време на време хващам задните крака и ги вдигам да направи няколко стъпки на предните крака,и после обратно-хващам предните и го вдигам да ходи на задните.Ако има болка,веднага ще разбереш.
Поздрави