Цитат
Кучета от Гоце Делчев
Публикувано: 28 January 2009 - 01:23 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Кое куче е на Зънде ,освен Караман на 28 дена?
Пусни и Стефчовото, да видим ква кръв има B) Ама и пиши майка и баща ..
п.с. Много знаеш, ама забравяш бързо :huh:
B).....da beshe go snimal pone,kato go znaesh po otdavna :o стига си пускал тия миндили бре сельо , пусни някви хубави снимки на чистопородни кучета
Публикувано: 28 January 2009 - 09:17 AM
Цитат
ами покажи ти по хубави бе и по истенски та и ние да ги видиме бе гйотверен? аман от смотйовци,като теб бе разбира4 хренав иди на х.й сука :huh:
:klati: :OK:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 28 January 2009 - 09:44 AM
Цитат
ами покажи ти по хубави бе и по истенски та и ние да ги видиме бе гйотверен? аман от смотйовци,като теб бе разбира4 хренав иди на х.й сука :huh:
:palec: :palec: :palec:
Публикувано: 28 January 2009 - 09:10 PM
Коле,нещо са те подвели за кучетата от Разлог.Трябваше мене да питаш,не да слушаш измислици.Зънде няма нищо общо с Гарчо и Бодра.Незнам кой какво ти е говорил,но преди да пишеш си провери информацията.Ако ме имаше за приятел както пишеш ,защо не ми писа на лични,зада не стават обществено достояние безмислени спорове.Между другото аз с теб нямам проблеми и се учудвам на писанията ти.
Публикувано: 28 January 2009 - 09:44 PM
Кой ти говори пък за кучетата от разлог :rolleyes:
Говорих ти за вашите от Г.Делчев ? Пък ти много знаеш аз с кви съм работил :rolleyes: Да не си бил на скачките ;D Може, щом и зъндевите знаеш от кои са, пък той не :rolleyes: И кво запази от Мечо :huh: Тия къде ги продаде ? А забравих ти за белото ми говориш :rolleyes:
пс. можеш дане ми отговаряш, щото няма и смисъл !
Говорих ти за вашите от Г.Делчев ? Пък ти много знаеш аз с кви съм работил :rolleyes: Да не си бил на скачките ;D Може, щом и зъндевите знаеш от кои са, пък той не :rolleyes: И кво запази от Мечо :huh: Тия къде ги продаде ? А забравих ти за белото ми говориш :rolleyes:
пс. можеш дане ми отговаряш, щото няма и смисъл !
Публикувано: 29 January 2009 - 10:56 AM
Коле,Коле пак се изказваш неподгтвен.Зънде нищо не е дал на чичо ми.Кучетата ,които пуснах от Мечо са родени при нас.Единственото куче ,което е родено при Зънде е Караман , писах ти го вече,но изглежда не четеш внимателно и стреляш на посоки,а и се доверяваш на измислици,които избиват нечии комплекси.Майката на Мурджо/жълтия/ я заплодих лично аз на Мечо и роди пред моите очи ,така че по добре питай.И пак ти казвам ,аз с теб проблем нямам.Поздрав!
Публикувано: 31 January 2009 - 01:28 PM
[quote author=borislav71 link=topic=20422.msg575406#msg575406 date=1233399171]
[quote author=Белла link=topic=20422.msg575332#msg575332 date=1233390328]
много хубави кучета тук.
браво :->)
Радвам се ,че ти харесват!
[/quote]Страхотни са :->) :->) :->)
[quote author=Белла link=topic=20422.msg575332#msg575332 date=1233390328]
много хубави кучета тук.
браво :->)
Радвам се ,че ти харесват!
[/quote]Страхотни са :->) :->) :->)