Проблеми с развъждането на Лабрадор ретривър в България
Публикувано: 17 November 2008 - 11:12 PM
Както аз не съм присъствала на събитията от преди, така и ти не си присъствала точно на това ОС, за да твърдиш горното. Ако беше там, може би нямаше толкова убедително да говориш за това, как се е разгледала молбата и колко демократично е било, в тон на крясъци, обаждания по телефони на хора, с питане упълномощават ли присъстващите да гласуват от тяхно име, как при опита да се разгледа първо нашата молба, беше направено така, че първо да бъдат приети новите индивидуални членове от полянката на Софийска Секция и т.н.
Леле преди няколко поста написа, че нямаш претенции и благодариш на УС на БНЛРК, сега се оказва, че имаш процедурни забележки към провеждането на събранието ни на което си присъствала единствено по добрата воля на същото УС - странно!Тук е редно да се спомене, че всички членове на клуба извън СС гласуваха против членството ви в клуба ни с изключение на 1-Милето ;) не е редно да обвиняваш само нас за правилната ни позиция, а и тях!
Да, имам или поне имах желание да се присъединя към Клуба ви и съм казала това открито и на Вашето ОС. Имам или поне имах намерения да убедя колкото се може повече хора да членуват поединично и това също съм го казвала открито на много хора. Не съм съгласна обаче с част от действията, разбиранията и подхода на членове на Софийска Секция и това също го знаят много хора, включително и тези, чиито действия не одобрявам.
Извинявам се, ако съм засегнала някой от Клубните Ви членове от Ямбол, Пловдив, Русе, Бургас, Силистра, Кокаляне, Асеновград, Димитровград, Лондон, Мюнхен и др. с това, че изказах мое скромно лично мнение, че форума на БНКЛР би трябвало да е форум на Софийска Секция. Не знаех, че пишещите там са 99 % от членовете на БНКЛР. Явно това означава, че имате огромна членска маса, защото аз се сещам за поне десетина членове на БНКЛР, които не пишат там. Ако е така поздравления и още веднъж, приемете моите извинения!
Това дали имаш желание или си имала си е лично твоя работа, сега по скоро трябва да те е грижа дали след подобни постове членовете на клуба имат все още желание да те приемат за член, ти изяви огромни претенции към клуба, към УС още преди да си приета!
10те члена които са писали и сега не пишат, са всъщност 2-3 бивши явни врагове на вашия клуб!И както си плюеха с Игличка в супата, сега и двете сърбат с удоволствие!Те не пишат не защото имат БАН, а защото така самите са преценили, докато във вашият форум положението е точно обратното, много искаме да пишем, но не ни се разрешава :blink:
http://www.dcforum.i...1...307&start=0
Ето едната защо не пише, ми разбираемо е да не пише и мен щеше да ме е срам да пиша!
Та тъй, явно ходилите на обучение ти няма да коментираш, но колегите ти по Клубна линия коментират.
Нищо обидно няма в коментарите, не виждам ти какво виждаш, коментира се по скоро бащината им навита опашка, но каквото и да направим това не зависи от нас!
Не съм съгласна обаче с част от действията, разбиранията и подхода на членове на Софийска Секция и това също го знаят много хора, включително и тези, чиито действия не одобрявам.
Не виждам какво има да одобряваш или не, нещо правим грешно може би в клубната си дейност, кажи ни какво?Да вземем да се оправим, белким почнеш нещо да одобряваш!
Непрекъснато казваш за последно, че пишеш - пък вземеш та пуснеш някоя партенка, айде стига не казвай вече за последно когато се оказва, че не е последо и не казвай, че не искаш да коментираш след като искаш и коментираш с пълна сила и то всичко!
Да, имам или поне имах желание да се присъединя към Клуба ви и съм казала това открито и на Вашето ОС
Мисля че си подала молба за членство, но може би бъркам ;)Ако бъркам моля да ме извиниш B)
П.П
Било ти е убягнало, може би защото не си била и там, за разлика от доста наши членове, които я подкрепиха поне с присъствие.
И аз за протокола да спомена, че от нашия клуб на специалката, освен Дюк като родословно куче, участваха и кучета за експертна оценка и това организаторите на изложбата от Софийска Секция прекрасно го знаят. Освен това, участваха и собствениците на четири лабрадорчета, които бяха единствените, записани в клас бебе (или пъпи, забравила съм вече) и които не бяха членове на БНКЛР, но идваха по това време на обучение на нашата поляна, а ние направихме всичко възможно да ги убедим да се запишат. Ето и темата за специалката, където не знам защо се получи така, че се осмиват точно тези кученца - кучилото на един от клубните развъдници на БНКЛР.
Моето мнение е, че не вие сте подкрепили нашата специалка, а нашият клуб ви даде възможност да се явите на тази изложба при същите условия както нашите членове, даде ви възможност да присъствате на семинара (които после вие представихте по неверен начин, та се наложи да правим ново интервю) и вместо да имате претенции - можеше поне едно благодаря да кажете, но......................................човек се учи от грешките си :blink:
Публикувано: 18 November 2008 - 10:13 AM
Цитат
За съжаление е така и тогава бяхме сред най-знаещите в породата, тогава мислех, че знам много, сега мисля, че нищо все още не знам. Породата тогава в България беше на 3 години. За всяка информация съм се ровила из нета като луда без да знам къде и какво да търся и без да има кой да ме насочи. Поръчвала съм си книжки от Англия и съм ги чела с речника до мен - друг е въпроса какво и колко съм разбрала. Да дисплазия като думичка и болест разбира се че я знаех, но не и като нещо, което реално застрашава кучетата ми ( тук да вметна, че никога не съм имала претенции, че съм медицинско лице, зъботехника е по-скоро техник от колкото медик). Според всички тя си личала. Включително и Душко правеше басове на по питие как на Багира нищо и няма на вечеря в дома на Бойко. Е да, ама не и за дисплазията получих най-горчивия урок. Точно поради тази причина няма да си взема следващо куче преди да съм достатъчно подготвена и да знам какво искам.
По въпроса за кучилото никога не е обявявано за шоу клас. Бойко дойде при нас да иска куче " Черен син на Баркли", какво направихме ние? Тогава точно беше родено кучилото на Грита . Като разбрахме, че иска кучето, за да го извежда на изложби го посъветвахме да си вземе куче от Бояна ( където по последни данни има слухове за някаква горница която Мартин си слагал, което също не е вярно. Единственото за което го помоли Бояна е да вземе капаро, за да е сигурна, че кучето е резервирано, а капарото и беше предадено при срещата на границата за покупката на кучето лично от Бойко)
Когато вие дойдохте казахте, че последното нещо което искате е да ходите по изложби. Обясних ви, че майката не е шоу клас, че като цяло е правилно структурирана без да е нещо забележително и че сме пуснали Баркли да видим колко силен е като производител, от което после излезе, че съм имала безочието да ви кажа, че майката на Грита е грозна. Търсехте здраво куче и аз бях убедена, че съм ви насочила правилно, както бях убедена, че когато препоръчвам кучета от развъдник Блодфел ( които съм била продавала според всички ви) правя най-доброто, защото аз получих най-голямото си щастие в живота от там.
Толкова за миналото. Човек се учи докато е жив и по някой път на принципа проба грешка. Съжалявам за това, че съм ви подвела с незнанието си. Наистина съжалявам.
Точно поради тази причина нито казвам на хората какво и как да развъждат, нямам опит в това отношение и не се смятам за капацитет. Превеждам каквото мога по въпроса, а вие знаещите и можещите се подигравате на преводите заради някоя неточност ( без преводите да имат претенции да са професионални) и да се смеете на развъдчик с опит в породата от 54 та година само защото живее в Австралия, значи развъждала Динго. Голям професионализъм.
Преди се подигравахте и на темата за Американските развъдници - кой го интересувала Америка докато изведнъж видиш ли не си намерихте в родословията имена на Американски кучета легендарни производители оставили огромен печат и в Европа и те станаха важни и супер.
Вече има достатъчно информация в нета и всеки може да си чете и да си преценява за себе си. Аз не съм чвека който ще размахва пръст на новаците независимо дали са взели най-правилните решения. Нападението винаги кара човека да се защитава независимо, че дори не знае от какво. Аз имам вярата, че читавите хора ще вземат правилните решения независимо, че може да са грешили преди това. Едни узряват по-бързо, други по-бавно. Някой са влязли в породата с неродословно кучило, други по правилния път, важното е какво ще оставят накрая и за това съм съгласна с Душко
Всякой да си върви по собствена пътека. Времето ще покаже кой беше прав ...
Колкото до специалката Бойко сигурен ли си, че не сме благодарили?
http://bglabrador.bo...00035-000-120-0
четвърта страница отзивите ми от изложбата, а и цялата тема показва отношението ни към изложбата. Нямахме много клубни кучета на изложбата, защото вие знаете всичките са куци и сакати. Аз лично бих записала и Баркли и Багира, но при положение, че не са в развъждане няма особен смисъл. Въпреки, че според вас съм лицемер и клюкарка аз се имам за принципен и открит човек и не се срамувам да кажа какво мисля по даден въпрос. Свалям ви шапка за тази специалка и семинара, както и за внасянето на много хубави кучета в България от които породата има нужда. За това което е направено добре не споря. И за всичко което ще правите добре от тук нататък ще съм за.
Колкото до нашия форум няма да ви позволя да влизате да назидавате и да търсите сметка. За това избягах от вашия форум. Който се интересува от вашето мнение винаги може да го получи във форума дог чемпионс.
И още нещо никога не съм си позволявала да кажа на някой от хората които се интересуват какви са тия разправии, че вие сте лошата и неправата страна. На всички съм обяснила, че сте хора с друга гледна точка и че могат да се запознаят с вас на поляната до хотел Хилтън и сами да си вземат решение къде предпочитат да бъдат. Не мога да си обясня, обаче защо във вашата група има хора, които не познавам и те не ме познават грам, а са така върло настроени срещу мен по разкази и снимки? Може би защото аз правя интриги или не??? Единстения път в който изказах мнение беше за Коце Шанков, като разказах на Мила, във личен разговор за моето тогавашно мнение за него. Сега смятам, че не съм била права и че всеки е свободен да прецени кои хора в породата са неговите хора. Коце Шанков също прави много за породата в България и то без да се бие в гърдите и да се хвали по форуми. Използвам да му се извиня от страниците на този форум, защото от същия форум го нападнах преди време.
Това е от мен смятам, че е достатъчно.
Публикувано: 18 November 2008 - 11:06 AM
Да като разумен човека прегледах тогавашните кучила бях решил да взема куче от таз порода (любима за мен) винаги съм искал и при 4 кучета който имам в момента искам да имам още толкоз та и повече ако може!
При наличието на две кучила отидох при представителя на клуба не БЛРК, а този на Петко Мюфтиев представителя беше Мартин, които водеше спортната дейност (съсед, може би приятел) говорих с него и му казах, че искам куче от сръбския развъдник (към който нямаше линк имаше само снимки с една дума куче можеше да се купи само през Мартин) та същият Мартин ми каза цена 300 евро, на следващия ден занесох 300 евро което е цената на кучето!Мина време и дойде момента да се взима кучето при което Мартин ми заяви, че цената на кучето е 350 евро - ако искам!Тъй като в къщи децата се бяха настроили вече да имат нов куче платих!Парите на границата даде Мартин, въобще не бях допуснат да говоря с Бояна (с която в последствие се запознах и ми каза, че увеличение на цената 300 евро - няма) говорили сме много пъти!Мартин както беше без пари на връщане си купи 2 стека с цигари!!!
Нещо спомените ти бягат, не ти издържат нервите, Лабрадора е куче като всички останали не знам какво знаеш и си знаела тогава - навремето Пешко те хвалеше, че знаеш най много за породата, ти него за породата Г.Р. сега Пешко влиза набързо от ника на жена си да плюне малко по нас и изчева!
Не каза нищо, попита ли Н.Атанасова и Десислава как точно организирах аз акацията с/у тебе и Мартин за злоупотребите с парите за Багира!Не може да обвиняваш хората с лъжи и после да траеш и нищо да не казваш!
За съжаление е така и тогава бяхме сред най-знаещите в породата, тогава мислех, че знам много, сега мисля, че нищо все още не знам.
Леле страхотно самочувствие имаш, имаш и достатъчно публика да заблуждаваш във форума си, нас ни остави неуки, ще си носим кръста!
Колкото до специалката Бойко сигурен ли си, че не сме благодарили?
Да с половин уста, но сиромах човек и на половин п.......... се радва, еми от постовете на Албена звучи, че все едно сте я изнесли и провели вие!За семинара няма да забравя (най знаещтата за породата) как попита - ама жълто и шоколадово запложда ли се - НЕ, еми ние сме го правили, запложда ли се куче с Ц дисплазия - НЕ, еее на нас ще ни се наложи да заплодим ценния екземпляр( на "нас" предполгам си има предвид "вас" не нас)и кой ценния екземпляр моля те кажи ни ( накрая съдииката се видя в чудо)!
Наистина знанието е злато, но твоето моля да пръскаш сред читателите във форума си!
Не си жертва и не се изкарвай такава!Имаш гвардия "типични неродословни лабрадори" за орамотяване не се предавай!
П.П. Коментирала си пред мен всички (П.Зангаров,Бараков, Шанков) и всички членове на клуба БЛРК, после си кометирала нас , отцепници и злобари - справка (Десислава) абе.............................айде стига вече, ясно е за какво става дума
Като заключение мога да кажа всеки който иска нещо да прави за породата по единично молба в нашия - КЛУБ, философите във ФКС!
Пък ние ще видим как ще се оправим без връзки с известни европейски развъдници за (за справка молбата за членство)
Публикувано: 18 November 2008 - 11:32 PM
Отново предупреждавам за спазването на добрия тон. И това е сериозно и последно предупреждение. Следващото "смешници", "дрънкане" и т.н. ще се санкционира. Това важи и за всички.
Публикувано: 18 November 2008 - 11:40 PM
А и на семинара въпроса за това дали се развъжда жълто с шоколадово куче го зададе Павлин Зангаров, прецедател на вашия клуб и не беше много доволен от отговора, зададе също и въпрос за какво толкова им били важни ъглите на кучетата, който си го спестих при възстановката на семинара.
За дисплазията С въпроса отдавна ме вълнува, още от спора между теб и мен в темата за дисплазията във форума на БГРК - говорих за това и с Мария Иванова на тази изложба и тя ми каза, че в Русия пускат мъжки с С , вече знам, че и в много европейски развъдници го правят, а според Карол Кууд го правят и в Англия.
http://bulgoldens.co...?...sc&start=45
Обичам да проверявам дали съм била права! B)
Публикувано: 18 November 2008 - 11:41 PM
Цитат
Аз все още се надавам на отговор, на зададения ми въпрос, ще се радвам ако им такъв. :)
Публикувано: 19 November 2008 - 09:44 AM
Цитат
Цитат
Аз все още се надавам на отговор, на зададения ми въпрос, ще се радвам ако им такъв. :)
Ами и аз не съм сигурен беше предложено при кучка с изключителни качества с Ц дисплазия да се пуска в разплод след провеждане на събрание (досега такава не е имало)
Паметта ти нещо изневерява Бойко. Дойде на поляната при Мартин и му каза, че искаш "Черен син на Баркли" има и свидетели. не знаеше нищичко за Сръбския развъдник преди това, но както и да е.
Не е вярно имаше тема в ДЧ за сръбските кучета, бях ги видял преди да дойда!
Хич не ми изневерява паметта, няма такова нещо, търсил съм черно куче не съм уточновял Баркли или каквото и да е, има свидетели и ти какво пита на семинара!Трябва ли да ги изкарваме тук, и без това с включването на Пепката и Ленчето темата стана хептем махленска!Не е вярно ти зададе въпроса за шоколадово и жълто, след това зададе въпроса за тигровото подкосмие, то не е и подкосмие, жената така и не разбра за какво я питаш?!Чак на втрото интервю и е станало ясно!
Руснаците може и с Д да пускат хич не ме интересува, затова от там пристигат болни кучета, хората на семинара казаха А и Б - кажи сега кой е "ценния" екземпляр с Ц?Я допуснете за момент, че и ние имаме връзки с много европейски и англииски развъдници, че и ние сме питали и никой както в Европа така и в Англия на пуска за разплод с Ц, но скоро това ще дойде като директива от ФЦИ, така ще ти отпадне като грижа!
Ама какво ми слагаш за пример правилника за развъдна дейност на БЛРК - след като нито една ваша връзка в миналото не е направена по собствения ви правилник?!
П.П. Покажи една връзка от близкото минало когато имахте РД която да изглежда така - http://www.labrador-....com/?dir=13.60 - http://www.labrador-...com/?dir=10.62
Публикувано: 19 November 2008 - 12:31 PM
В Русия всичко може ;D В Англия също, но там хората работят за запазване на породата ;)
Ще може ли линк къде Каръл Куд е писала, че се правят заплождания с 'С' в Англия?
Публикувано: 19 November 2008 - 12:53 PM
Цитат
В Русия всичко може ;D В Англия също, но там хората работят за запазване на породата ;)
Ще може ли линк къде Каръл Куд е писала, че се правят заплождания с 'С' в Англия?
Ако ще се полzват кучета със степен C, то няма да има разлика дали ще се ползват с D. Личното ми мнение че трябва да се ползват кучета само с A и B.
В Англия заплождат кучета с C, (не говоря специално за вашите породи, а общо) Ако няма наложено ограничение, никой не може да го спре човека. Мит, е че няма нищо лошо под короната. Чудно ми как са развъждали с тая велика Англия преди 30 годни? Много интересно въпрос, понеже кучета който има така наречената "английска кръв", са кучета точно на тия потомци с който се работи днес. :) Дали е Англия или не, няма голямо значение, хората от там са дали достатъчно хубави и достатъчно лоши неща.
В различните правилници ще намериш най-големи откровени дивотии, от типа. Куче с С може, ама само ако другото куче е А или В, в което според мен няма никаква логика и т.н. Всеки може да си говори много, ама ако някой ми покажа схемата за унаследяване на дисплазията ще съм много благодарен и не само аз. :)
п/с Спора който се води тук е безсмислен и не води до нищо. Едно е ясно, ако Иглика изчезне от тоя свят Кастро ще се успокой. (Иглика ми е приятелче и не и пожелавам такова нещо в никакъв случай) Най-хубавото, ще е ако можеше кучета от който идва Баркли и женска от която са кученцата изобщо да не се бяха появявали на тоя свят и всичко щеше да е наред, еха само се чудя дали случайно ако се върнем до към 10 пояс, дали няма да се намерят и общи прародители на кучета ви?
Публикувано: 19 November 2008 - 01:19 PM
Ако само това си видял от спора и целта да държиш толкова да ти се отговори е била да влезеш и ти като страна в помощ на безпомощната си приятелка - постигна я, браво!
Не - от моят свят само, аз бягам тя навсякъде ме преследва, избягам от един клуб и вляза в друг и тя след мен, със същите си налудничави идеи, със самочувствието си, че знае всичко и със всички черни овци на куп иска да влезе...................итнт.
Ако ще се полzват кучета със степен C, то няма да има разлика дали ще се ползват с D. Личното ми мнение че трябва да се ползват кучета само с A и B.
На следващо ОС ще запозная всички членове с личното ти мнение - благодаря за помощта.
Дали е Англия или не, няма голямо значение, хората от там са дали достатъчно хубави и достатъчно лоши неща.
В различните правилници ще намериш най-големи откровени дивотии, от типа. Куче с С може, ама само ако другото куче е А или В, в което според мен няма никаква логика и т.н. Всеки може да си говори много, ама ако някой ми покажа схемата за унаследяване на дисплазията ще съм много благодарен и не само аз.
Няма схема, ако имаше схема проблема щеше да е решен, но единствената превенция е снимането, няма какво друго да се направи!
Публикувано: 19 November 2008 - 01:46 PM
Безгрешните на тоя свят като мен ;D ;D са единици даже май само аз съм безгрешен като се замисля ;D ;D ;D (майтапя се )
Отговора за дисплазията ми беше към Valia And Kara, не към теб. Как вие ще правите нещата за породата си е лично ваша работа и най-малко аз ще ви се меся. Вашия клуб далече не е единствения който допуска такова нещо и изобщо не съм визирал вашия клуб. Има клубове който до С няма никакъв проблема и само ако има Д, задължително трябва да е с куче което А или Б. Изобщо не държа да запознаваш вашия клуб с моето мнение.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:31 PM
Нека да видя първо тези "дивотии" в правилниците на другите страни, пък после ще ги коментирам ;) Може пък и да прочета полезни неща там.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:45 PM
Публикувано: 19 November 2008 - 03:11 PM
Къде е темата за сръбските бебета във форума, че аз нещо не я видях? Първата тема за кучилото е добре дошъл Кастро. http://www.dcforum.i....php?f=11&t=118
Тема няма, защото ти изпращах снимки на мейла. Яд ме е че тая поща се затри, ама все пак ще питам Мартин няма ли как да я отворим, че там си седят писмата от Бояна, а и твоите и разговорите за пари.
Взе да ми става и на мен нещо забавно.
А за дисплазията, няма куче конкретно със степен С, за което непрекъснато ме питаш. Моите са с Д и Е и в момента не развъждам, а си изяснявам нещата. Питам се до колко дядото на Багира ( великолепен английски производител с обявена степен С) би могъл да е причина за нейното състояние и как точно се отразява използването на производители със степе С след няколко поколения. Аз не казвам, че бих използвала такова куче, но е факт, че хората го правят и не знам това до колко обременява породата.
Публикувано: 19 November 2008 - 03:32 PM
http://www.labradorbg.com/puppies.htm
Той водеше в обявата за кучетата, аз тях съм виждал, тези на Баркли дори не съм виждал!Думите ти на семинара, че имаме "ценен екземпляр" с Ц са чути от всички!
Публикувано: 19 November 2008 - 04:19 PM
Цитат
Дерзай, Бойко...да не ти пука! ;D ;D ;D
Чета ги тук разни креатури, топсита, съпруги,иглики, мартини и всякакви производни и ми призлява от арогантните им обвинения в невежество... Че кой го казва това? С какви очи? Какъв е бил този "клуб", при положение, че ръководството му не е било сигурно дали да насърчава чистопородното развъждане и само е чувало думата "дисплазия"? Та това са същите хора които спретваха завери с "псевдо подавани молби", уж отхвърляни незнайно що от някакви зверове? Хората които създадоха "псевдобезплатно" училище и такива които, развъждайки с безпородни кучета смятат, че е достатъчно да се обяви в клуба , че са такива и грехът не е сторен??? Нещо като: признат грях - половин грях ... Колко долнопробно и жалко... :huh: :huh: :huh:
Разглеждам по-подробно писаното от някоя си небезизвестна Иглика /на която и признавам искреността и възпитанието/, боже мой ;D ;D ;D - на фона на какви знания и представи тогава, уважаема, Вие и вашите приятели зачеркнахте едновремешния сериозен опит на шепа хора да се развива породата Голдън Ретривър?
Впрочем, на фона на цялото Ви презрение към тези, които наистина се опитват да работят, апропо - къде стоите днес Вие и вашите кучета, скъпи ми интр***нти и псевдоразвъждачи? Какво гледате вкъщи? Какви са постиженията ви? Да речем, че тогава всички сте били млади и неуки...пообъркали сте се - но къде сте сега? Какво направихте за породата, след като се бъхтахте в гърдите, че воглаве с мен, Стела и Пепи се опитваме да разсипем и "узурпираме" една порода? От чия кула плюете по усилията на хора, които внасят кучета, снимат за дисплазия, организират си клуба както би трябвало да бъде всеки клуб? Когато навремето говорехме на умници като вас за ИРГ, за ясни правила за развъждане, за клубна спънка срещу размножителите - всичко беше оплюто и съсипано... живи да сте. Времето си показа колко големи л"""а умеете да се**те...
Ето, че сега в лабрадорския клуб /сори, но вече не знам кое от ЛРК кое е/ ще въвеждат същото нещо - и силата на специалките, и снимането, че и тестовете за характер са се изяснили... Жалко, че трябваше да мине толкова много време, да се потрошат сума ти нерви и кучета, да се произведат цял куп зле развъдени животни, за да стане ясно, че това е начинът. Поне се случва. Жалко, че толкова много хора обединихте услията си, за да СЪСИПЕТЕ, а не да създадете... :huh: :huh: :huh: смея ви се горчиво, УМНИ ХОРА ненаяли се...
@Кастро - на прав път си...малко позакъсняхте, но не се отказвайте ...
Публикувано: 19 November 2008 - 04:37 PM
Не мисля, че си права - помня като, че беше вчера, май на теб ти изневерява!
ама недей много да се палиш, че ще си докараш и някой инфаркт.
Ама къде ме видя да се паля, извадил съм най-добрия си тон, въоръжил съм се с търпение и чакам да видя след Пешко, Ленчето (може и само Пешко да е бил) и Фейс кой още ще се появи да се забавлява покрай теб, благодаря, че си загрижена за здравето ми все пак :blink: ;)
Публикувано: 19 November 2008 - 04:40 PM
Цитат
махнах интриганти, глупци и с****е...искрено съжалявам, че си изпуснах нервите ... не ми се беше случвало няколко години. моля да бъда извинен от уважаемите модератори на този форум ... някак ми дойде обаче излишно много опитът на някои от цитираните от мен хора ОТНОВО да съсипят труда на други хора, желаещи да СЪЗДАДАТ нещо...да разсипват само и само да печелят...каквото и да е там ... пари, слава, влияние ... все тая. хубаво е , че са били разкрити...може и късно, но по-добре отколкото никога!
още веднъж отправям просба да ми бъде простена страстта! :huh:
Публикувано: 19 November 2008 - 04:48 PM
Само да кажа, че аз никого не нападам, а изяснявам обстоятелства за които нападат мен. И да уточня и за теб, че никъде не стоим в породата тъй като сме от неофициалния клуб, аз лично не развъждам и за момента съм "извън играта" но пак на всички виновна.
Вече стана като във вица Какво правиш? Никому нищо и все аз виновен.
За Бойко в стария сайт имаше страничка на Кастро и Кристъл снимани заедно на поляната вече в България. Никога не е имало снимки на бебетата от кучилото. :-
Оттеглям се от този спор и се надявам да сме изяснили всичко и да се спре с подобните празнословия.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +