видян боксер и ротвайлер
Публикувано: 03 November 2008 - 07:56 PM
Опитали са да ги викнат и хванат, но са избягали. Сега отиваме да ги търсим.
Моля Ви ако някои има информация на кои са...избягали ли са или просто пуснати на свобода...да ни кажат да знаем какво да правим.
Ние си имаме вече един боксер и няма да може да ги гледаме, но ако ги намерим ще ги приютим докато се намерят стопаните им.
Моля ако някои знае нещо за избягали/липсващи боксер и ротвайлер да пише!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано: 04 November 2008 - 10:01 AM
Вчера сме ги търсили 2 часа. Събрахме всички бездомни кучета, но не и тези, които търсихме.
Днес приятеля ми пак е видял боксера там( с рязани уши, мъжки), странял е от другите кучета. За съжаление пътува служебно и е нямало как да спре и да го пибере. След работа пак съм там. Ако някой знае нещо за игубен боксер и ротвайлер моля да каже!!!!!!!!!МОЛЯ ВИ!
Публикувано: 04 November 2008 - 10:59 AM
а не Пректикер
миналат седмица в четв или петък видях един рот на околовръсното от страни на Практикер
дето има нещо като втора ръка части за коли или сервиз
беше с метален нашийник и реших, че ена някого от сервиза
седеше и гледаше до една кола
всеки ден минавам там, но не съм го засичала повече
Публикувано: 04 November 2008 - 11:24 AM
Публикувано: 04 November 2008 - 11:54 AM
аз така прибрах една дакелка която изкочи от една кофа за боклук
после се оказа, че те така си я пускали да се разхожда
Причтелят ми - абе остви кучето може да си се разхожда
- Абе как така се разхожда, гладно е и за това обикаля кофите, ...... - и нареждам ли нареждам
от кога ли се скита нам си к'во си , а то к'во
Така си го разхождали :rolleyes:
Публикувано: 04 November 2008 - 12:54 PM
сега имаме голям проблем, мъжки е и няма да се разберът с нашия....
Моля Ви хора ако има кой да го подслони да пише, нямам представа какво ще правим а кучето е душичка. Сега бил плътно до брат ми и не искал да се отделя...отивам при тях, но няма как да го приберем.......
Моля Ви пишете или се обадете на 0885840481 Яна.
Помогнете на нещастното животинче........
Публикувано: 04 November 2008 - 01:14 PM
Напускай много обяви - горе има залепена тема с адреси.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 November 2008 - 01:17 PM
Хванахме боксера.
Брат ми го е завел на доктор, раните не са мн лоши, но няма чип , нищо!!!!незнам какво да правя наистина.....в нас няма как просто...нащия Бруно няма д апозволи, моля ви хора помогнете!
Публикувано: 04 November 2008 - 02:23 PM
Публикувано: 04 November 2008 - 02:28 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 04 November 2008 - 03:31 PM
та чакам, звънях на кого ли не....никой не го иска....
залепихме обяви по блоковете в близост.....
сега не ми е до заяждане или разследване правя или не правя нещо....имам адски много работа, но тичам и със салами за да си хапне....в нас не може и да влезе даже...1во няма да се разберат с моето куче, 2ро влезе ли веднъж няма как да го дам на някой....познавам се и 2те неща са абсолутно несъвместими.
Молих доктори за помощ, съвет...нищо.....
За хотела ок, аз нямам проблем да го плащам и месец даже, но ако не открием собственика или никой не го иска какво правя...пак рев...пак нерви и после.... :'( :'( :'( нямам представа просто......
Публикувано: 04 November 2008 - 03:53 PM
Публикувано: 04 November 2008 - 08:24 PM
Цитат
та чакам, звънях на кого ли не....никой не го иска....
залепихме обяви по блоковете в близост.....
сега не ми е до заяждане или разследване правя или не правя нещо
Както си решите.

Публикувано: 05 November 2008 - 05:10 PM
Цитат
Попитах те, защото от блоковете, които са нагоре от Бриколаж /посока полицията/ се сещам за поне 3 ротвайлера и 2 боксера. Аз съм от там. Живея на 5-10 мин. от Бриколаж.
Даже от единия блок има едни хора, които си гледат и боксер /но е тигров :(/, и рот. Пък и щото накуп сте ги видели двамата... Та веднага за тях се сетих.
Пусни снимки възможно най-скоро !
Публикувано: 07 November 2008 - 01:56 PM
Пак тръгнахме в района да видим на кой е....защото едно момиче го поиска за родителите си, но искахме да сме сигурни, че никои не го търси преди да го дадем...и какво се оказа, че прекрасното животно е на шофьор на маршрутка, на който сладура е изял меката мебел и човека го взел да си го гледа в депото на маршрутките зад Бриколаж....и е добре гледан, здрав си е милия, видяхме и гранулите му там ...просто е тръгнал на сватби, сега само ще помогнем с раната на крачето!!!!Но той си има дом и мн хора, които го гледали:))) :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 07 November 2008 - 01:58 PM
Цитат
До следващия път, когато я го изяде друго куче, я кола го блъсне ... аман от такива стопани и тяхната мека мебел...

Публикувано: 07 November 2008 - 02:08 PM