Dog.bg Форуми : Как се спрях на породата Френски булдог?!?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Как се спрях на породата Френски булдог?!?

#61 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 October 2009 - 03:09 PM

ab_041.gif Според мен едно такова изказване е провокирано от завистта му към теб и затова ,че имаш едно такова прекрасно куче ab_041.gif .Само може да те радва това ,че другите хора забелязват радостта ти и твоето прекрасно Френчи md_064.gif .
[/quote]

Честно казано, по-скоро човекът наистина не ме разбира. Понякога това ме дразни, понякога ми е жал, че няма да изпита и частица от емоциите, които Чарли ми дава.
Нашето положение е сходно с вашето между другото - и ние сме 3-членно семейство ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2009 - 05:22 PM

Carlie, не се притеснявайте и при мен беше така- "от какъв зор си взе такова куче" този въпрос го чувах до безкрай,но след време хората свикнаха и в момента много я обичат.Според мен човек ,който не обича животните ,не е способен и да обича хора ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#63 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2009 - 05:55 PM

Цитат(minkmink @ Oct 30 2009, 05:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Carlie, не се притеснявайте и при мен беше така- "от какъв зор си взе такова куче" този въпрос го чувах до безкрай,но след време хората свикнаха и в момента много я обичат.Според мен човек ,който не обича животните ,не е способен и да обича хора ae_085.gif

Изобщо не ме притесняват вече, по-скоро преди да го взема ми насаждаха някакво напрежение, че няма да се справя. Разбира се рано е да се каже, че съм се справила с кой знае какво, но просто вече знам, че това не ми е тежест, а даже ми помага да се разтоваря от стреса след работа. Просто някои хора позволяват на битовизмът да ги превземе... А Чарли е такова бебенце, че всеки, който го е видял досега се умилява и е готов да позволи да му бъдат изпохапани краката. Ние се опитваме понякога да му се караме, но сме безсилни пред чара му и той пак си прави каквото си иска. Все пак мисля, че му е рано за по сериозно възпитание и съм склонна да му правя компромиси засега smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#64 Потребителят е офлайн   infetka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2009 - 08:03 PM

и аз да се присъединя към групата на тричленните семейства =)
обаче моя приятел грам не ми помага, аз разхождам, храня, чистя, но пък и аз получавам цялата й обич

като е мое бебе ще си го гледам, милото
вашите приятели помагат ли?
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   The Girl Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2009 - 02:28 PM

За сега си разделяме грижите,но тя е от вчера у нас.Сигурно той като тръгне на работа познай кой ще поеме цялото гледане wb_052.gif .
User's Signature

Качена снимка

#66 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2009 - 04:09 PM

Моя приятел много ми помага засега smile.gif Чисти, дава му калции всеки ден, храни го, когато аз не мога и съм много доволна. Като цяло заедно решихме да си го вземем и двамата ще се грижим, няма как smile.gif Единственото, което мога да кажа, че малко ме притеснява е това, че много се изнервя на пакостите на Чарли. Хубавото е, че бързо му минава smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   Sparky_TabY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 12:15 PM

И ние сме тричленно семейство. В началото ми помагаше доста моя приятел, нооо.. аз започвам по късно работа и се пребирам по рано и познайте кой върши всичко. През почивните дни понякога го разхожда след много мрънкане и повтаряне. Но на мен ми е приятно да се разхождам особено сутрин е много ободряващо, като знам че ми предстой цял ден прикована към стола в офиса. Така че се разбираме засега, но понякога и аз много се дразня че не помага.
А наистина не разбирам хората, който не обичат животните. Как може да не се влюбиш в тези мили и обичливи същества, който само чакат някой да им обърне внимание и да им се порадва. И нас много ни упрекваха познати и най-вече роднини че сме решили да си вземем куче. "Ние сме били млади, сега ни било времето да си походим, такава отговорност не ни трябвала сега и т.н." Еми от една страна е така че трябва да се съобразявам винаги, но като се пребера и започне да ми се радва безусловно и си струва всяка жертва wub.gif
И това за майките не го разбирам? И моята майка не искаше куче, но с татко и натресохме Лорче (мини пинчер) и вече девет години, след първата седмица, много се обичат двете wub.gif Защо все майките не ги искат? Сигурно защото всички грижи са за тях?

#68 Потребителят е офлайн   minkmink Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 November 2009 - 04:34 PM

И ние сме тричленно фамили ab_041.gif Приятелят ми само я разхожда сутрин и вечери си играе с нея-друго нищо не прави ab_041.gif Аз я храня ,чистя и затова ме гледа като хранилка и не ме приема като " шеф".Има нещо вярно ,че женските кучета обичат повече мъжете и обратното ... wb_052.gif При нас радостта трае 1 минута -като се приберем вкъщи на входната врата -целувки ,прегръдки ,клатене на опашка ,неспособността да стои на едно място .....ДОКАТО не видим какво се е случило този ден в хола ud_009.gif -поредният чифт изядени ботуши ud_009.gif няколко изпокъсани учебници ud_009.gif половин стек цигари ud_009.gif и за десерт едно въгленче за скара и килима целия ЧЕРЕН ud_009.gif .Да всеки ден се прибирам с мисълта сега пак какво ли е хапнала ....уж скрих всичко ....ИЗНЕНАДА ud_009.gif Идеите на Наварка не се изчерпват ea_103.gif Като и се скарам ме пронизва с този опулен поглед -Много се извинявам,нали тези неща не ти трябваха ?-- да ,след това целия ни яд ни минава и започваме да се смеем ab_041.gif чистя .На нас ни харесва това ,че ни разсмива и за миг не съжеляваме ,че сме я взели-вярно е ,че трябва да се съобразяваш винага с нея ,но положителните емоции са в пъти повече ... tb_195.gif wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 04:50 PM

Много е важна нагласата, ако се настроиш, че пакости ще има и то много, но това е нормално, някак си не се ядосваш толкова. Все пак аз гледам да огранича пораженията и купих един спрей за отблъскване, сега е в тестови период и не мога да кажа дали действа, но по-нататък ще пиша smile.gif Иначе приятелят ми наистина полага доста грижи засега. А Чарли не мисля, че си има любимец от нас двамата. единствено, когато приятелят ми му се е накарал много, забелязвам, че търси моята компания smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 06:51 PM

ние пък сме 4 члено семейство + Лео+морско свинче но в наща къща всичко си има ред
а относно съобразяването имаме си баба която при невъзможност да го вземем с нас
му се радва с удоволствие
User's Signature

Качена снимка

#71 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 06:55 PM

Цитат(leonardo @ Nov 2 2009, 06:51 PM) <{POST_SNAPBACK}>
ние пък сме 4 члено семейство + Лео+морско свинче но в наща къща всичко си има ред
а относно съобразяването имаме си баба която при невъзможност да го вземем с нас
му се радва с удоволствие

smile.gif Големи късметлии сте с бабата smile.gif Нашите роднини са ни заявили, че не искат такива гости smile.gif Иначе ние имаме и костенурка и риби и за тях определено ангажиментите са мои, но защото аз искам да е така smile.gif Аз ги забравих горките dh_188.gif
User's Signature

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   leonardo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2009 - 07:23 PM

въпросната баба е майка ми и за 57 години Лео е първото животно което се допира до нея
такава любов само един французин може да запали

User's Signature

Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   Joli i Alexa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 November 2009 - 01:33 PM

И ние сме тричленно семейство- с Алекса 4 smile.gif Майка ми за първи път имаше дапир с куче в къщи. В началото аз се грижех за бебчето , но с времето нещата се промениха и сега доста трудно се вреждам в разходките. В къщи всички направо я обожават

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни