И аз като повечето тук,попаднах съвсем случайно на тази порода.Исках куче от дълго време и се спрях на бигъл,до последно си дуржах на тази порода,но ме разубедиха,че искали много дълги разходки и много време на вън и щяло да е голямо мъчение за ловно куче да се гледа в апартамент.Така съвсем случайно минавах през един магазин за кучета(тогава незнаех ,че най-голямата грешка да си вземеш куче е от магазин)та влезнах вътре и там имаше 5 сладки булдочета ,така ми хареса едното ,че просто не се сдържах да не го намачкам и на целувам,тръгнах си от магазина и цял ден мислих за този сладък бял фъстък,който беше толкова миличък,а пък и не ми хареса условията в които ги държи и така на следващата сутрин се сабъдих с мисълта,че точно онова бяло сладко малко куче ще е мое,изпих си кафето,взех баща си с мен,тъй като това щеше да е подаръка ми за рождения ден от него разказах му зе предния ден какво съм видяла и отидохме двамата,той също много го хареса,и каза да това е нащо куче

и така се сдобих с него,като се прибрахме започнах да се чудя дали съм направила правилния избор,защото аз наистина незнаех нищо за тази порода.......вечерта като си легнахме всички и то като започна да хърка,бях убедена,че съм сгрешила,,но на сутринта,твърдо се обедих ,че това е най-хубавата порода на света,като минаха и още няколко дена като свикна с новото място бях още по щастлива за избора си,прекрасни са