:rolleyes:Извинете ме за може би неуместната намеса...
Нямам нищо общо с вашата порода, но следя лабрадорските теми, макар и само в този форум. И, наблюдавайки отстрани и абсолютно безпристрастно(а така най-добре се виждат нещата) на мен не знам защо ми намирисва на... трета формация, организация, или нещо от сорта (по големият клуб с 90 члена ;D)
Може и да не съм права, защото наистина не съм "в час" с проблемите с лабрадорските клубове, но ... възможно ли е и нещо такова (леко намигване) ;)
P.S. Наистина не искам де се меся в нещата ви, а не дай боже да създам някаква интрига, просто така виждам нещата отстрани. Затова моля да ме извините, ако поста ми е неуместен. Поздрави! :blink:
Проблеми с развъждането на Лабрадор ретривър в България
Публикувано: 30 January 2009 - 08:09 PM
Цитат
:rolleyes:Извинете ме за може би неуместната намеса...
Нямам нищо общо с вашата порода, но следя лабрадорските теми, макар и само в този форум. И, наблюдавайки отстрани и абсолютно безпристрастно(а така най-добре се виждат нещата) на мен не знам защо ми намирисва на... трета формация, организация, или нещо от сорта (по големият клуб с 90 члена ;D)
Може и да не съм права, защото наистина не съм "в час" с проблемите с лабрадорските клубове, но ... възможно ли е и нещо такова (леко намигване) ;)
P.S. Наистина не искам де се меся в нещата ви, а не дай боже да създам някаква интрига, просто така виждам нещата отстрани. Затова моля да ме извините, ако поста ми е неуместен. Поздрави! :blink:
Еми те СА три, може на друг брой да ви мирише - нгоре от 3 (още по леко намигване) ;)
Публикувано: 11 March 2009 - 01:46 PM
iglika, в Nov 18 2008, 10:49 PM, написа:
Паметта ти нещо изневерява Бойко. Дойде на поляната при Мартин и му каза, че искаш "Черен син на Баркли" има и свидетели. не знаеше нищичко за Сръбския развъдник преди това, но както и да е. :-
А и на семинара въпроса за това дали се развъжда жълто с шоколадово куче го зададе Павлин Зангаров, прецедател на вашия клуб и не беше много доволен от отговора, зададе също и въпрос за какво толкова им били важни ъглите на кучетата, който си го спестих при възстановката на семинара.
За дисплазията С въпроса отдавна ме вълнува, още от спора между теб и мен в темата за дисплазията във форума на БГРК - говорих за това и с Мария Иванова на тази изложба и тя ми каза, че в Русия пускат мъжки с С , вече знам, че и в много европейски развъдници го правят, а според Карол Кууд го правят и в Англия.
http://bulgoldens.co...?...sc&start=45
Обичам да проверявам дали съм била права! B)
А и на семинара въпроса за това дали се развъжда жълто с шоколадово куче го зададе Павлин Зангаров, прецедател на вашия клуб и не беше много доволен от отговора, зададе също и въпрос за какво толкова им били важни ъглите на кучетата, който си го спестих при възстановката на семинара.
За дисплазията С въпроса отдавна ме вълнува, още от спора между теб и мен в темата за дисплазията във форума на БГРК - говорих за това и с Мария Иванова на тази изложба и тя ми каза, че в Русия пускат мъжки с С , вече знам, че и в много европейски развъдници го правят, а според Карол Кууд го правят и в Англия.
http://bulgoldens.co...?...sc&start=45
Обичам да проверявам дали съм била права! B)
http://www.bglabradors.com/puppies.htm
На теб не само паметта ти изневерява, а от време на време ти добавя измислени спомени в хард диска, явно имаш БЪГ в главата (пусни си NOD 32 да сканира)
Eто обявата за кучетата която видях! И аз обичам да проверявам
П.С. Както всички може би забелязвате - лиБсва линк или контакти към развъдника и това е направено не случайно!
Аз така и не разбрах какво си проверила с този линк дето си го дала към булголденс?! (но каквото и точно да си имала предвид - не си права)
Публикувано: 12 March 2009 - 03:33 PM
КАСТРО, в Jan 30 2009, 06:09 PM, написа:
Цитат
P.S. Наистина не искам де се меся в нещата ви, а не дай боже да създам някаква интрига, просто така виждам нещата отстрани. Затова моля да ме извините, ако поста ми е неуместен. Поздрави!
Еми те СА три, може на друг брой да ви мирише - нгоре от 3 (още по леко намигване) ;)
Да, michael, три са. Много правилно сте "надушили" даже нещата. И докато ние тук си се забавляваме да се заяждаме помежду си, главно на личностна основа, ето какво правят третите: статийка
Жалко. Не е лошо в България да има много клубове, но да ни бяха много кучетата и да ни бяха други правилата... Та така с "проблемите с развъждането" на породата в България... На мен ми "намирисва" пък, че нещата са тръгнали на още по-зле. И всички имаме вина.
П.П.:
Цитат
Сигурно няма, ама вие казали ли сте му на г-н Николов, защото точно така се е представил (ОРГ на по големият клуб с 90 члена),(голям смях) ;D ;D ;D?!И (лека усмивка) 
Ето го и отговора на "големия смях" и на "леката усмивка" : линкче
Публикувано: 12 March 2009 - 04:25 PM
Мдааааааа, нека уточним нещо, г-н Петко Мюфтиев е регистрирал първият клуб в БГ по породата Лабрадор ретривър, човека изказа голямо недоволство от Мартин Николов ( бивш член на клуба на г-н Мюфтиев и отговорник по спортаната дейност към клуба му) човека дойде специално при нас за да каже, че в никакъв случай не иска да се конфронтира с когото и да е и отново да изкаже разочарованието от М.Николов които отцепи членове от клуба му и си направи нов - третият клуб по породата (на който си член и ти, а бивш член Г.Николов)!
Клуба на г-н Мюфтиев е с прекратено членство в БРФК и изложената така информация в статията не е вярна!
Та след като клуба на г-н Мюфтиев не е намерил начин да продължи дейноста си по някакъв начин (легален) явно е избрал грешният път в българската организация на УЦИ!Това си е техен избор и последствията от това решение си е за тях, както всички знаем УЦИ е алтернативна организация на ФЦИ и БРФК с много малко - все недоволни членове от БРФК и кучетата на същите тези членове са нелегитимни според БРФК и ФЦИ, както и родословията им!
П.П. Като гледам май ти някакъв вид реклама им прокарваш или бъркам нещо?!Искам да кажа, че никой по никакъв начин не е подтиквал който и да е към членство в УЦИ или както и там да се нарича българската организация към тази организация!
Това си е личен избор - демокрацията дава право на всеки да направи грешния избор
, не виждам вашата роля във всичко това уважаема г-жо, мисля, че пак си объркала камбанарията или поне камбаната от която биеш!
Клуба на г-н Мюфтиев е с прекратено членство в БРФК и изложената така информация в статията не е вярна!
Та след като клуба на г-н Мюфтиев не е намерил начин да продължи дейноста си по някакъв начин (легален) явно е избрал грешният път в българската организация на УЦИ!Това си е техен избор и последствията от това решение си е за тях, както всички знаем УЦИ е алтернативна организация на ФЦИ и БРФК с много малко - все недоволни членове от БРФК и кучетата на същите тези членове са нелегитимни според БРФК и ФЦИ, както и родословията им!
П.П. Като гледам май ти някакъв вид реклама им прокарваш или бъркам нещо?!Искам да кажа, че никой по никакъв начин не е подтиквал който и да е към членство в УЦИ или както и там да се нарича българската организация към тази организация!
Това си е личен избор - демокрацията дава право на всеки да направи грешния избор

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +